- 22 Temmuz 2021
- 1.376
- 2.003
- 83
- Konu Sahibi nursel2608
-
Yaa çok teşekkür ederim çok sağolun. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinBeta az değil. Geç döllenmedir belki. Benim de o haftalarda 700 lerdeydi. Şuan 16 haftalık olduk şükür. Ayrıca o kadar stres etmeyin. Bebek görünüp kalp atışı duyulunca kaç hafta kaç günlük çıkıyor ultrasonda. Sat ı dert etmeyin
Tamamdır çok teşekkür ederim4+6 iken 10bin küsürdü betam. Yumurtlamanız geç olmuştur muhtemelen. Siz yine de doktora sat ı 9 haziran diye belirtin ara kanamanızdan da bahsedin o zaten ölçüp şu haftayla uyumlu der
Kuzum benimde durumun benzer, son adet icin doktor hangi tarihi baz almani söyledi? Kese kalp gordun mu?Kızlar bir şey sorucam. Benim şuan beta 1673. Ben 9 Haziran da adet gördüm doğum kontrol hapı kullanıyordum. çocuk istediğimiz için 3-4 adet kullanıp bıraktım. Adetim bittikten sonra tekrar kanamam oldu ama adet kanaması gibi değil çekilme kanaması. Sat a bakacak olursak 6+6 hamileyim ama 6+6 için 1673 beta çok düşük değil mi ? İlk denemede tutacağını tahmin etmemiştim. Şimdi benim 9 haziranı mı baz almam gerekiyor ? Doktora gidildiğinde sat soruyormuş çünkü çekilme kanaması 3-4 gün sürdü ama tarihini hatırlamıyorum. Lütfen yardım.
Valla henüz doktora gitmedim sata bakılacak olursak şuan 8 hafta civarında hamile sayılıyorum ama bu hafta falan gidicem doktora canım bebiş biraz büyüsün diye gitmedim erken gidince aman kese oluşmamış aman kalp atışı duyulmadı boş gebelik mi vs düşünmek yerine gitmemeyi tercih ettim muhtemelen geç döllenme oldu tahminimce bu hafta gitmeyi planlıyorum eğer gidersem haber veririm sana canımKuzum benimde durumun benzer, son adet icin doktor hangi tarihi baz almani söyledi? Kese kalp gordun mu?
İyi haberlerle inşallah canım benimValla henüz doktora gitmedim sata bakılacak olursak şuan 8 hafta civarında hamile sayılıyorum ama bu hafta falan gidicem doktora canım bebiş biraz büyüsün diye gitmedim erken gidince aman kese oluşmamış aman kalp atışı duyulmadı boş gebelik mi vs düşünmek yerine gitmemeyi tercih ettim muhtemelen geç döllenme oldu tahminimce bu hafta gitmeyi planlıyorum eğer gidersem haber veririm sana canım
Merhaba canım bugün gittim doktora vajinal ultrason ile kalp atışını duyduk çok şükür 6.5 haftalık hamileyimİyi haberlerle inşallah canım benim
Betanız baya yüksek çıkmış ilk öğrendiğinizde kaçtı?4+6 iken 10bin küsürdü betam. Yumurtlamanız geç olmuştur muhtemelen. Siz yine de doktora sat ı 9 haziran diye belirtin ara kanamanızdan da bahsedin o zaten ölçüp şu haftayla uyumlu der
Net hatırlamıyorum bin küsür civarıydı adet olmam gereken gün test vermiştim. Bir hafta sonra doktora gittiğimde de 10bin küsürdü. Kese 4+6 ile uyumlu çıkmıştı. O kadar yüksek değere rağmen vajinal us ile zor görmüştü dr.Betanız baya yüksek çıkmış ilk öğrendiğinizde kaçtı?
Evet çoğunlukta beta yüksek çıksada hafta 4 yada 5 olduğu için kese görülmemiş. Benimde birden artınca bi sormak istedimNet hatırlamıyorum bin küsür civarıydı adet olmam gereken gün test vermiştim. Bir hafta sonra doktora gittiğimde de 10bin küsürdü. Kese 4+6 ile uyumlu çıkmıştı. O kadar yüksek değere rağmen vajinal us ile zor görmüştü dr.
Maşallah kuzumMerhaba canım bugün gittim doktora vajinal ultrason ile kalp atışını duyduk çok şükür 6.5 haftalık hamileyim
Aman artsın sağlıcakla, yerinde saymasın daEvet çoğunlukta beta yüksek çıksada hafta 4 yada 5 olduğu için kese görülmemiş. Benimde birden artınca bi sormak istedim
Aminn aminn tek istediğimiz inşallah rabbim nasip etsinAman artsın sağlıcakla, yerinde saymasın dainşallah sağlıklı bir gebelik geçirip sağlıcakla bebeğinize kavuşursunuz
Yani bence bir görün doktora derim benKızlar bir şey sorucam. Benim şuan beta 1673. Ben 9 Haziran da adet gördüm doğum kontrol hapı kullanıyordum. çocuk istediğimiz için 3-4 adet kullanıp bıraktım. Adetim bittikten sonra tekrar kanamam oldu ama adet kanaması gibi değil çekilme kanaması. Sat a bakacak olursak 6+6 hamileyim ama 6+6 için 1673 beta çok düşük değil mi ? İlk denemede tutacağını tahmin etmemiştim. Şimdi benim 9 haziranı mı baz almam gerekiyor ? Doktora gidildiğinde sat soruyormuş çünkü çekilme kanaması 3-4 gün sürdü ama tarihini hatırlamıyorum. Lütfen yardım.
Dün gittim 6.5 haftalık hamileyim çok şükür bir sıkıntı yok kalp atışını duydukYani bence bir görün doktora derim ben
Dün gittim 6.5 haftalık hamileyim çok şükür bir sıkıntı yo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?