Kafam cok karisik

Derya sonsuzum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2016
15
3
36
29
Merhaba arkadaslar ben 12 tane test yaptim ve 11 tanesi pozitif cikti ve silkti i doktorum olabilir bide burda yaplim buda pozitifse hamilesindir dedi bugun gunum geceli 18 gun oldu doktorumun yaptigi testte negatifti ultrasyona gonderdi evdeki yaptigim testlere bakarak lutfen cok acil cevap nedir bendeki bu durum benim gibi basina boyle bisey gelen varmi kan testimde negatif

düzenli mi olurdun adet.çok ilginç olmuş acaba diyorum başka hastanede de kan testi yaptırsan yada aile hekiminde.

eğer adetiniz düzenliyse bence bir tuhaflık var ama bilemedim :/ yani 11 tane test pozitif çıkıpta doktorda çıkmaması garip. Ve 18 gün gecikme hemde. Biraz bekleyip tekrar mı yaptırsanız kan testi, ya da başka bir hastane de?

Başka bir hastanede farklı bir laboratuvar da yaptırın testinizi normal değil bu 18 gün çok fazla bi süre ve pozitif çıkmış testler ama hiç günden güne koyulaşma olmadımı testlerde hepsi aynı markaysa yani kit şeklinde almış olabilirsiniz net ten hatalı olabilir testler gerçi gecikmiş bir adet te var ortada bilemedim canım başka bir doktorada görün istersen

Cok tesekkur ederim cevabiniz icin sagolun doktorum kanda cikmayabiliyo bazen diyerek bide ultrasyona gonderdi evet farkli markadan denedim ben yurtdisinda yasiyorum ve yeni geldim daha dil bimiyorum fazla

Merhaba oncelikle cevabiniz icin cok tesekur ederim ben yurtdisinda kaliyorum ve sadece bitane doktora gidebiliyorum burda o yuzdende bisey yapamiorum

Yok koyulasmadi git gidede hafif gorunmeye basladi tesekkur ederim cevabiniz icin

Merhaba kizlar biraz gec oldu ama kusura bakmayin suanda 27 haftalik hamileyim insallah bi oglum olucak vok tesekkur ederim ilginiz icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…