Canım yaranırsın ama bunun için uğraşma ilk günden demek istedim aslında. Bence şirin ve ufak bir ev hediyesi şık olur
Aminn çok tesekkur ederim darisi sizin basinizaaynen giderken tatli getirebilirsiniz bence agiziniz tatlanir ohh miss
zamanla belki bende abla derim ama ilk başlarda diyemem gibi geliyo ayna karşısında denedim olmadı
Yaşında küçükmüş aslında ama sen bilirsin
Birden samimiyet tez ayrılık getirir, en azından buna göre davran şimdilik
Hepiniz merhabaaüstümde çok tatlı bi heyecan var bu yollardan geçmişş ablalarımmm bana yardımcı olunn.heyecandan doğru yere mi yazıyorum bimliyorum bileeeeee
Haftasonu sevgilimin ailesiyle tanışıcam ben çok fazla konuşan,heyecanlı,her şeye gülen bi tipiim erkek arkadaşım beni hep uyarıyo birazcık uslu dur diyeBana birazcık ne yapmam gerekiyo bahsediinn noluuurrr yine heyecanlandım şimdi sandalyeden düşçeemm Ya beni şımarık bulurlarsa sevmezlerseee hoooff hhaaayyııırrrr
bence sakin sevgilinin dediklerini yapmaa.. Dogal ol. Kendin ol. ıcinden geldigi gibi davran.
Rol yapma sakin. Cunku yolun basindasin ve omur boyu uslu kiz rolu yapamazsin :)
smdiden bilsinler nasil bi gelinleri oldugunu. Fazla konusmak, gulmek kotu bisi degil sonucta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?