Kafam çok karıştı yardım edin lütfen

minnick

rütbesizim benn...
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2007
322
2
96
İngiltere
slm arkadaşlar,
bi sorum var kafam çok karıştı.Adetimin hemen ertesi günü(5 gün adetliydim yani 6. yada 7. gün) eşimle birlikte olduk.Ama sonrasında baktıkki prezervatif yırtılmış.İnternetten araştırdığım kadarıyla adetten hemen sonra hamile kalınmaz deniyordu.Bende ertesi gün hapı almadım boşuna hormon almayayım diye çünkü bende migren var bu ilacı alınca bütün gün başım ağrıyor.Ama şimdide ilaç içmedim diye pişmanım acaba hamilelik riski varmıdır?Böyle bir durumla karşılaşan varmıdır aranızda.Şuan bebek için hazır değiliz çünkü ama eğer hamile kalma riski varsada bu ay kendime sigarama yediğime içtiğime dikkat edeyim diyorum.kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

Hamile kalma ihtimalin tabiki var. Ama dur bakalım dereyi görmeden paçaları sıvama. Bir öğren hamilemisin değilmisin.:delphin:

Hamile kalma ihtimalin tabiki var. Ama dur bakalım dereyi görmeden paçaları sıvama. Bir öğren hamilemisin değilmisin.:delphin:

Kuzum kısmet diyorum artık yapacak birşey yok tabii.Ama çok zor ihtimal diyor internetten baktığım kadarıyla umarım yoktur bişi :delphin:

hay allah o nasil bir kondomki yirtildi kalitesizmi yoksa kullanma tarihimi gecmis, yoksa tirnaklarin uzundu senmi deldinde yirtildi, yada kiz nasi yirttiniz anlamadim valla.kafamçokkarıştısırnaşık şey
Simdi kadinlarin yumurtlamasi adetinin ilk gününden hesaplanarak 15. gün olduguna göre, hamile kalma ihtiimali cok düsük, peki adetin düzenlimi, eger düzenliyse hamile kalmaman gerek:emir_bebek::ecrin_bebek:

biraz daha düşük hamile kalman ama yinede belli olmaz bu işler

Döllenecek yumurtan olmadığı için hamile kalma ihtimalin yok, hatta tv de bir doktor bu ertesi gün haplarının çok bilinçsizce tüketildiğini söylüyordu, ihtimal olmayan günlerde bile kullanan var demişti, işte o günlerdesin sende.. Rahat ol, içine sinmiyorsa 2 hafta sonra bir test al yap..

hay allah o nasil bir kondomki yirtildi kalitesizmi yoksa kullanma tarihimi gecmis, yoksa tirnaklarin uzundu senmi deldinde yirtildi, yada kiz nasi yirttiniz anlamadim valla.kafamçokkarıştısırnaşık şey
Simdi kadinlarin yumurtlamasi adetinin ilk gününden hesaplanarak 15. gün olduguna göre, hamile kalma ihtiimali cok düsük, peki adetin düzenlimi, eger düzenliyse hamile kalmaman gerek:emir_bebek::ecrin_bebek:

Ayy valla nasıl yırtıldı anlamadım anacım oysa en iyisinden OK o bile dayanamadı yani sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
Kızlar normalde adetim düzenlidir. Her 28 gün de bir olurum.Bende ihtimal çok düşük diye duydum ama kendimi riskede atamadım gittim ertesi gün hapı aldım az önce.Daha üstünden 50 saat geçmişti 72 saate kadar kullanabiliyormuşsun.Aslında hiç kullanmak istemiyordum ama bu kuşkuylada duramadım.İlaç işe yaramazsa artık bende hamileyim topiğinde görüşürüz. :CüvCüv: Yorumlarınız için teşekkür ederim.a.s.

çok düşük bir ihtimal bence
insanlar özellikle yumurtlama günlerine denk getiriyorda
öyleyken bile kalamıyor...

Kuzum kısmet diyorum artık yapacak birşey yok tabii.Ama çok zor ihtimal diyor internetten baktığım kadarıyla umarım yoktur bişi :delphin:

zor bi ihtimal diil canım benim bildiğim kadarıyla adetli iken rahim ağzı açık oluyomuş heleki adetinin bittiği son günler daha bii kolay kalınıyo her dktrun dediği farklı ama ben bu bilgime göre şahit olduğum birisi var aadetinin son günü imiş ve o gün hamile kalmışş

sen beklee 1 hatfa sonra test al yap bakalım ne cıkıcak
hayırlısı olsuna.s.

slm arkadaşlar,
bi sorum var kafam çok karıştı.Adetimin hemen ertesi günü(5 gün adetliydim yani 6. yada 7. gün) eşimle birlikte olduk.Ama sonrasında baktıkki prezervatif yırtılmış.İnternetten araştırdığım kadarıyla adetten hemen sonra hamile kalınmaz deniyordu.Bende ertesi gün hapı almadım boşuna hormon almayayım diye çünkü bende migren var bu ilacı alınca bütün gün başım ağrıyor.Ama şimdide ilaç içmedim diye pişmanım acaba hamilelik riski varmıdır?Böyle bir durumla karşılaşan varmıdır aranızda.Şuan bebek için hazır değiliz çünkü ama eğer hamile kalma riski varsada bu ay kendime sigarama yediğime içtiğime dikkat edeyim diyorum.kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
ah canım inşallah hamile değilsindir benim adetim yenibitmişti ilişkiye girdik hamile kaldım çok güzel oğlum var şimdi12 yaşındaalkisalkisalkis

Back
X