Kafam karışııkk :/

94ozge

Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2014
57
5
16
35
İstanbul
Hepiniz merhabaa üstümde çok tatlı bi heyecan var bu yollardan geçmişş ablalarımmm bana yardımcı olunn.heyecandan doğru yere mi yazıyorum bimliyorum bileeeeee

Haftasonu sevgilimin ailesiyle tanışıcam ben çok fazla konuşan,heyecanlı,her şeye gülen bi tipiim erkek arkadaşım beni hep uyarıyo birazcık uslu dur diye Bana birazcık ne yapmam gerekiyo bahsediinn noluuurrr yine heyecanlandım şimdi sandalyeden düşçeemm Ya beni şımarık bulurlarsa sevmezlerseee hoooff hhaaayyııırrrr

Bu tanışmadan ailenizin haberi var mı?
Sevgiliniz sizin ailenizle tanıştı mı?
Bu tanışma nerede olacak evde mi dışarı da mı?

Bu sorulara cevap verirseniz ona göre yazalım...

Bu tanışmadan ailenizin haberi var mı?
Sevgiliniz sizin ailenizle tanıştı mı?
Bu tanışma nerede olacak evde mi dışarı da mı?

Bu sorulara cevap verirseniz ona göre yazalım...

evet evet benim ailemin haberi var.o da geldi tanışmaya.onların evinde olucak görüşme beni hiç görmedileer

Arkadşaına katılıyorum
İlk kez göreceğin insanların yanında çok konuşman itici olabilir

evlilik teklifii var evet 1 ay oldu.ilerletmek istiyoruz ama karşılarına çıkınca ne dicem nasıl davranıcam bilmiyorum... ben 22 yaşındayım erkek arkadaşım 26 yaşında nasıl hitap etmem lazım sizli bizli konusmak beni geriyo biraz saygısızlık gibi görünür mü ? abla desem çok basit bi kelime teyze desem doğru mu olur

İsim + hanım diyebilirsin, samimiyet durumuna göre teyze diyebilirsin. Gereksiz muhabbetlerden kaçınmalısın ancak doğal olmanı öneririm, neysen osun :)

önce bir sakinleşşşşşşşşş :) bu heyecanla elin ayağın birbirine dolanır zaten. emin ol seni yemeye çalışmayacaklardır. saygıda kusur etmeden olduğun gibi davran. çok yapmacık ve sahte diyeceklerine biraz şımarık ama doğal bir kız desinler hadi hayırlısı

Bende tanistim ben tanistigimda çok heyecanliydim ama bunlari gizlemeyi basardim sizli bizli konusmaniz her zaman için daha iyi olucaktir bu bir saygi ifadesidir onlara ne kadar saygili olduğunuzu anlasinlar abla / teyze pek hoş hitap değil bence hani basta boyle olun zamanla o sizin bizin yerini anne kelimesi alicaktir sevdiginizle mutluluklar

valla şimdiden heyecan sardı beni çok sağolun vallahi bayılıyorum bu sitedekliere ilk gittiğimde kıyafetimi falan da incelerler dimii gerçi bence ben gayet düzgün giyiniyorum ama inşaallah beni severleer ve ben azcık susup oturmayı becerebiliriim

isminizin altındaki (ne denir bilmiyorum) ''Kendin ol'' sözünü avcuma yazıp arada bakıp hatırlarım evet ilk gün biraz sizli bizli konuşmam lazım dimii :26: çok teşekküürrlleerr

Bende sizin gibiyim incelerler benim bastan asagi bi suzmuslerdi zaman icinde kilo alip almadigimi onlar söylemişti bence çok güzel aynen az konusun oz konusun onlara daha da farklı gorunuceksinizdir hani o halinizle dikkat çekici olucaktir benim erkek arkadasimin ailesi gel zaman git zaman ne kadar hanim bi kiz bulmussun bu zamanda az bulunur yeni gelinler daha farklı demişti sonradan bana kendisi demeye başladi benle oturcaksan hemen evlendircem sizi diye

Ayy o kadar mı incelerleer fifiiiyyyuuuu :18::18: çalışmadığım derste sözlüye kalkınca bile böyle heyecan yapmadım ama samimi olunca da tadından yenmezler baana da deseler benle otur hemen evlendirelim diye hiç durmam gideriim ehehe

isminizin altındaki (ne denir bilmiyorum) ''Kendin ol'' sözünü avcuma yazıp arada bakıp hatırlarım evet ilk gün biraz sizli bizli konuşmam lazım dimii :26: çok teşekküürrlleerr

Rica ederim aynen hani dediğim gibi basta sizli bizli sonra anne kelimesini aliyo zaman içinde yerini ben konuşma arasında kendimi anlatirdim ve oldugumun dişinda davranmadim sadece basta çok konuşmamaya özen gösterin elinize yazmayin mürekkep dagilir tokalasirken elden ele bulasir komik bi durum cikmasin ortaya aklinizda bulundurun

Her şeyini incelerler valla canım.

Çok konuşsan geveze, az konuşsan sümsük, özensen süslü, özenmesen paçoz olursun.

İşte bu sebepteeeeeeeeen sadece kendin ol!

Ol ki, yarın öbür gün aman ne iyi rol yapmış demesinler.

Küçük bir ev hediyesi alıp gidebilirsin bence.

aayyy ne yapsan yaranamazsın zaten cıkıckıkkk eheheh şimdiden başladım valla benn anaammm hediye çok iyi fikiirrmiişş eli boş gidilmez dimi

daha zamani var bizim için iki buçuk yildir beraberiz ama biraz daha beklememiz gerekiyo :) ben cevap vermemistim gulmustum laf arasında zaten çok konuşkan bi insanim demiştim konuşkan olmam hoşuna gidiyor aynen bak orda haklisin samimi olunca tadindan yenilmiyo çok seviyorum oonları espriler sakalar havada ucuyo aslında bende dicektim öyle ama evlenmeye dünden razi gibi göstermek istemedim

ayy Allaah huzurunuzu neşenizi bozmasın inşşaahhh..

aayyy ne yapsan yaranamazsın zaten cıkıckıkkk eheheh şimdiden başladım valla benn anaammm hediye çok iyi fikiirrmiişş eli boş gidilmez dimi

Canım yaranırsın ama bunun için uğraşma ilk günden demek istedim aslında. Bence şirin ve ufak bir ev hediyesi şık olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…