Kafam çok katistii acilll yardim kizlarr !!

Deryaumutt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2015
18
8
86
Hemen konuya giricem yaklaşık beş haftalık hamileyim ve şiddetli kasık agrisi idrarda yanma şikayetiyle doktora gittim. Tahlilde enfeksiyon cikti ve doktor bana fullcef mr 600 diye bir ilaç yazdi. Yazan doktor poliklinik doktoru değil acil doktoruydu. Bebeğim daha minicik. İlaci kullanip kullanamamakta tedirginim bu sorunu yasayan yada ilaci kullanan varmi. Netten arastirdim hamilelikte mucburi durumlar dişinda kullanmayan yaziyordu sizce ne yapmaliym çok agrim var

Doktorun verdigi ilaci kullanmalisin. İdrar yolu enfeksiyonunu ben cok sık geciriyorum ve her defasinda antibiyotik kullaniyorum. İlerleyen zamanlarda sularin erken gelmesine bile sebep oluyor. İhmal etmeyin. Doktor icinize sinmediyse baska bir doktora gorunun ve kadin dogum doktorunuza sorun. Bana kadin dogum doktorum yaziyor butun ilaclari cunku.

Forumda yazdiktan sonra ilaclardanmo artik neden bilmiyorum ama kanamam oldu. Acilen doktor yatis verdi düşük tehlikesi olduğunu söyledi. su an hastanedeyim keşke hic icmeseydim...

Forumda yazdiktan sonra ilaclardanmo artik neden bilmiyorum ama kanamam oldu. Acilen doktor yatis verdi düşük tehlikesi olduğunu söyledi. su an hastanedeyim keşke hic icmeseydim...

Cok gecmis olsun baya zaman gecmis ama insallah bebegin kucagina almissindir arkadasim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…