kafam cok karisik

Kubracan9578

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2016
338
170
33
doktorum bana bir suru ilac vermisti fakat progestan 200 mg yumusak kapsul vajinal saniyorrum yumusak top gibi birsey ustunde sabah1 aksam 1 yaziyor ama bu ilac tam olarak ne icindir?

Hem vajinal hemde agizdan kullanabilirsin ilacin yanindaki kagitta yazio zaten onu bir oku istersen cnm
dusuk tehlikesine karsi onlem amacli kullaniliyor

yani agizdan kullanmam da sakinca yok o zaman icindeki kagit yok malesef biz valizde saklayarak getirdigimiz icin atmisim sanirim cok tesekkur ederim

yani agizdan kullanmam da sakinca yok o zaman icindeki kagit yok malesef biz valizde saklayarak getirdigimiz icin atmisim sanirim cok tesekkur ederim
canım zaten ağızdan kullanılıyor o ilaç. düşük tehlikesi için. düşük tehliken varsa dinlenmelisin kendini yorma. iş falan da yapma.

hem vajinal hem ağzıdan alınıyor. Doktor fitil veriyorum demişti.ilaç alınıp eve gelince üstünde tok karına yazınca şaşırmış prospektüsü okumuştum.orda da ağız yoluyla yazıyordu.Ancak ağız yoluyla alındığında ciddi uyutuyordu beni.

Progestan'ın çeşitli ilaçları var.
Sana verilen ağız yolu ile alınandır diye düşünüyorum.
Ama tabii ki en sağlıklı bilgiyi sen kendi doktorundan da alabilirsin.

Eğer progestan ilacı verilmişse, yapman gereken tek şey bol bol dinlenmek.
Elinden geldiğince de iş yapmamak.
Bir süre herşeyi boşvereceksin kısaca, kendine daha dikkat ve özen göstermelisin.
Allah yardımcınız olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…