Bu tanışmadan ailenizin haberi var mı?
Sevgiliniz sizin ailenizle tanıştı mı?
Bu tanışma nerede olacak evde mi dışarı da mı?
Bu sorulara cevap verirseniz ona göre yazalım...
evet evet benim ailemin haberi var.o da geldi tanışmaya.onların evinde olucak görüşme beni hiç görmedileer
Bende tanistim ben tanistigimda çok heyecanliydim ama bunlari gizlemeyi basardimsizli bizli konusmaniz her zaman için daha iyi olucaktir bu bir saygi ifadesidir onlara ne kadar saygili olduğunuzu anlasinlar abla / teyze pek hoş hitap değil bence hani basta boyle olun zamanla o sizin bizin yerini anne kelimesi alicaktir sevdiginizle mutluluklar
valla şimdiden heyecan sardı beniçok sağolun vallahi bayılıyorum bu sitedekliere ilk gittiğimde kıyafetimi falan da incelerler dimii gerçi bence ben gayet düzgün giyiniyorum ama inşaallah beni severleer ve ben azcık susup oturmayı becerebiliriim
Bende sizin gibiyimincelerler benim bastan asagi bi suzmuslerdi zaman icinde kilo alip almadigimi onlar söylemişti bence çok güzel aynen az konusun oz konusun onlara daha da farklı gorunuceksinizdir hani o halinizle dikkat çekici olucaktir benim erkek arkadasimin ailesi gel zaman git zaman ne kadar hanim bi kiz bulmussun bu zamanda az bulunur yeni gelinler daha farklı demişti sonradan bana kendisi demeye başladi benle oturcaksan hemen evlendircem sizi diye
isminizin altındaki (ne denir bilmiyorum) ''Kendin ol'' sözünü avcuma yazıp arada bakıp hatırlarım evet ilk gün biraz sizli bizli konuşmam lazım dimii :26: çok teşekküürrlleerr
Her şeyini incelerler valla canım.
Çok konuşsan geveze, az konuşsan sümsük, özensen süslü, özenmesen paçoz olursun.
İşte bu sebepteeeeeeeeen sadece kendin ol!
Ol ki, yarın öbür gün aman ne iyi rol yapmış demesinler.
Küçük bir ev hediyesi alıp gidebilirsin bence.
Ayy o kadar mı incelerleer fifiiiyyyuuuu :18::18: çalışmadığım derste sözlüye kalkınca bile böyle heyecan yapmadım ama samimi olunca da tadından yenmezlerbaana da deseler benle otur hemen evlendirelim diye hiç durmam gideriim ehehe
daha zamani var bizim için iki buçuk yildir beraberiz ama biraz daha beklememiz gerekiyo :) ben cevap vermemistim gulmustum laf arasında zaten çok konuşkan bi insanim demiştim konuşkan olmam hoşuna gidiyor aynen bak orda haklisin samimi olunca tadindan yenilmiyo çok seviyorum oonları espriler sakalar havada ucuyo aslında bende dicektim öyle ama evlenmeye dünden razi gibi göstermek istemedim
aayyy ne yapsan yaranamazsın zaten cıkıckıkkkeheheh şimdiden başladım valla benn anaammm hediye çok iyi fikiirrmiişş eli boş gidilmez dimi
ayy Allaah huzurunuzu neşenizi bozmasın inşşaahhh..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?