- 23 Şubat 2019
- 1.720
- 902
- 123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
PekiBide yanlıslikla arama olur yazma olmaz yoklamak için yazdı önceden affettim bn onu ya yine yumuşatın diye bekledi artık başkasıyla gorusuyorum
Ayyy Avril Lavigne fanı sana hemen ısınıverdimArkadaşlar yaklaşık 2 aydır görücü usulü biriyle tanıştım.cocuk gayet iyi konuşuyor.tam.ben.ona adapte olmuşken eski.sevgilim ortaya çıktı.ocak ayında bitti.ona ben.defalarca şans verdim.olmadi.bu adamla mutlu olmadım.kufur etti gitti bana bide.ben numarasıni sillmisim.bir numaradan msj baktım.profile baktım o.kusura bakma yanlışlıkla yazdım dedi.bence yalan arıyor.numarami sil yazma dedim.sildim ama eski msjlara bakıyorum dedi.beni yumusatirim diye düşündü.bidaha asla dönmem ona eski msja bakmasi unutamadığını mi gösterir
Aha başladı, insan baştan uyarırBirazdan seri alintiya baslarsa anlarsiniz :))
Bence de yollamış bı deneyeyim demiş ama siz oyuncak değilsiniz. İnsan bir kere aşık olup yüksek duygular yaşayınca bir daha hiç olmayacağına öyle inanıyor ki. Ama gerçekten tekrar yaşanabiliyor belki daha iyisi bile. Eminim acı çektiniz, çok sevdiniz falan ama artık yeni sayfalar açıp devam etmelisiniz dediğiniz gibi.Bide yanlıslikla arama olur yazma olmaz yoklamak için yazdı önceden affettim bn onu ya yine yumuşatın diye bekledi artık başkasıyla gorusuyorum
Sevdim diye hayatımı curutemem olsa olurdu.defalarca denendi her platformdan engelli yine yazdı bana peşimi niye bırakmıyorKesinlikle kendinize saygı duyun ve bırakın gitsin. Aklınızı karıştırmasına izin vermeyin. Yeni olan kişiyi tanımaya çalışın, enerjinizi hiç eskisiyle tüketmeyin. Kaç kez denemişsiniz zaten o kişiden OLMAZ.
Yok bişey yok, takıl sen ben uzuyorum. Uğraşamam...Konu neydi kankacigim![]()
Adam denemeye çalışıyor yalnızlıkla yazilmazBence unutamamakla alakası yok. Boş kalmıştır, sıkılmıştır telefonda görmüş falandır bı deneyeyim demiştir. Hiiic bulaşmayın derim. Olacak olsaydı önceden olurdu zaten. Hatta numara bile değiştirmeniz iyi olabilir.
Önceki paylaşımdan dolayı diyosun korkma kavga çıkaracak.enerjim yok koronayim zatenYok bişey yok, takıl sen ben uzuyorum. Uğraşamam...
Önceki paylaşımlarını bilmiyorum, bilmek istemiyorum. Valla enerjim yok. Allah kurtarsın kardeş.Önceki paylaşımdan dolayı diyosun korkma kavga çıkaracak.enerjim yok koronayim zaten
Olayı doğru düzgün öğrenmemis burda konuşuyorsun o bana dedi bnde gitmedimAy bu tenhalarda bulusalim deyip sonra sen ne demek istiyorsun dediginiz kisi mi? Adama basbasa kalmak istiyorum seni tanimak icin dediniz adam unutamamis bellisonra bunlari siz dememissiniz gibi u donusu yapmistiniz adam hala bunu cozememistir bence
![]()
Numaramı sil dedim okadar küfürden sonra insanda utanma olur eski msjlara baktığına göre unutamamis onu heryerden engelledim bnce onlar koymusturYanlışlıkla yazdım dediği şey neydi?
Hiç cevap vermemeniz daha iyi olurdu.
Unutamadı mı falan diye düşünmeniz adamın amacına ulaştığını gösteriyor.
Arkadaşlar yaklaşık 2 aydır görücü usulü biriyle tanıştım.cocuk gayet iyi konuşuyor.tam.ben.ona adapte olmuşken eski.sevgilim ortaya çıktı.ocak ayında bitti.ona ben.defalarca şans verdim.olmadi.bu adamla mutlu olmadım.kufur etti gitti bana bide.ben numarasıni sillmisim.bir numaradan msj baktım.profile baktım o.kusura bakma yanlışlıkla yazdım dedi.bence yalan arıyor.numarami sil yazma dedim.sildim ama eski msjlara bakıyorum dedi.beni yumusatirim diye düşündü.bidaha asla dönmem ona eski msja bakmasi unutamadığını mi gösterir
İnsan belli yaştan sonra çekemiyorNumarasini sildigini farkedince kaba tabirle olta atmak denir ya onu yapmış bence zamanini ve enerjini eskiye harcama konusma yenisiyle olabilecek guzel seyleri engelleme derim
İstediğini yapsın donmem.zamaninda çok şans verdim şans verdim diye kufurunude yutamamAsla dönmeyeceğiniz biri sizi unutamadıysa ne olacak.?
O bana dedi tenhada buluşma olayını bilip bilmeden karalamaAy bu tenhalarda bulusalim deyip sonra sen ne demek istiyorsun dediginiz kisi mi? Adama basbasa kalmak istiyorum seni tanimak icin dediniz adam unutamamis bellisonra bunlari siz dememissiniz gibi u donusu yapmistiniz adam hala bunu cozememistir bence
![]()
Unutamamış falan değil boşta kalmış zarf atıyor. Yine iki takılır giderim kafasında. Unutamayacak olan adam küfür eder miydi sizce.Numaramı sil dedim okadar küfürden sonra insanda utanma olur eski msjlara baktığına göre unutamamis onu heryerden engelledim bnce onlar koymustur