Kafam çok karıştı ne yapmaliyim

Eskisi aklınızı karıştırıyor ondan yenisine yönelemiyorsunuz konu açacak kadar adam aklınızda o yüzden şans verin

Kimseyi bulamayınca yine size sarmış aklınca kendini hatırlatmaya çalışıyor. Engeli basın gitsin. Önünüze bakın, kafanızı karıştırmasına izin vermeyin. Bitmiş gitmiş bir ilişkiye yeni bir şans sakın vermeyin.

Arkadaşlar yaklaşık 2 aydır görücü usulü biriyle tanıştım.cocuk gayet iyi konuşuyor.tam.ben.ona adapte olmuşken eski.sevgilim ortaya çıktı.ocak ayında bitti.ona ben.defalarca şans verdim.olmadi.bu adamla mutlu olmadım.kufur etti gitti bana bide.ben numarasıni sillmisim.bir numaradan msj baktım.profile baktım o.kusura bakma yanlışlıkla yazdım dedi.bence yalan arıyor.numarami sil yazma dedim.sildim ama eski msjlara bakıyorum dedi.beni yumusatirim diye düşündü.bidaha asla dönmem ona eski msja bakmasi unutamadığını mi gösterir
Ayyy Avril Lavigne fanı sana hemen ısınıverdim :KK73: Bu gibi durumlar hayatın karşımıza çıkardığı imtihanlar aslında. Hayat yeni bir yola çıkacağın için seni sınıyor. Benzerini yaşamıştım ben, enerjiden dolayı mı oluyor nedir tam böyle insanlar hayatımızdayken üstümüze düşmüyorlar bir şekilde ilişki yürümüyor sonra yolları ayırıyoruz hayatımızı düzene sokuyoruz, hayatımıza güzel insanlar iyi anlaştığımız kişiler giriyor bam hemen tabiri caizse tüy gibi bitiyorlar :-) Hayat sana bir yol sunuyor sonra önceki yolu gösteriyor bakıyor acaba yolunu değiştirecek sıfırdan mı başlayacak yoksa eskisi gibi mi olacak döngüyü mü sürdürecek diye. Tecrübeyle sabit, yeni yolu seçmen senin için en hayırlısı. Tabi karar senin.

Söz konusu kişinin tavrını da sana şu şekilde özetleyebilirim:
'Yanlışlıkla yazdım'='Olta atıyorum yemliyorum seni acaba halen buralarda mısın bir bakayım diye. Ters tepki alırsam hemen kaçacağım.'
'Numaranı sildim.'='Ne silicem, canım sıkılınca mesaj atar oyalanırım senle sonra gene canım sıkılınca çeker giderim.'
'Eski mesajlara bakıyorum halen.'='Duygusal takılayım da yumuşasın biraz.'

Sakın söylediklerimizi sizi eleştirmek olarak algılamayın o karşındakinin hayvanlığıyla dalga geçip sizi neşelendirmek istiyorum sadece. :-)

Bide yanlıslikla arama olur yazma olmaz yoklamak için yazdı önceden affettim bn onu ya yine yumuşatın diye bekledi artık başkasıyla gorusuyorum
Bence de yollamış bı deneyeyim demiş ama siz oyuncak değilsiniz. İnsan bir kere aşık olup yüksek duygular yaşayınca bir daha hiç olmayacağına öyle inanıyor ki. Ama gerçekten tekrar yaşanabiliyor belki daha iyisi bile. Eminim acı çektiniz, çok sevdiniz falan ama artık yeni sayfalar açıp devam etmelisiniz dediğiniz gibi.

Kesinlikle kendinize saygı duyun ve bırakın gitsin. Aklınızı karıştırmasına izin vermeyin. Yeni olan kişiyi tanımaya çalışın, enerjinizi hiç eskisiyle tüketmeyin. Kaç kez denemişsiniz zaten o kişiden OLMAZ.
Sevdim diye hayatımı curutemem olsa olurdu.defalarca denendi her platformdan engelli yine yazdı bana peşimi niye bırakmıyor

Bence unutamamakla alakası yok. Boş kalmıştır, sıkılmıştır telefonda görmüş falandır bı deneyeyim demiştir. Hiiic bulaşmayın derim. Olacak olsaydı önceden olurdu zaten. Hatta numara bile değiştirmeniz iyi olabilir.
Adam denemeye çalışıyor yalnızlıkla yazilmaz

Yanlışlıkla yazdım dediği şey neydi?
Hiç cevap vermemeniz daha iyi olurdu.
Unutamadı mı falan diye düşünmeniz adamın amacına ulaştığını gösteriyor.

Ay bu tenhalarda bulusalim deyip sonra sen ne demek istiyorsun dediginiz kisi mi? Adama basbasa kalmak istiyorum seni tanimak icin dediniz adam unutamamis belli 🤣 sonra bunlari siz dememissiniz gibi u donusu yapmistiniz adam hala bunu cozememistir bence 🙃
Olayı doğru düzgün öğrenmemis burda konuşuyorsun o bana dedi bnde gitmedim

Yanlışlıkla yazdım dediği şey neydi?
Hiç cevap vermemeniz daha iyi olurdu.
Unutamadı mı falan diye düşünmeniz adamın amacına ulaştığını gösteriyor.
Numaramı sil dedim okadar küfürden sonra insanda utanma olur eski msjlara baktığına göre unutamamis onu heryerden engelledim bnce onlar koymustur

Arkadaşlar yaklaşık 2 aydır görücü usulü biriyle tanıştım.cocuk gayet iyi konuşuyor.tam.ben.ona adapte olmuşken eski.sevgilim ortaya çıktı.ocak ayında bitti.ona ben.defalarca şans verdim.olmadi.bu adamla mutlu olmadım.kufur etti gitti bana bide.ben numarasıni sillmisim.bir numaradan msj baktım.profile baktım o.kusura bakma yanlışlıkla yazdım dedi.bence yalan arıyor.numarami sil yazma dedim.sildim ama eski msjlara bakıyorum dedi.beni yumusatirim diye düşündü.bidaha asla dönmem ona eski msja bakmasi unutamadığını mi gösterir

Asla dönmeyeceğiniz biri sizi unutamadıysa ne olacak.?

Numarasini sildigini farkedince kaba tabirle olta atmak denir ya onu yapmış bence zamanini ve enerjini eskiye harcama konusma yenisiyle olabilecek guzel seyleri engelleme derim
İnsan belli yaştan sonra çekemiyor

Ay bu tenhalarda bulusalim deyip sonra sen ne demek istiyorsun dediginiz kisi mi? Adama basbasa kalmak istiyorum seni tanimak icin dediniz adam unutamamis belli 🤣 sonra bunlari siz dememissiniz gibi u donusu yapmistiniz adam hala bunu cozememistir bence 🙃
O bana dedi tenhada buluşma olayını bilip bilmeden karalama

Numaramı sil dedim okadar küfürden sonra insanda utanma olur eski msjlara baktığına göre unutamamis onu heryerden engelledim bnce onlar koymustur
Unutamamış falan değil boşta kalmış zarf atıyor. Yine iki takılır giderim kafasında. Unutamayacak olan adam küfür eder miydi sizce.
Kafam karıştı ne yapmam lazım diye sorduğunuza göre siz adamdan daha çok takılmışsınız.

Back
X