Kafam çok karıştı düşük mü yapıyorum acaba ?

demirelaylaa

Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2023
104
24
18
24
3 gün önce kan testi verdim beta 7805 çıktı bugün testi tekrarladım 7758 çıktı yükselmesi gerekirken az bi düşmüş doktor muayene etti kese ve bebek çok küçük henüz 5 haftalık hamileyim kanamam yok endişelerim var bunu yaşayan varmı hiç internette araştırdım düşük riski diyor ama kan değerim çok düşmemiş

3 gün önce kan testi verdim beta 7805 çıktı bugün testi tekrarladım 7758 çıktı yükselmesi gerekirken az bi düşmüş doktor muayene etti kese ve bebek çok küçük henüz 5 haftalık hamileyim kanamam yok endişelerim var bunu yaşayan varmı hiç internette araştırdım düşük riski diyor ama kan değerim çok düşmemiş
Kötüyu çağırma sancın ve kanaman olmadığı sürece birşey olmuyor benim 4 düşüğüm oldu 1 inde düşmesinde 1.5 milyar iğneye verdim düşmesin diye vurulmaya giderken düştüğünü hisetim ve vuruldum yinede belki bir umut olur diye yani dünyada yiyecek ekmeği varsa ne yapsan boş şuan 6 aylık hamileyim kendiliğinden oldu vardır bunda da bir hayır diyorum inşallah bebisin seni asla bırakmaz sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Kötüyu çağırma sancın ve kanaman olmadığı sürece birşey olmuyor benim 4 düşüğüm oldu 1 inde düşmesinde 1.5 milyar iğneye verdim düşmesin diye vurulmaya giderken düştüğünü hisetim ve vuruldum yinede belki bir umut olur diye yani dünyada yiyecek ekmeği varsa ne yapsan boş şuan 6 aylık hamileyim kendiliğinden oldu vardır bunda da bir hayır diyorum inşallah bebisin seni asla bırakmaz sağlıkla kucağına alırsı

Back
X