- 17 Haziran 2024
- 2.224
- 15.282
- 128
Ya biz bide ilaçlanmış bölgeler varya oraya gitmiştik ücretliydi ona rağmen çıkmış yani dikkat etmek gerekiyor yaa çok ciddi bişeyParka gidip piknik yapalım diyordum vazgeçtim valla şu anda.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya biz bide ilaçlanmış bölgeler varya oraya gitmiştik ücretliydi ona rağmen çıkmış yani dikkat etmek gerekiyor yaa çok ciddi bişeyParka gidip piknik yapalım diyordum vazgeçtim valla şu anda.![]()
Hani şu sinek kovucular varya onun kene için olanlarıda var diye biliyorumKoruyucu spreyi mi varmış bunun? Bakayım ben de bir.
Dündü galiba aşı geliyor diye haber duydum hadi inşallahaslında keneye karşı aşı dahi var ama ülkeye neden getirilmiyor anlamış değilim.
Dündü galiba aşı geliyor diye haber duydum hadi inşallah
Ben şehir içindeki küçük bir parka gidelim diyordum, ormanlık değil. Ama burada da olabilir o zaman.Ya biz bide ilaçlanmış bölgeler varya oraya gitmiştik ücretliydi ona rağmen çıkmış yani dikkat etmek gerekiyor yaa çok ciddi bişey
Tabiki de geçen gün bizim buraları ilaçladılar mesela ama yinede insanlar tedirgin… okul pikniğimiz vardı o yüzden iptal edildi nolur nolmaz diyeBen şehir içindeki küçük bir parka gidelim diyordum, ormanlık değil. Ama burada da olabilir o zaman.![]()
Hayir ne aksiyonu .Keneyi kendi çıkarıp birkaç gün içinde ölenlerle dolu konuyu aksiyon için mi açtınız?
Eşime telefonda da olsa toplantı da olsa korkulu bir sesle seslendiğimde uçarak gelir. Geçen duştayken göğümde bir şey var sandım panikledim seslendim telefondaydı söyleyemedim de kapatıp gelip bakması 1 dakika almadı sakinleştirip gitti. İnsanın eşinin evdeki diğer kişiinin böyle durumlarda gitmemesi gerçekten gerip mutsuz eder.Günaydinlar ,
Acaba ben mi pimpirikliyim diye sormak istiyorum
Bir kaç gündür aramiz bozuk ,doğru dürüst iletişim yok.Sebebleri çok fazla .Böyleydik işte
Akşam duşa girdim ve kasıklarımin arasinda kene gördüm,şok geçirdim .
Haşarat hayvanlardan korkuyorum daha doğru iğreniyorum .
Birinci kendim çıkartacak yerde değil di
Evde eşim ve oğlum var ,havlu doladım üstüme eşime çağırdım
" Kene yapışmış kendim çıkartamıyorum ,gel bir yardim et "
Elinde telefon ok oynuyor
Cevab" gelirim birazdan" ama istrifin hiç bozmadan ,yerinden kipardami ,sormadi bile .
5 -10 dak. Geçti adam halen ok oynuyor ,ben ama panikten yerimde duramiyorum .
Sonra bağirmaya başladim ,ağzim biraz bozuldu o halen bekle geleceğim .
Bir 10 dak daha gecti ,yok .
Bende duşa girdim acilr gitmeye karar verdim .
Geldi kapiyi ac dedi asla acmadim ,artik gec bundan sonra hiç gelme .
Hazirlandim arkamdan hadi ben cikartirim onun için acile gitmen gerekmez dedi .
"Allah belani versin" dedim ama bunu unutmam..
Yok bende o parmağini kesmiş de ben yerimden kalkip bakmamişim.
Artik soruyorum her daim neden neden halen bu adamla beraberim?
Hayir ne aksiyonu .
Belki almanyada olduğum için ölüm yok
Hastalikli olan bölgelerin karti var .Orada yaşiyorsaniz veya tatile gidecekseniz aşi yapabilirsinizKonu çok ilginç kime kene desek bu onlardan değil diyor eminim vefat edenlerde öyle diyordu kk da her gün şaşıracak birşey buluyorum
E tamam o zaman eşiniz çıkarmadı siz çıkardınız madem zararsız birşeydi dert edip neden konu açtınız napalım şimdi ne istiyorsunuz hep bir bahaneniz var konularınız hep bu yönde boşanmayacaksanız bizden ne istiyorsunuzHastalikli olan bölgelerin karti var .Orada yaşiyorsaniz veya tatile gidecekseniz aşi yapabilirsiniz
Madem o kadar eminsiniz kene diye niye başlık açıyorsunuz? Böcek deyip geçin. Bence böceğe de kalkıp gelmeliydi tabi.Hastalikli olan bölgelerin karti var .Orada yaşiyorsaniz veya tatile gidecekseniz aşi yapabilirsiniz