kafam cok karsık yardımlarınızı bekliorum hamile miyim?

glcny

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2011
7
0
36
Ankara
merhaba bn en son subatın 7 snde adet oldum ama cok düzeli deil adetim ama son bes aydır en fzla 2 gün gecikiodu ve bugn ayın 17 si hala adet olmadım dün idrar testi yaptım negatifti.en sn ilişkiye ayın 27 si yada 28 inde girdim gecen sabahda midem bulanarak uyandım gecen günde duş alırken midem bulandı gözümün önü karardı cok az karnım ağrııo anlayamadım yaa ltfn yardım edin

idrar testleri bazen yanıltıcı oluyo.neden kan testi yaptırmıyosun?tam kesin sonuç alırsın.inş.hamilesindir.

korkuorum ve hazır deilim iki gündür rüyamda hamile oldumu görüorum dua etim öle bişe vrsa bana göster allhm die bide sağ göğüsüm sola göre daha cok acıo ama ikisinde de öle aşırı dolgunluk acıma yok

merhaba canım bende en son subatın 6sında adet olmustum bugun martın 24ü ve ben hala hastalanamdım testlerde negatıf doktorada gıttım hıcbır problem yok dedı senın durumunu merak ettım hastalandın mı yada test yaptırdın mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…