• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafam eskisi gibi iyi çalışmıyor :(

bende öyleyım cnm malesef konsantrem bozuluyor çabuk yanlıs yapıyorum unutkanım çok sölenılenlerı anlamakta zorlanıyom bazen allah sonumu hayretsin:52:

ve kızlar bugün hastaneye gidebildim..İyiki sizi dinlemişim..

Dahiliye doktoru beni hemen psikiyatriye yönlendirdi. Meğer ben depresyon geçiriyormuşum kızlar.. SECİTA antidepresan ilacına başlıcam.. Artı olarak da yarın dahiliyede tahlil yaptırıyorum bakalım değerlerim nasıl çıkacak :)

Geçmiş olsun aslında ilaç ile depresyon tedavisi benim hiç içime sinmiyor.Durumunuz ilaç almanızı gerektirecek kadar ağır mı ki?Beslenmebulteni.com sitesine bir gözatmak ister misiniz?İlaçsız depresyon tedavisi için...

Kendi IQ ları oda sıcaklığının üstüne çıkamayacak kişiler size laf çaptırıyor ve bunlar kendi ruh sağlıklarının yerinde olduğunu düşünüyorlar:(((((

bende öyleyım cnm malesef konsantrem bozuluyor çabuk yanlıs yapıyorum unutkanım çok sölenılenlerı anlamakta zorlanıyom bazen allah sonumu hayretsin:52:

canım benimki unutkanlığı geçti başka bi hal almaya başladı artık..

mesela geçende mangal yemeğe gitmiştik. arkadaşlara diyorumki acaba bu köfteyi hangi yağda kızartmışlardır.. Tabi o an herkes buz kesildi. Hala düşündükçe utanıyorum :(

ve kızlar bugün hastaneye gidebildim..İyiki sizi dinlemişim..

Dahiliye doktoru beni hemen psikiyatriye yönlendirdi. Meğer ben depresyon geçiriyormuşum kızlar.. SECİTA antidepresan ilacına başlıcam.. Artı olarak da yarın dahiliyede tahlil yaptırıyorum bakalım değerlerim nasıl çıkacak :)

Geçmişler olsun tatlım. Ömründe depresyon geçirmemiş insan yoktur heralde. Çağımızın hastalığı... Çalışan insanlarda daha belirgin etkileri oluyor tabi. Çok geçmiş olsun.Ben de depresyon geçirdim annem kanser olunca. 6 ay kullandım ve ilacı bıraktım.

üzülme cnm geçicek inş
teşekkür ederim :)

Geçmiş olsun aslında ilaç ile depresyon tedavisi benim hiç içime sinmiyor.Durumunuz ilaç almanızı gerektirecek kadar ağır mı ki?Beslenmebulteni.com sitesine bir gözatmak ister misiniz?İlaçsız depresyon tedavisi için...

Kendi IQ ları oda sıcaklığının üstüne çıkamayacak kişiler size laf çaptırıyor ve bunlar kendi ruh sağlıklarının yerinde olduğunu düşünüyorlar:(((((

teşekkür ederim..açıkcası depresan ilaçlarına bende sıcak bakmıyorum ama şuanki halimden hiç memnun olmadığım için mecbur kullanacam galiba..

Geçmişler olsun tatlım. Ömründe depresyon geçirmemiş insan yoktur heralde. Çağımızın hastalığı... Çalışan insanlarda daha belirgin etkileri oluyor tabi. Çok geçmiş olsun.Ben de depresyon geçirdim annem kanser olunca. 6 ay kullandım ve ilacı bıraktım.

sanada geçmiş olsun canım..umarım bende sonuç alırım..

Hayal kuran birimisin. hayal kurmak insani daha dalgin yapar.dikkatini toplayamazsin. kafani bosalt. sorunlar varsa dusunceni bulaniklastiran seyler olabilir. sigara alkol beyni kapatir. allah sifa versn guzelim

canım yaa:((insanların seni üzmesine izin verme diye bişey var ya.o öyle olmuyo aslında.üzüyolar ya da üzülüyosun işte.hassassan özellikle kişiliğin böyleyse doğuştan geliyo yapacak bişey olmuyo.sen yapamıyosun vijdansızlık çünkü ne kadar istesen de vijdanın el vermiyo kötü bi şekilde karşılık vermeye .zaten kötü birisi olmak çözüm değil.saf temiz olmak iyi niyetli olmak üzülsek de daha iyi.melek olmak şeytan olmaktan iyidir diye düşünüyorum hep .tabiki sütten çıkmış ak kaşık dğeilizdir hiç birimiz hatalarımız da vardır yani mükemmel değiliz tabiki.
depresyon demesi kolay .ilaç alması kolay.inşallah hayırlısı olur canım istediğin şeyler olur hayatında huzurlu olursun .kafan rahat olur.ben seni tanımıyorum ama üzüldüm:(çünkü bende de oluyo o tarz şeyler.inşallah insanlar mutlu olur ve zincirleme etkisi olur pozitifliğin .negatiflik daha çabuk yayılıyo ama etrafımızdakiler mutlu oldukça biz de mutlu oluruz.Allah yardımcısı olsun hepimizin .

Basina herhangi darbe aldin mi?bu unutkanlik degil algi bozuklugu yasiyorsun beyin fonksiyonlarinda sanirim yanlis giden bisey var.bence biran once bir norologa muayne ol.gecmis olsun

Back
X