Şahsi düşüncem ne kadar resmi olsanız da ana gibi yar olmayacağı. Ben bu ailesini ezip evlenenleri anlayamıyorum ya. İnsan dokuz ay onu taşıyan sevgisiyle merhametiyle onu saran birini nasıl ezip geçer üzer bi el oğlu için. He benim annem de kaçmış zamanında pişman olmuş mu olmuş. Ve anannem hala arada söyler kaç yıl geçmesine rağmen arada. Hani diyorsunuz ya evlenince affeder veya affetti. O öyle olmuyor işte. Evlat ne edersin diyip bağırlarına basıyolar ama asla unutmuyorlar haklı olarak. Allah'ım göstermesin
Tabii ki bu böyle yani annelerin hakkı ödenemeyecek kadar fazla.Ama ben başka açılardan baktığımda da acıtasyona kaydığını düşünüyorum bu işin ülkemizde.Yani anne baba tabii ki çok önemli ama belli bir yaştan sonra çocuklarının bir birey olduklarını anlamaları gerek.Evlenip onu yaşayacak olan benim misal.Belki çok mutlu olacağım ama bunu deneme fırsatı vermek istemiyorlar.Tabii ki adam hırlı hırsız veya uygunsuz biri olsa durum değişir telaşlanırlar , haklıdırlar.Ama sadece o bizim gibi değil ile buna karar vermek bana dediğim dedikçilik yaptıklarını düşündürüyor.Yine de sizin düşünceniz tabii saygı duyuyorum :)