Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Takıntı haline geldi korkuyorum herşey aklıma geliyorAy cildiracam her gecen gun kendini gelistirip geri geliyor bu konu![]()
Ceketini atsa hamile kalırsın tabi kiErkek arkadaşım duşta omzuma doğru boşaldı çömeliyordum o sırada suyla beraber vajinama akma gelme ihtimali var mı acaba yardımcı olur musunuz korkuyorum
Valla bende korktum simdi ya omzunuzdan hamile kaldiysanizzz?????!!!!Takıntı haline geldi korkuyorum herşey aklıma geliyor
Kemikli filansa haklı, bende bosalirdimNeden omzuna boşaldı kız
Lütfen dalgaya almayın rica ediyorumValla bende korktum simdi ya omzunuzdan hamile kaldiysanizzz?????!!!!
Valla bende korktum simdi ya omzunuzdan hamile kaldiysanizzz?????!!!!
Yaşınız kaç gerçekten merak ediyorum.Erkek arkadaşım duşta omzuma doğru boşaldı çömeliyordum o sırada suyla beraber vajinama akma gelme ihtimali var mı acaba yardımcı olur musunuz korkuyorum
Biz aylarca yanlış yerde denedik desene. Bununla ilgili bir makale hazırlanıp tüm çocuk isteyen çiftlere verilmeli.Tövbe de kız omuzdan hamilelik çok zor geçen bir arkadaşım yaşadı dağlara taşlara
Gerçekten miYaşınız kaç gerçekten merak ediyorum.
Omuzuna boşaldıysa akmış olma ihtimali var, suyla temas halinde rahime kadar ulaşır, test yapabilirsiniz.
Söyleyeceklerim seni kırmak adına değil sadece anlamanı istiyorum.Gerçekten mi