• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kene ve eşin tavri😶

Kene çıktıysa

Aynı şekilde kocanızda çıkarın hayatınızdan.

Zira kendısı kene gibi zararlı . Buda ömrü bitirir cınsten üstelik daha zararlı yıllar yıllar alır, ruhsal sağlığı bozar sonra deli muamelesi yapar yapışır kalır üstünüze
zaten kocasi tam bir kene. tatile geldiginde alamanci lxuxuttiyi kafaliyor iki guzel sozle,love bombingle.
Yıldırım nikahiyla evlenip ithal damat oluyor yillarca kadinin parasini yiyor, kadinin babasinin isinde vazen calisiyor bazen calismiyor.
kene degil de ne?

konuya gelince kirsal yerde yasiyorlarsa kene bizim bildigimiz kene degil, sakırtlaktir. onemsiz kene gibi düşünün. bizim karadenizde cok olur, hasat zamani herkes birbirinin vucudundan kene ayiklar. her sakirtlagi olan doktora gitse kamyonla insan tasirlar hasat zamani:)

İlk eşim de böyleydi. Bir gün kıvranıyorum evde dükkanı bırakıp gelmedi. baya ateşlendim istifra ettim filan rahatladım. baya akşama doğru geldi. Sonra boşadım 😁

benim yaşadığım bölgede insanlar kırsal bölgelerde gezinmeyi sevdiği için yaz başında mutlaka aşı oluyorlar.
bir de pantolon paçalarına takılabilir ultrasonik cihazlar var. çok düşük frekanslı seslerle keneleri uzaklaştırdığı iddia ediliyor. ne kadar doğrudur bilemem.
Yurt dışında mıydınız?

zaten kocasi tam bir kene. tatile geldiginde alamanci lxuxuttiyi kafaliyor iki guzel sozle,love bombingle.
Yıldırım nikahiyla evlenip ithal damat oluyor yillarca kadinin parasini yiyor, kadinin babasinin isinde vazen calisiyor bazen calismiyor.
kene degil de ne?

konuya gelince kirsal yerde yasiyorlarsa kene bizim bildigimiz kene degil, sakırtlaktir. onemsiz kene gibi düşünün. bizim karadenizde cok olur, hasat zamani herkes birbirinin vucudundan kene ayiklar. her sakirtlagi olan doktora gitse kamyonla insan tasirlar hasat zamani:)
Aboov adam cidden keneden daha zararlıymış 🤣

aslında keneye karşı aşı dahi var ama ülkeye neden getirilmiyor anlamış değilim.
Geçen haber vardı aşı geliyormuş, ama sorun şu keneleri de bilinçli saldıklarını/bilinçli ilaçlamadıklarını ve aşı getirip milleti keneden korkutup herkese aşı satacaklarını söylüyorlardı. Biraz komplo teorisi gibi ama bu ülkede olur mu olur

İki oğlum var yetişkin hata büyük oğlum evlilik hazirliğinda ondan dolayi da biraz kiyamiyorum
Babası çocuklarını eve sokmadığından kucağımda bebek var işim yol nasıl ayrılayımları nispetem anlayabiliyoruz sanki ama kazık kadar çocukları da bahane etmeseniz mi sanki?

E tamam o zaman eşiniz çıkarmadı siz çıkardınız madem zararsız birşeydi dert edip neden konu açtınız napalım şimdi ne istiyorsunuz hep bir bahaneniz var konularınız hep bu yönde boşanmayacaksanız bizden ne istiyorsunuz
İlla zararlimi olmasi gerekiyordu ?
Yinede kene ,tenine yapişmiş kene .
Görünümü irençti !!
Sizden ne isteyeceğim burasi bdv

kene degil de ne?

😂😂😂😂Bu ne kiz??
Hayatımımı ezberledin
Maşallah

Günaydinlar ,
Acaba ben mi pimpirikliyim diye sormak istiyorum
Bir kaç gündür aramiz bozuk ,doğru dürüst iletişim yok.Sebebleri çok fazla .Böyleydik işte

Akşam duşa girdim ve kasıklarımin arasinda kene gördüm,şok geçirdim .
Haşarat hayvanlardan korkuyorum daha doğru iğreniyorum .
Birinci kendim çıkartacak yerde değil di
Evde eşim ve oğlum var ,havlu doladım üstüme eşime çağırdım
" Kene yapışmış kendim çıkartamıyorum ,gel bir yardim et "
Elinde telefon ok oynuyor
Cevab" gelirim birazdan" ama istrifin hiç bozmadan ,yerinden kipardami ,sormadi bile .
5 -10 dak. Geçti adam halen ok oynuyor ,ben ama panikten yerimde duramiyorum .
Sonra bağirmaya başladim ,ağzim biraz bozuldu o halen bekle geleceğim .
Bir 10 dak daha gecti ,yok .
Bende duşa girdim acilr gitmeye karar verdim .
Geldi kapiyi ac dedi asla acmadim ,artik gec bundan sonra hiç gelme .
Hazirlandim arkamdan hadi ben cikartirim onun için acile gitmen gerekmez dedi .
"Allah belani versin" dedim ama bunu unutmam..
Yok bende o parmağini kesmiş de ben yerimden kalkip bakmamişim.

Artik soruyorum her daim neden neden halen bu adamla beraberim?
1 neden bu adamla berabersiniz
2 keneyi kendiniz ellememeniz gerektiğinden haberiniz neden hala bu yaşta yok

kene degil de ne?

Yengecim şu an Kırım Kongo tehlikesi çok yüksek.iç Anadolu Karadeniz doğu Anadolu özellikle uyarıyorlar.

Bu Kongo kenesi
Bunda korkun kesinlike taaaaaa 2 cm büyüklüğunde olabiliyormuş .
Allah göstermesin onu vücudumda gördüğüm an ölürüm .

Eklentiler

• 1000077426.webp
    1000077426.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 15
Bana bulaşan hain 3,5-5mm.
Ama sormayin hangi duygu içindeydim

Eklentiler

• 1000077428.webp
    1000077428.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 15
Back
X