- Konu Sahibi moveon1881
-
merhabaa arkadaşlar..
Aileden uzakta kamuda görevli mühendisim. Yaklaşık 2 ay önce göreve başladım.. Fakat arkadaşlar iş hayatına başladıktan sonra algılamamda sorunların çıktığını farkettim. Mesela konuşulan şeyleri geç anlıyorum..söylenen şeye tamamen alakasız cevaplar veriyorum..
Pratik,hızlı düşünemiyorum..
Bunu annem bile farketti
mesela bugün erkek iş arkadaşlarım bayanların zekasının az olduğunu söyleyerek lafı bana dokundurdular
sorun ne olabilir,aranızda böyle durum yaşayanınız hiç olmuşmuydu ??
merhabaa arkadaşlar..
Aileden uzakta kamuda görevli mühendisim. yaklaşık 2 ay önce göreve başladım.. fakat arkadaşlar iş hayatına başladıktan sonra algılamamda sorunların çıktığını farkettim. Mesela konuşulan şeyleri geç anlıyorum..Söylenen şeye tamamen alakasız cevaplar veriyorum..
Pratik,hızlı düşünemiyorum..
Bunu annem bile farketti
Mesela bugün erkek iş arkadaşlarım bayanların zekasının az olduğunu söyleyerek lafı bana dokundurdular
Sorun ne olabilir,aranızda böyle durum yaşayanınız hiç olmuşmuydu ??
bence stresten ve kafana bişey takıyorsan ondan olabilri. bunlar yoksa da doğru dr git canım
kızlar gerçekten hepinize çok teşekkür ederim..
kafamı meşgul eden şeyler var kafama da takıyorum ama herkesin az çok sıkıntısı vardır niye ben bu dereceye geldim ki
inanın lafı bana dokunduran iş arkadaşlarıma bile kızamadım çok saçma olmaya başladım çünkü
tahlil işlemleri kaç gün sürer acaba. İş yerinden izin almakta sıkıntı
Benim yazdıklarım için en fazla 2 tüp kan verirsin.Aç karnına sabah gitmelisin kan vermeye..Önceden randevu al bir hastaneden.Üniversite hastahanelerini öneririm.Yada uygun fiyat veren Kızılay Polikliniklerini
DEVLET HASTANESİNDE KAN KUYRUGU VS ZAMAN ALIYOR .
Sabah saatlerinde randevu alırsan ve kan verirsen en fazla 1 saatini alır.Dr un muayenesi-kan verme aslında benim gittigim kurumda yarım saat bile almıyor.ama özel üni.hastahanesi ve çok yogun degil....
Sakın atlama muhakkak bu testleri yaptır,,illa ki bir yerinden yakalarsan cok belirgin sıkıntıların var. ve geçiyor basit tedavilerle:=))
Geçmiş olsun.
Sen kurum doktoruna bi git istersen canım. Devlette idari izin kullanabiliyosun. Bi de kurumun hangisi? Devlet su işleri falan çok rahat izin konusunda. Sen yeter ki hastayım de, onlar izin verir. Bi gün sabah 7-8 gibi git bi hastaneye, durumu anlat. onlar yönlendirir seni.
Kurumun doktoruna gitsem 2 gün sonra herkesin haberi olur. Küçük yer olduğundan dedikodu çok fazla.
Canım izin alabiliyorum ama ertesi gün başmühendisin suratını çekmek zorunda kalıyorum,ilgisiz davranıyor
Ama yinede gidecem doktora.. Umarım bi günde sonuçlanır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?