Kafam çok takıldı

dilaraa007

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2024
32
51
3
26
Arkadaşlar geçen gün kaynanama gittim evleneli 4 ay oluyor eşimin kalın eşyalarından iççamaşırı varmış bana diyor ki iç çamaşırın cebinde kahverengi kıstırma toka buldum
İşte oğluma söyledim bilmiyorum dedi veya ne alaka falan gibisine konuştu dedi kaynanam aynı bu şekil geldi bana söyledi ben de dedim ne alaka sonra eşime söyledim eşim dedi iç çamaşırının cebi mi var ne alaka aşkım dedi ben yine bozuntuya vermedim sanki benim eşimle Arami bozmaya mı çalıştı gibime geliyor neyse ben şu anda çatı katında oturuyorum yüksek kat olduğu için geçen yine ağzından kaçırdı işte dua ediyorum çocuğunuz olmasın diye sonra lafı kıvırdı dedi yüksek olduğu için o evde çocuğumuz olmasın dedi bunu da bozuntuya vermedim yani bu kadının amacı nedir.

Arkadaşlar geçen gün kaynanama gittim evleneli 4 ay oluyor eşimin kalın eşyalarından iççamaşırı varmış bana diyor ki iç çamaşırın cebinde kahverengi kıstırma toka buldum
İşte oğluma söyledim bilmiyorum dedi veya ne alaka falan gibisine konuştu dedi kaynanam aynı bu şekil geldi bana söyledi ben de dedim ne alaka sonra eşime söyledim eşim dedi iç çamaşırının cebi mi var ne alaka aşkım dedi ben yine bozuntuya vermedim sanki benim eşimle Arami bozmaya mı çalıştı gibime geliyor neyse ben şu anda çatı katında oturuyorum yüksek kat olduğu için geçen yine ağzından kaçırdı işte dua ediyorum çocuğunuz olmasın diye sonra lafı kıvırdı dedi yüksek olduğu için o evde çocuğumuz olmasın dedi bunu da bozuntuya vermedim yani bu kadının amacı nedir.
Bebeğiniz olunca burdan taşının falan dese neyse. İnşallah çocuğunuz olmaz ne demek? Toka mevzusu belli başına saçmalık. İç çamaşırının cebi olur mu? Hadi öyle bir şey olsa bu geline söylenir mi? İyice saçmalamış.

Aldığımdan haberleri bile yok eşime tembihledim ama duymuşlardır da söylememi bekliyorlardır bence

ne hasetmis yaa bu olaylarin ustune merhaba merhabadan oteye gecmezdim

ne hasetmis yaa bu olaylarin ustune merhaba merhabadan oteye gecmezdim
Öyle zaten fazla gidip gelmiyorum mesafeliyim ben açığım mesela açık giyinmem eşime nişanlıyken doldurdu üzerime salmaya çalıştı şimdi kendi kızı açıldı
Bebeğiniz olunca burdan taşının falan dese neyse. İnşallah çocuğunuz olmaz ne demek? Toka mevzusu belli başına saçmalık. İç çamaşırının cebi olur mu? Hadi öyle bir şey olsa bu geline söylenir mi? İyice saçmalamış.
Aynen öyle yüksek kat çıkamıyor bir de davet etmiyorum iyice kudurdu herhalde 😂

Öyle zaten fazla gidip gelmiyorum mesafeliyim ben açığım mesela açık giyinmem eşime nişanlıyken doldurdu üzerime salmaya çalıştı şimdi kendi kızı açıldı

Gerçekten eşiniz size demeden önce aklınıza gelmedi mi iç çamaşırının cebinin olmadığı
Anne iç çamaşırında cep mi var diyemediniz mi yani cidden

Öyle zaten fazla gidip gelmiyorum mesafeliyim ben açığım mesela açık giyinmem eşime nişanlıyken doldurdu üzerime salmaya çalıştı şimdi kendi kızı açıldı 😂😂
ayy amaan boyleleriyle anlasmak cok zor en iyisini yapiyosun

Gerçekten eşiniz size demeden önce aklınıza gelmedi mi iç çamaşırının cebinin olmadığı
Anne iç çamaşırında cep mi var diyemediniz mi yani cidden
Dedim zaten ne alaka dedim öyle bir şey olamaz zaten neyse eşime de dedim böyle dedi bana diye alakasız o da benim düşündüğümü söyledi yani annesinin amacı nedir gibisinden sordum

Kaynana uyanık siz daha uyanık olun. Mesela eşinizle gittiğiniz bir gün "anne hani sen eşimin kalan eşyalarının cebinde toka bulmuştun bir getirsene eşim baksın" diyin.

Veya gayet normal oturup çay içerken eşinize dönüp "annen çocuğumuz olmasın diye dua ediyormuş. Bu yüksek evde oturuyoruz ya. İnşallah düz ayak bir yerde otururuz di mi aşkım?" Diye konuşun kocanız ve kaynananız varken

Toka benim aaa baksırında mı unutmuşum tüh deseydin. Keşke 😅

Kalan çamaşırlar bekarken kullanıp evde bıraktığı esyalar sanırım. 'Bunu bana söylemenizdeki amaç ne? Neden oğlunuzla konuşmuyorsunuz?' diye sorsaydınız.
Muhatap olmayın fazla. Kötü niyetli biri.

Kaynana uyanık siz daha uyanık olun. Mesela eşinizle gittiğiniz bir gün "anne hani sen eşimin kalan eşyalarının cebinde toka bulmuştun bir getirsene eşim baksın" diyin.

Veya gayet normal oturup çay içerken eşinize dönüp "annen çocuğumuz olmasın diye dua ediyormuş. Bu yüksek evde oturuyoruz ya. İnşallah düz ayak bir yerde otururuz di mi aşkım?" Diye konuşun kocanız ve kaynananız varken
Kralınız geldi çekilin 🫡🫡🫡😂 siz bilgili birine benziyorsunuz sizden öğrenecek çok şey var ya .. ben de bazı arkadaşlarımla ilgili tavsiye rica edeceğim bir ara sizden 😁😁böyle salağa yatmalı toto etmelisinden

Olayı bağlamından koparıp anlatınca kadının insanların gözünde duruşu şeytan olmuş. Yüksek kat çıkamadığı için böyle bir şey söyledi muhtemelen. Siz sanırım kayonvalidenize gıcıksınız ve me söylese artık iğnelyici geliyor size…cahil biri muhtemel ve saçma sapan konuşuyor. Takılıp hızursız etmeyin kendinizi ve evliliğinizi

Amacı huzur kaçırmak kafanızı takmayın. Ama inşallah çocuğunuz olmaz dediğinde keşke cevabını en ağır şekilde verseydiniz. Bir gün eşiniz yanınızdayken annen böyle bir beddua etti ben çok üzüldüm ya olmazsa diye gerekirse oturup ağlayın. Bakalım kaynana ne yapacak:)

Back
X