Kafam çok karışıyor yardım edin

Htmnc

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2022
56
13
3
27
Erkek arkadaşım duşta omzuma doğru boşaldı çömeliyordum o sırada suyla beraber vajinama akma gelme ihtimali var mı acaba yardımcı olur musunuz korkuyorum

Erkek arkadaşım duşta omzuma doğru boşaldı çömeliyordum o sırada suyla beraber vajinama akma gelme ihtimali var mı acaba yardımcı olur musunuz korkuyorum
Ceketini atsa hamile kalırsın tabi ki

Yaşınız kaç gerçekten merak ediyorum.

Omuzuna boşaldıysa akmış olma ihtimali var, suyla temas halinde rahime kadar ulaşır, test yapabilirsiniz.

Söyleyeceklerim seni kırmak adına değil sadece anlamanı istiyorum.

Lisede bile yüzeysel olarak üreme konusu anlatılır, en kötü arkadaş çevremizde cinselliği anlatan bir kısım olur. Sperm denilen şey yüzen, uçan vs bir şey değil. Tam bir cinsellik olur erkek arkadaşın korunmaz sende korunmazsın, rahime boşalır o zaman gebelik olur. Bu kadar az bilgiyle sevişme sonra pişman olursun.

Lütfen korunmasız ilişki yaşamayın sonra acaba mı keşke mi demeyin. Erkek arkadaşında boşalacak başka yer bulsun, fantezileri gitsin tek başına denesin.

Back
X