• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafam karışık acil yardım belirsizliğime çözüm arıyorum

aysemmm0101

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
Merhabalar herkese buralarda çok ama çok yeniyim o yüzden siz tecrübeli olanlardan yardım istiyorum.

Yaklaşık olarak 9 aylık evliyim. 10 kasımdan beri korunmayı bıraktık. Gebelik düşünüyorum. Doğum kontrol hapını bıraktım bırakalı adetimde aman aman bir düzensizlik olmadı ortalama 28-30 günde bir adet görüyorum. Geçtiğimiz ay 25-30 Ocak arasında adet gördüm ve öncesinde ve de adetin hemen sonrasında ayrıca yumurtlama dönemim 8 şubattı 2 gün öncesinde yumurtlama günümde ve sonraki günümde beraberlik oldu. Ayın 11-12 sinde kahverengi ve pembe renkte çok hafif lekem oldu. Sildikçe gelen bir lekeydi. 3-4 kere gördüm toplamda. Bugün de sabahtan beri sol yumurtalığımda ağrı ve şişkinlik var. Acaba gebe olabilir miyim ? Beklenen adet günüm de 22 Şubat çok heyecanlıyım kızlar bana acil yardım edin. Dün de test yaptım negatifti

Henüz çıkmaz varsa da en erken 18-19 Şubat gibi çıkar sizin testlerde bat tarihinden 3-4 gün önce yani

8 şubat yumurtlama ise 11-12 si daha dpo 3 falan oluyor lekelenme için erken, yerleşme ancak dpo 6 dan sonra başlayabilir. Belki ilişkiden dolayı lekelenme olmuştur ya da bazen yumurtlamadan sonra olabiliyormuş öyle bir şey de olabilir

Herhalde çok istediğim için panik oluyorum ve acaba bu sefer oldu mu olmadı mı diye düşünmekten kendimi alamıyorum sanırım en iyisi adet gecikmesini beklemek

Merhabalar regl oldunuz mu
Merhaba hayır hala olmadım maalesef. 1 hafta önce doktora gittim herhangi bir sorun olmadığını yumurtalıklarımın gayet iyi olduğunu ve adetimin ne zaman olacağını sordu bende 1 hafta var diyince rahimde kalınlaşma olduğunu 15 gün sonra tekrar gelmemi söyledi. Merakla bekliyorum ne olacağını 🙃

Merhaba hayır hala olmadım maalesef. 1 hafta önce doktora gittim herhangi bir sorun olmadığını yumurtalıklarımın gayet iyi olduğunu ve adetimin ne zaman olacağını sordu bende 1 hafta var diyince rahimde kalınlaşma olduğunu 15 gün sonra tekrar gelmemi söyledi. Merakla bekliyorum ne olacağını 🙃
Hayırla sonuçlansın en kısa zamanda güzel haberi almanız dileğiyle

Dün yapmıştım negatifti az evvel de regl oldum bu ayda olmadı darısı önümüzdeki aya ne diyeyim

Back
X