Kafam Çorba Oldu

Sinem00

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2010
414
0
0
İstanbul
Kızlar bazılarınız bilir 10 gün önce ayrılmıstım sevgilimden. Aslında suan çok acı filan verdiği yok sadece arada aklıma yasadıklarımız geliyor hüzünleniyorum o kadar. Bu sürecte 3 gün önce 3 yıl önce sevgilim olan ayrıldığım daha sonra geçen sene eylül alında barısıp kuzeninin oyuna gelerek yeniden ayrıldığım insanla konusmaya basladık. Çok pişman ve beni sevdiğini söylüyor ben onu sevmiorum 1 gr güvenim yok ama nedense konusmak istiorm önce 2 gün büyü yalvardı konus hiç olmazsa die kabul ettim. Sanki suan onunla konusunca ayrıldığım insan aklıma gelmiyor. Yeniden bunu da seviceğimi sanmıorum yani kaptırmam kendimi. Sizce doğru mu yapıyorum bunu da kesip atarsam aklıma o gelir diye korkuyorum tek dert boşluk hissi. Nasıl olsa 1 ay sonra üni.başlıyo kafam dağılır bu insana gerek kalmaz . He bencil dersiniz belki ama bu kisi bana çok acı cektirmisti 2 sene o yüzden umrumda değil.CADIARZU

Kızlar bazılarınız bilir 10 gün önce ayrılmıstım sevgilimden. Aslında suan çok acı filan verdiği yok sadece arada aklıma yasadıklarımız geliyor hüzünleniyorum o kadar. Bu sürecte 3 gün önce 3 yıl önce sevgilim olan ayrıldığım daha sonra geçen sene eylül alında barısıp kuzeninin oyuna gelerek yeniden ayrıldığım insanla konusmaya basladık. Çok pişman ve beni sevdiğini söylüyor ben onu sevmiorum 1 gr güvenim yok ama nedense konusmak istiorm önce 2 gün büyü yalvardı konus hiç olmazsa die kabul ettim. Sanki suan onunla konusunca ayrıldığım insan aklıma gelmiyor. Yeniden bunu da seviceğimi sanmıorum yani kaptırmam kendimi. Sizce doğru mu yapıyorum bunu da kesip atarsam aklıma o gelir diye korkuyorum tek dert boşluk hissi. Nasıl olsa 1 ay sonra üni.başlıyo kafam dağılır bu insana gerek kalmaz . He bencil dersiniz belki ama bu kisi bana çok acı cektirmisti 2 sene o yüzden umrumda değil.CADIARZU

insanlık öldü mü kötükedihüso

bencillik yapma. ah alırsan acısı fena çıkar:mymeka:

kendi yağında kavrulmaya çalış.

bu süreçte kendini geliştir kendine faydan olsun.:delphin:

eğer onunla konuşursan hem senin zamanın boşa gidecek hemde başkasının duygularıyla oynayacaksın. her iki taraf içinde hoş olmayacak bir şeye adım atma sinem00:kahve:

insanlık öldü mü kötükedihüso

bencillik yapma. ah alırsan acısı fena çıkar:mymeka:

kendi yağında kavrulmaya çalış.

bu süreçte kendini geliştir kendine faydan olsun.:delphin:

eğer onunla konuşursan hem senin zamanın boşa gidecek hemde başkasının duygularıyla oynayacaksın. her iki taraf içinde hoş olmayacak bir şeye adım atma sinem00:kahve:

Konuşmadan da duramıorum hoşuma gidio ne bilim..

Aslında onu affetmek sevmek isterdim gerçekten ama mantık yapıyorum. Kendisi bayan kuaförü ortaokul mezunu :S Ve benden ayrılınca baskalarıyla cıkmıstı cok hatalar yaptı tabi cocuktuk filan ama ne bilim .. değistim diyo aptalmısım keske okusaydım dısardan liseyi okucam bırakıcam bu mesleği filan diyo . Bi şans daha istiyo.

Küçümsemiyorum kesinlikle yanlıs anlasılmasın ama bana yaptıklarından sonra ilgi duysamda ona asık olmak off içinden çıkılmaz bi durum... Sence olurmu ben simdi üni.teyi okusam ona nasıl güvenim ya liseyi bitiremezse kuaförlük yaparsa yine 4-5 senedir bu meslekte bide bayan kuaförü sen düşün artık ... ???????

Ve bu kisi benim ilk aşkımdı..

Şimdi ..şimdi .. aklıma gelmesi beni sinir ediyo yeni ayrıldığım insanın mutsuz ediyo onu düsünmek ve bu kisi de olmazsa hepten yanlız hissediyorum bu yüzden ona sarılma ihtiyacı duyuyorum ..

şuan bence baskasının boşluğunu dolduruyor eski sevgilisin.. bence insanları harcama arkadaşım o sana acı cektirdi diye sende onun gibi yaparak ne elde edersinki..

Konuşmadan da duramıorum hoşuma gidio ne bilim..

Aslında onu affetmek sevmek isterdim gerçekten ama mantık yapıyorum. Kendisi bayan kuaförü ortaokul mezunu :S Ve benden ayrılınca baskalarıyla cıkmıstı cok hatalar yaptı tabi cocuktuk filan ama ne bilim .. değistim diyo aptalmısım keske okusaydım dısardan liseyi okucam bırakıcam bu mesleği filan diyo . Bi şans daha istiyo.

Küçümsemiyorum kesinlikle yanlıs anlasılmasın ama bana yaptıklarından sonra ilgi duysamda ona asık olmak off içinden çıkılmaz bi durum... Sence olurmu ben simdi üni.teyi okusam ona nasıl güvenim ya liseyi bitiremezse kuaförlük yaparsa yine 4-5 senedir bu meslekte bide bayan kuaförü sen düşün artık ... ???????

Ve bu kisi benim ilk aşkımdı..

sen yoluna bak. üniversitene gir çalış mesleğini edin. sonra sağlam kafayla kendine göre birini bulursun. eskilerden hayır görecek olsaydın bitmezdi değil mi ? şu anki boşluğunu dolduracak yeni uğraşlar edin

şuan bence baskasının boşluğunu dolduruyor eski sevgilisin.. bence insanları harcama arkadaşım o sana acı cektirdi diye sende onun gibi yaparak ne elde edersinki..

vereliniortak

Konuşma onunla, kendine yeni bir yön çiz. İçindeki boşluk hissini böyle dolduramazsın. Doldurduğunu sanırsanda sen yanılırsın. Ahını alma kimsenin. Günah. Bunun acısı hem bu dünyada hemde diğer dünyada çıkar insandan.

Düne kadar antidepresan kullanmayı düşünürken bugün çoktan yol almışız..
Demek ki boşluk doldurmak denen iş pek de kolaymış....
Bence artık hayatınıza bir çeki düzen vermelisiniz..
1ay sonra üniversite öğrencisi olacakmışsınız,hayırlı olsun inşallah.. Lütfen ortaokul kızları gibi yaşamayın artık..

Düne kadar antidepresan kullanmayı düşünürken bugün çoktan yol almışız..
Demek ki boşluk doldurmak denen iş pek de kolaymış....
Bence artık hayatınıza bir çeki düzen vermelisiniz..
1ay sonra üniversite öğrencisi olacakmışsınız,hayırlı olsun inşallah.. Lütfen ortaokul kızları gibi yaşamayın artık..

Yorumlarına birsey demiorum da şuu hakaret boyutundaki laflarından vazgeçsen diorum. Ben burda fikir danışıyorum yardımcı olanlara çok tşkler. Ama sen yermekten başka birşey yapmıosun bence sen kendine gelmelisin , yorum yapıcaksanda doğru düzgün belirt düsünceni !

Yorumlarına birsey demiorum da şuu hakaret boyutundaki laflarından vazgeçsen diorum. Ben burda fikir danışıyorum yardımcı olanlara çok tşkler. Ama sen yermekten başka birşey yapmıosun bence sen kendine gelmelisin , yorum yapıcaksanda doğru düzgün belirt düsünceni !

Hakaret derken?
Çocuk ruhlu olmak,çocuksu davranışlarda bulunmak hakaret midir? Olgunlaşsanız iyi olur demek istedim..
Tövbe Estağfurullah!
Kendimde olmayan hareketim neymiş,merak ettim...

arkadaşım yerinde olsam böyle şeylerle kafanı karıştırmazdım bak ne güsel üniv başlıcakmışsın hem daha önüne neler cıkacak.. bırak sende onun gibi yapmaya çalışma önüne bak...

canım haklısın saçmalıyorum gercekten onunla konusmaman lazım ama bosluk iste öle ondan msj gelio filan die oyalıorm kendimi . Bu arada onu üzüceğimi sanmıorm o aynı yaaa sevmio beni palavra lafları yinede ilk ask iste bilmiorm konusmadan durmam lazım.. İlk günlerde mutluydum bu arada ayrıldığımda ama simdi özlem gibi bise oluo özlüomuyum bilmiorum aklıma geliyo üzülüyorum kimseyi sevemicem artık bence tamam daha önce de böle dedim ilk askımdan sonra bu kisiyi sevebildim ama artık güvenim 2. kez kırıldı yıkıldım bittimm.... Nasıl birine güvenebilirmki artık :(((((((

güvenmee kalk ve önüne bak mesleğini eline al her aşkta bir yara alırsın doğru insanı bulana dek hayatının merkezine oturturma kimseyi bak tecrbe edinmiş oldun artık hkmseye güvenmezsin canım...

şu anda ayrıldığın sevginin boşluğunu eski sevgilinle doldurmaya çalışıyorsun
Ayrıca insanları kullanma sonra çok vicdan azabı çekersin

hayır tam olarak öle değil basta öle düsündüm ama sonucta bir zamanlar sevdiğim insan.. yılan hikayesine döndü artık.. Ona söledm yeni iliskiden cıktım sana kötü davranırım dedim yapamam edemem dedim hepsini dedeim kabul dio.. Ne malum belki o beni kullanıo cıktığını nutmak için bilebilsem gerçeği inanabilsem artık yeminlere de yok inancım ..

Back
X