Kızlar bazılarınız bilir 10 gün önce ayrılmıstım sevgilimden. Aslında suan çok acı filan verdiği yok sadece arada aklıma yasadıklarımız geliyor hüzünleniyorum o kadar. Bu sürecte 3 gün önce 3 yıl önce sevgilim olan ayrıldığım daha sonra geçen sene eylül alında barısıp kuzeninin oyuna gelerek yeniden ayrıldığım insanla konusmaya basladık. Çok pişman ve beni sevdiğini söylüyor ben onu sevmiorum 1 gr güvenim yok ama nedense konusmak istiorm önce 2 gün büyü yalvardı konus hiç olmazsa die kabul ettim. Sanki suan onunla konusunca ayrıldığım insan aklıma gelmiyor. Yeniden bunu da seviceğimi sanmıorum yani kaptırmam kendimi. Sizce doğru mu yapıyorum bunu da kesip atarsam aklıma o gelir diye korkuyorum tek dert boşluk hissi. Nasıl olsa 1 ay sonra üni.başlıyo kafam dağılır bu insana gerek kalmaz . He bencil dersiniz belki ama bu kisi bana çok acı cektirmisti 2 sene o yüzden umrumda değil.CADIARZU
insanlık öldü mü kötükedihüso
bencillik yapma. ah alırsan acısı fena çıkar:mymeka:
kendi yağında kavrulmaya çalış.
bu süreçte kendini geliştir kendine faydan olsun.
eğer onunla konuşursan hem senin zamanın boşa gidecek hemde başkasının duygularıyla oynayacaksın. her iki taraf içinde hoş olmayacak bir şeye adım atma sinem00
Konuşmadan da duramıorum hoşuma gidio ne bilim..
Aslında onu affetmek sevmek isterdim gerçekten ama mantık yapıyorum. Kendisi bayan kuaförü ortaokul mezunu :S Ve benden ayrılınca baskalarıyla cıkmıstı cok hatalar yaptı tabi cocuktuk filan ama ne bilim .. değistim diyo aptalmısım keske okusaydım dısardan liseyi okucam bırakıcam bu mesleği filan diyo . Bi şans daha istiyo.
Küçümsemiyorum kesinlikle yanlıs anlasılmasın ama bana yaptıklarından sonra ilgi duysamda ona asık olmak off içinden çıkılmaz bi durum... Sence olurmu ben simdi üni.teyi okusam ona nasıl güvenim ya liseyi bitiremezse kuaförlük yaparsa yine 4-5 senedir bu meslekte bide bayan kuaförü sen düşün artık ... ???????
Ve bu kisi benim ilk aşkımdı..
şuan bence baskasının boşluğunu dolduruyor eski sevgilisin.. bence insanları harcama arkadaşım o sana acı cektirdi diye sende onun gibi yaparak ne elde edersinki..
Düne kadar antidepresan kullanmayı düşünürken bugün çoktan yol almışız..
Demek ki boşluk doldurmak denen iş pek de kolaymış....
Bence artık hayatınıza bir çeki düzen vermelisiniz..
1ay sonra üniversite öğrencisi olacakmışsınız,hayırlı olsun inşallah.. Lütfen ortaokul kızları gibi yaşamayın artık..
Yorumlarına birsey demiorum da şuu hakaret boyutundaki laflarından vazgeçsen diorum. Ben burda fikir danışıyorum yardımcı olanlara çok tşkler. Ama sen yermekten başka birşey yapmıosun bence sen kendine gelmelisin , yorum yapıcaksanda doğru düzgün belirt düsünceni !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?