- Emoji Skoru
- 0
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi aysemmm0101
-
Merhabalar regl oldunuz muHerhalde çok istediğim için panik oluyorum ve acaba bu sefer oldu mu olmadı mı diye düşünmekten kendimi alamıyorum sanırım en iyisi adet gecikmesini beklemek
Merhaba hayır hala olmadım maalesef. 1 hafta önce doktora gittim herhangi bir sorun olmadığını yumurtalıklarımın gayet iyi olduğunu ve adetimin ne zaman olacağını sordu bende 1 hafta var diyince rahimde kalınlaşma olduğunu 15 gün sonra tekrar gelmemi söyledi. Merakla bekliyorum ne olacağınıMerhabalar regl oldunuz mu
Hayırla sonuçlansın en kısa zamanda güzel haberi almanız dileğiyleMerhaba hayır hala olmadım maalesef. 1 hafta önce doktora gittim herhangi bir sorun olmadığını yumurtalıklarımın gayet iyi olduğunu ve adetimin ne zaman olacağını sordu bende 1 hafta var diyince rahimde kalınlaşma olduğunu 15 gün sonra tekrar gelmemi söyledi. Merakla bekliyorum ne olacağını
Testi çok erken yapmışsın
Dpo neydi8 şubat yumurtlama ise 11-12 si daha dpo 3 falan oluyor lekelenme için erken, yerleşme ancak dpo 6 dan sonra başlayabilir. Belki ilişkiden dolayı lekelenme olmuştur ya da bazen yumurtlamadan sonra olabiliyormuş öyle bir şey de olabilir