inanc konusunu halledersen gerisi corap sokugu gibi gelir zaten...Ailenin seni musluman sanarak hayir demesi cok normal...İlk basta duyduklarinda musluman olmadigini ters tepki vermeleri de normal..Ama sen once din ini kabul ettireceksin sonra sevdigin adami..tabi duyunca seni kabulederlerse :) Saka bi yana su an ki dinine kalpten inaniyorsan bunu soyleme cesaretin de zaten olur..Allah Yardimcin olsun dogru yolu buldursun kardesim..
:) Dine inanmayan birine İlk defa Allah yardimcin olsun diyorum..kusura bakma yazdiktan sonra okudum..Ama benim inancima gore sana dua etmekten baska birsey gelmiyor icimden..Gercekten cok uzuldum..İyigeceler
ailene müslüman olmadığını söylersen sanırım seni evlatlıktan rededebilirler.o kişiyle evlenince zaten din farklılığı olmadığından sıkıntı çekmeyeceksin.ailen müslüman olmadığını bilse zaten evlenmene karşı çıkmaz
pardon arkadas musluman degilmis zaten sozlerimi geri aliyorum allah ailenin sinavini vermis zatentabiki tum dinlere ve secimlere saygi
Valla ben hiç saygı duymuyorum. Ne diyo arkadaş liseden beri dinlere inanmıyormuş fikirleri o yöndeymiş. Arkadaş lise zamanı sen kaç tane din araştırdın kaçının kitabını okudun kaç tane o dinlere mensup adam gördün. Ben okuyan araştıran adama saygı duyarım. Burda gelip işte tam ergen zamanlarımda 16-17 yaşımda bu kararı aldım diyene değil. Tabii arkadaş araştırdım falan diyecek şimdi ama şimdiden hiç sanmıyorum. Burda konu başka dine geçmek veya dinsiz olmak da değil. Konu işkembeden sallamak.
kendi hikayeme cok cok benzettim. benim ailem de karsiydi, ta ki esimle tanisana kadar. 180 derece degisti herkes. tanistirin derim en kisa zamanda. bilinmeyen hep cok korkutur insanlari. hem sizinkinin turkcesi de vardir, benimkinde o da yoktu!! ayrica fransizlar ailelerine duskun olur ve cok cocuk severler
Aslında inanç yarıştırması yapmadım. Siz dinlere inanmıyorum diye çoğul konuştuğunuz için bütün dinleri araştırıp böyle bişey söylenmeli dedim sadece Bizimkini değil. 16 yaşına kadar da bi insanın böyle kapsamlı şeylerle uğraşabileceğini düşünmedim belki önyargı gerçekten ama bunu yapan insan ne bileyim ya çok azdır ya hiç yoktur gibime geliyor hala. Yoksa ben kimsenin inancını sorgulamam haddime değiş zaten
Benim demek istediğim dinden tamamen bağımsız ni şeydi. Her konu için geçerli bişey.
hah iste o bozuk turkceye hasta olurlar bence :) isteyince olmayacak hicbirsey yok, umarim mutlu olursunuz..Ne güzel ya sonunda onlarda ikna olmuşTürkçesi de var konuşuyor böyle çat pat aksanlı bir şekilde Umarım benimkide böyle olur da buzlar erir.Çok teşekkürler umutlandırdınız ya :)
hah iste o bozuk turkceye hasta olurlar bence :) isteyince olmayacak hicbirsey yok, umarim mutlu olursunuz..
son yorumları okuyunca aklıma bişey geldi keşke dinini ırkını söylemeden önce bi şekilde tanıştırsaydınız.
sonra söylediğinizde belki daha ılımlı olurlardı.
Kurban olsun memleketinben olsam kızım bu memleketin öküzlerinden birine varmamış, gidip kafasına göre birini bulmuş diye lokma döktürürdüm mahalleye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?