- 18 Aralık 2021
- 1.922
- 497
- 53
- 34
Aynen köye telgraf çekiyorumAdam olta atmış siz de yakalanmışsınız. Gelip burada sorduğunuza göre... Adam yoklamış işte niyesi var mı?
Bir de niye her kelimeden sonra nokta telgraf çeker gibi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen köye telgraf çekiyorumAdam olta atmış siz de yakalanmışsınız. Gelip burada sorduğunuza göre... Adam yoklamış işte niyesi var mı?
Bir de niye her kelimeden sonra nokta telgraf çeker gibi![]()
Exten next olmaza oy veriyorum benArkadaşlar yaklaşık 2 aydır görücü usulü biriyle tanıştım.cocuk gayet iyi konuşuyor.tam.ben.ona adapte olmuşken eski.sevgilim ortaya çıktı.ocak ayında bitti.ona ben.defalarca şans verdim.olmadi.bu adamla mutlu olmadım.kufur etti gitti bana bide.ben numarasıni sillmisim.bir numaradan msj baktım.profile baktım o.kusura bakma yanlışlıkla yazdım dedi.bence yalan arıyor.numarami sil yazma dedim.sildim ama eski msjlara bakıyorum dedi.beni yumusatirim diye düşündü.bidaha asla dönmem ona eski msja bakmasi unutamadığını mi gösterir
Baslicak durumum yok virüse yakalandımBirazdan seri alintiya baslarsa anlarsiniz :))
İstediğini yapsın donmem.zamaninda çok şans verdim şans verdim diye kufurunude yutamam
Sizi küfür eden adam sizi unutsa ne olur unutmasa ne olur.. cevap bike vermeniz hata olmuş.Arkadaşlar yaklaşık 2 aydır görücü usulü biriyle tanıştım.cocuk gayet iyi konuşuyor.tam.ben.ona adapte olmuşken eski.sevgilim ortaya çıktı.ocak ayında bitti.ona ben.defalarca şans verdim.olmadi.bu adamla mutlu olmadım.kufur etti gitti bana bide.ben numarasıni sillmisim.bir numaradan msj baktım.profile baktım o.kusura bakma yanlışlıkla yazdım dedi.bence yalan arıyor.numarami sil yazma dedim.sildim ama eski msjlara bakıyorum dedi.beni yumusatirim diye düşündü.bidaha asla dönmem ona eski msja bakmasi unutamadığını mi gösterir
Unutmamişsa bile dönmeyin yani. Engelleyin gitsinArkadaşlar yaklaşık 2 aydır görücü usulü biriyle tanıştım.cocuk gayet iyi konuşuyor.tam.ben.ona adapte olmuşken eski.sevgilim ortaya çıktı.ocak ayında bitti.ona ben.defalarca şans verdim.olmadi.bu adamla mutlu olmadım.kufur etti gitti bana bide.ben numarasıni sillmisim.bir numaradan msj baktım.profile baktım o.kusura bakma yanlışlıkla yazdım dedi.bence yalan arıyor.numarami sil yazma dedim.sildim ama eski msjlara bakıyorum dedi.beni yumusatirim diye düşündü.bidaha asla dönmem ona eski msja bakmasi unutamadığını mi gösterir
Bn baakasina şans verdim ztn gelip aklımı çelmesini istemiyorumDönmem derken kendinize dürüstseniz sadece egonuz yüzünden sorguluyorsunuz. Önünüze bakın, sizi ilgilendiren bir durum yok. Mesaj atmışsa atmış, ister unutsun ister unutmasın. Siz hayatınıza bakın
Telefonumda sorun var noktalar hep çıkıyor kötü ne kelime küfür etti gitti bidaha yüzünde bakılmaz bişey yok gibi niye yazıyoralttan alt yazi gecseydi keske. Noktalar noktalar kafam karisti ama anladigim kadariyla eski sevgiliniz size bir pas atmis ben olsaydim birdaha arkaya bakmazdim. Kötü ayrilmissiniz gerek yok. Olsaydi ozaman olurdu
Biri sana küfür etse donermisin kendine yedirirmiydinDönmem derken kendinize dürüstseniz sadece egonuz yüzünden sorguluyorsunuz. Önünüze bakın, sizi ilgilendiren bir durum yok. Mesaj atmışsa atmış, ister unutsun ister unutmasın. Siz hayatınıza bakın
yanliz kalmistir acaba ne yapiyor diye merak etmistir. Bakalim ne yapacak yazayim bir demistir. Uzak dur engelle niye yazdi diye düsünme bileTelefonumda sorun var noktalar hep çıkıyor kötü ne kelime küfür etti gitti bidaha yüzünde bakılmaz bişey yok gibi niye yazıyor
Offf offf offf demek istiyorum. Adı üstünde eski. Denemissiniz olmamış. Bir de küfür etmiş. Yeniye adapte oldum diyosun. canın evlenip boşanmak istiyor benceArkadaşlar yaklaşık 2 aydır görücü usulü biriyle tanıştım.cocuk gayet iyi konuşuyor.tam.ben.ona adapte olmuşken eski.sevgilim ortaya çıktı.ocak ayında bitti.ona ben.defalarca şans verdim.olmadi.bu adamla mutlu olmadım.kufur etti gitti bana bide.ben numarasıni sillmisim.bir numaradan msj baktım.profile baktım o.kusura bakma yanlışlıkla yazdım dedi.bence yalan arıyor.numarami sil yazma dedim.sildim ama eski msjlara bakıyorum dedi.beni yumusatirim diye düşündü.bidaha asla dönmem ona eski msja bakmasi unutamadığını mi gösterir
Ne evlenicemOfff offf offf demek istiyorum. Adı üstünde eski. Denemissiniz olmamış. Bir de küfür etmiş. Yeniye adapte oldum diyosun. canın evlenip boşanmak istiyor bence
Bnde onu diyorum bide çok kibar biri gibi kusura bakma yanlışlıkla oldu demişEski mesajlara bakıyorum dedi diye eski mesajlara bakıyor olmuyorsalak sulak işler peşinde işte, kesin boştadır. Nereden vuracağını da biliyor.
Engelledim aslında tek WhatsApp i unutmusum. Direk numarayi silmisim Msjin ondan geldiğini bilmiyordum profile bakınca anladimyanliz kalmistir acaba ne yapiyor diye merak etmistir. Bakalim ne yapacak yazayim bir demistir. Uzak dur engelle niye yazdi diye düsünme bile
Bn her geldiğinde kabul ettim bu seferde yumuşarim gibi dusunduEski mesajlara bakıyorum dedi diye eski mesajlara bakıyor olmuyorsalak sulak işler peşinde işte, kesin boştadır. Nereden vuracağını da biliyor.
Bn baakasina şans verdim ztn gelip aklımı çelmesini istemiyorum