kafam çok karşık

az daha sabır canım bak şimdiden serun yemeye başlamışsın ilerisini düşün fıstığım yaa...
bak hem mayısa birşeyde kalmadı o zaman yüz yüzede görüşürsünüz eğriyi doğruyu konuşursunuz üzme kendini içinden ne geçiyorsa onu yap ama takma kafana hasta olucan yoksa kızıcam bende sdana kocaman
:olmaz:

üzmüyim diorum ama yaptıklarına anlam veremiorum
bn onu 1 ay konuşup bekliyim o beni 10 gün aramasın bu adalet mi yapılıcak iş mi ya
hayır konuşmak istemiorum bitrelim dese tamam eyvallah dicem onuda yapmıo

YOK CANIM ARAMADIM AKŞAM EWE GİTTİĞİMDE ARARIM BELKİ
NE YAPICAĞIMI BİLMİORUM YA:uhm:

Allah yardimcin olsun canim, benimde eski sevgilim askerdeyken hergun konusurduk arardi beni. 3 gun aramamisti ve bende senin gibi cok merak etmistim..sonunda konustugumuzda istima felan cikiyor birden tam aramak isterken geri kaliyor arayamiyordum demisti..onun yeri rahttida...keske enkotu yere gitseymis ya neyse...
Sen cikma canini elbet onunda isi felan olmus arayamamistir ve sende aramasin dedin diye aramamis olabilir simdi...

Allah yardimcin olsun canim, benimde eski sevgilim askerdeyken hergun konusurduk arardi beni. 3 gun aramamisti ve bende senin gibi cok merak etmistim..sonunda konustugumuzda istima felan cikiyor birden tam aramak isterken geri kaliyor arayamiyordum demisti..onun yeri rahttida...keske enkotu yere gitseymis ya neyse...
Sen cikma canini elbet onunda isi felan olmus arayamamistir ve sende aramasin dedin diye aramamis olabilir simdi...

SAOL CANIMBNDE ZATEN ŞİMDİ ONU DÜŞÜNÜYORUM ACABA BU YÜZDEN Mİ ARAMIYOR DİYE
YA CANIM ABLASIYLA ARADA KONUŞUYORUZ ABLASINA MAİL Mİ ATSAM VEYA MAİLDE NE YAZICAMKİ OFF YA KEŞKE DEMZ OLAYDIMsenağlama

ben nişanlımın orayı bugune kadar hıc aramadım cunku sırnakta olmasına ragmen masallah yemek saatınde arar yıne arar 10 kere arar. ..tabıııı herkesın askerlık yaptıgı yere gore degısır bu...
ama 10 gun aramasa ben senden cok daha fazla tepkı verırıdımm ınsan ne kadar merak edıyor
bence sen aradıgında acık acık sorr neden boyle yaptıgını..
sana kesın ve net seyler solesın ısterse 20 gun aramasın ama senı dusundugu bıl...
arada kalmak en kotusu olsa gerek...

SAOL CANIMBNDE ZATEN ŞıMDı ONU DÜŞÜNÜYORUM ACABA BU YÜZDEN Mı ARAMIYOR DıYE
YA CANIM ABLASIYLA ARADA KONUŞUYORUZ ABLASINA MAıL Mı ATSAM VEYA MAıLDE NE YAZICAMKı OFF YA KEŞKE DEMZ OLAYDIMsenağlama

bence asla ablasını falan arama ...
onlarıda aramıyorsa rahatlarsın ama bız dun konustuk vs falan derse cok sınırın bozulur bence yapmaa....kendın araman daha mantıklı....
hımmm bu arada bence sızde onun yerınde olsanız bır arkadasınla bu sekılde habere cok cok kotu tepki verebılırdınız...

ben nişanlımın orayı bugune kadar hıc aramadım cunku sırnakta olmasına ragmen masallah yemek saatınde arar yıne arar 10 kere arar. ..tabıııı herkesın askerlık yaptıgı yere gore degısır bu...
ama 10 gun aramasa ben senden cok daha fazla tepkı verırıdımm ınsan ne kadar merak edıyor
bence sen aradıgında acık acık sorr neden boyle yaptıgını..
sana kesın ve net seyler solesın ısterse 20 gun aramasın ama senı dusundugu bıl...
arada kalmak en kotusu olsa gerek...

yani en azından emin olurum demeye
ya bide ben arkadaşına bir sinirle o zaman bundan sonra beni hiç aramasın diye söyle ona dedim
şimdi acaba bu yüzden mi aramıyor
valla kafayı yicem

bence asla ablasını falan arama ...
onlarıda aramıyorsa rahatlarsın ama bız dun konustuk vs falan derse cok sınırın bozulur bence yapmaa....kendın araman daha mantıklı....

öle mi diorsun ama yinede öğrenmiş olurum ya
ne yazıağımıda bilmiyorumki:uhm:senağlama

öle mi diorsun ama yinede öğrenmiş olurum ya
ne yazıağımıda bilmiyorumki:uhm:senağlama

bence kımseyı karıstırmaaa keske teldede oyle demeseydınnn sonuctaa cok cok agır sartlarda askerlık yapıyor olabılırr askerlık bu herkesın karakterıne gore cok agırda gelebılırr
bence zaman bulması gerekırdı senı aramaya ama bu farklı ablasına yada telde arkadasına soyledıgın sey yanlışş...
belkı son bır defa daha arayabılrısın baktınkı yıne tepkısız kalıcak ozaman aramazsınn aramasını beklersın...

bence kımseyı karıstırmaaa keske teldede oyle demeseydınnn sonuctaa cok cok agır sartlarda askerlık yapıyor olabılırr askerlık bu herkesın karakterıne gore cok agırda gelebılırr
bence zaman bulması gerekırdı senı aramaya ama bu farklı ablasına yada telde arkadasına soyledıgın sey yanlışş...
belkı son bır defa daha arayabılrısın baktınkı yıne tepkısız kalıcak ozaman aramazsınn aramasını beklersın...

pişman oldum hemde çok ama iş işten geçti artık
arasam mı aramasam mı tereddütte kaldım ya

ara ıcın ıcını yıcegıne ara sonra sen bole dedıgın ıcın oldu derse arkadasın ozmaan sende ben o an kızgınlıkla dedım ama sonra senı aradım der kendını savunursun senın en son dedıgın ben bu ılışkıyı bıtırdım demek bence..
eger bole dusunmesını ıstemıosan ara benceee
gelır tele konusursa ne guzel anlatırsın derdını kırıldım dersın...
gelmezsede musaıt oldugunda arasın onemlı dersınn...
bıdahada ondan beklersınn...

neyaptin canim, dun belki ararim diyordun, aradinmi?

canım bn onu hep annemin veya ablamın telinden arardım ama bu sefer ikiside vermedi
arıyamadım malesef
onun aramasını bekliorum az önce ablasına mail atdım belki onlarla konuşuodur

canım bn onu hep annemin veya ablamın telinden arardım ama bu sefer ikiside vermedi
arıyamadım malesef
onun aramasını bekliorum az önce ablasına mail atdım belki onlarla konuşuodur

anladim canim, insallah ablasindan bir cevap alabilirsin. ve umarim dusundugun gibi birsey yoktur sadece yogunluktandir.:Saruboceq:

yani en azından emin olurum demeye
ya bide ben arkadaşına bir sinirle o zaman bundan sonra beni hiç aramasın diye söyle ona dedim
şimdi acaba bu yüzden mi aramıyor
valla kafayı yicem

sizi bu konuda en iyi ben anlarım... neden kendınızı heba edıyorsunuz kı?
saglıgınız bır cok seyden ustun, onemlı.
ben olsam hiiic aramazdım. cehennemın dıbıne..
bır ınsan o zaman benı hıc aramasın derse, karsı tarafın hemen ataga gecıp gerı donup aramasıdır normal olan. sız canınızı sıkmayın.
uzulun dıye yazmıyorum ama seven deger veren adam mutlaka arar 1 dakkalık da olsa ne yapıp eder arar "bır sorunumuz mu var ? nicin boyle dedın" derdı..
kimse ıcın serumluk olup ayılıp bayılmazdım sahsen ben :umursamaz:

sizi bu konuda en iyi ben anlarım... neden kendınızı heba edıyorsunuz kı?
saglıgınız bır cok seyden ustun, onemlı.
ben olsam hiiic aramazdım. cehennemın dıbıne..
bır ınsan o zaman benı hıc aramasın derse, karsı tarafın hemen ataga gecıp gerı donup aramasıdır normal olan. sız canınızı sıkmayın.
uzulun dıye yazmıyorum ama seven deger veren adam mutlaka arar 1 dakkalık da olsa ne yapıp eder arar "bır sorunumuz mu var ? nicin boyle dedın" derdı..
kimse ıcın serumluk olup ayılıp bayılmazdım sahsen ben :umursamaz:

yok canım zaten bn eski erkek arkadaşımda k bayılıodum ediodum
bunda böle bişey olmadı ama içime ata ata böle bşiey yakında olucak die yazmaya çalışmıştm:))
yani bende onu sölüorum yani eğer önemseyen değer veren insan hemen arayıp sorar ne olduda böle bişeyi söledi die ama yok adamda tık yok
belkide bunu sölememi bekledi benden kendisi cesaret edemeyince
şimdi artık takmıorum canım bu konu burda noktalandı sanırım o aramıor ben aramıorum bu şeklde gidicek
az önce ablasınada mail atdım eğer ailesini arıosa bn düşünürüm burda yani

anladim canim, insallah ablasindan bir cevap alabilirsin. ve umarim dusundugun gibi birsey yoktur sadece yogunluktandir.:Saruboceq:

inşallah öledir dicem ama diyemiorum artık 12 gün ne yorgunluğu canım
ablasıda yazar veya yazmaz kendisine kalmış bişe bu konuyu burda noktalıcam ve biticek ben de 10 ay sevgiyle sadakatla beklediğimle kalıcam

Back
X