Kafam çok karışık

Kelebeka1

Papatyalar ölmez bayim , papatyalari öldürürler
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2011
860
333
123
mrb arkadaşlar benim kafam çok karışık çünkü 1 ay önce akrabalarım vasıtasi ile bi çocukla tanıştırışdım beğendim şuan tanışma aşamasındayız oda bende birbirimiZden çok hoşlandık aileside beni çok beğenmiş illaki olsun bu iş diyorlarmış . Fakat dün eski sevgilisi hortladı :KK43: benim telefonumu bulmuş nerden buldun diyorum söylemiyor kız seni sevmiyor o dedi beni unutmuş olamaz dedi şok oldum en son biz tanışmadan 1 hafta önce kameradan görüşmüşler sonra bidaha ulaşamamış demekki senin yüzünden diye ağlamaya başladı ama tanıştığım çocuk bana iki ay önce bi kız arkadasım vardı en son dedi sadece hep o arıyormuş üzülmesin diye açıyormuş telefonu ama artık hiç birşey hissetmiyorum iki ay oldu dedi. Kız telefonda hüngür hüngür ağladı kızla ciddiymiş iki sene çıkmışlar ama kız Almanya'da olduğu için Türkiye'ye dönememiş. çocuğu aldırmaya çalışmışlar ama annesi ben oğlum gurbete gönderemem Türkiye'de kızmı bitti demiş sonra bitirmişler anlaşarak bunları anlattı bana şok oldum benden ne istiyorsun geçmişi beni ilgilendirmez dedim anlamadı ve bugün çok kötü kavga ettim ilk defa ve görüşmek istemediğimi söyledim oda çiçekle beni almaya geldi annem açtı kapıyı ben çıkmadım ben kızınızı seviyorum o benim kaderim eski kız arkadasım beni unutamadı kurtulamadım Mutlu olamadım çok şey yaptıım onun için olmadı vicdanım rahat dedi aldı kalbimi ama ikinci şok kız Türkiye ye gelmiş yüzleşcem gözümün içine bakıcak diyormuş.. Erkek arkadaşım da beraber cıkalım karşısına diyor.. Ne yapmalıyım ?

Son düzenleyen: Moderatör:
mrb arkadaşlar benim kafam çok karışık çünkü 1 ay önce akrabalarım vasıtasi ile bi çocukla tanıştırışdım beğendim şuan tanışma aşamasındayız oda bende birbirimiZden çok hoşlandık aileside beni çok beğenmiş illaki olsun bu iş diyorlarmış . Fakat dün eski sevgilisi hortladı :KK43: benim telefonumu bulmuş nerden buldun diyorum söylemiyor kız seni sevmiyor o dedi beni unutmuş olamaz dedi şok oldum en son biz tanışmadan 1 hafta önce kameradan görüşmüşler sonra bidaha ulaşamamış demekki senin yüzünden diye ağlamaya başladı ama tanıştığım çocuk bana iki ay önce bi kız arkadasım vardı en son dedi sadece hep o arıyormuş üzülmesin diye açıyormuş telefonu ama artık hiç birşey hissetmiyorum iki ay oldu dedi. Kız telefonda hüngür hüngür ağladı kızla ciddiymiş iki sene çıkmışlar ama kız Almanya'da olduğu için Türkiye'ye dönememiş. çocuğu aldırmaya çalışmışlar ama annesi ben oğlum gurbete gönderemem Türkiye'de kızmı bitti demiş sonra bitirmişler anlaşarak bunları anlattı bana şok oldum benden ne istiyorsun geçmişi beni ilgilendirmez dedim anlamadı ve bugün çok kötü kavga ettim ilk defa ve görüşmek istemediğimi söyledim oda çiçekle beni almaya geldi annem açtı kapıyı ben çıkmadım ben kızınızı seviyorum o benim kaderim eski kız arkadasım beni unutamadı kurtulamadım Mutlu olamadım çok şey yaptıım onun için olmadı vicdanım rahat dedi aldı kalbimi ama ikinci şokkk
Ikinci sok nedir? Yarim kalmis.

En heyecanlı yerinde reklam giren diziler gibi oldu
2. Şok nedir

bu eski sevgili yusufla züleyha konusundaki kız mı acaba :)
kızla muhatap olmayın kesinlikle.
hatlarınızı değiştirin. belki çocuk numaranızı verdi belki irtibatı kesmedi bilemezsiniz.
bu güven nerden geliyor diye düşünmek lazım.

Ben olsam kızın dediklerini dikkate almam. Farz edelim ki kızın dedikleri doğru.Zaten çocukla hemen evlenmeyip önce onu ve ailesini tanımaya çalışacağıma göre sorun yok.

Back
X