• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafam karışık coronadan dolayı ameliyat iptali

bence siz acil doktor degistirin. doktorunuzun onceligi para kazanmak. en tehlikeli, guvenilmez, her turlu zarari verebilecek doktor tipi. hastaneler güvenli degilken ve hastalarin hastanelere ihtiyaci varken oncelikli olmayan bir kisiyi hastaneye yatirmaya calisiyor. ben olsam bir daha asla o doktorla irtibat kurmam.

bence siz acil doktor degistirin. doktorunuzun onceligi para kazanmak. en tehlikeli, guvenilmez, her turlu zarari verebilecek doktor tipi. hastaneler güvenli degilken ve hastalarin hastanelere ihtiyaci varken oncelikli olmayan bir kisiyi hastaneye yatirmaya calisiyor. ben olsam bir daha asla o doktorla irtibat kurmam.
Çok ağır oldu ama gerçekten Bi yanımda acana olan düşünceyi dile getirdiniz.. Teşekkür ederim bu tehlikeli ortamda bu riski göze alan hastane mi doktor mu bilemedim. Çünkü hastane pahalı Bi hastane bulunduğum ile göre..

Çok ağır oldu ama gerçekten Bi yanımda acana olan düşünceyi dile getirdiniz.. Teşekkür ederim bu tehlikeli ortamda bu riski göze alan hastane mi doktor mu bilemedim. Çünkü hastane pahalı Bi hastane bulunduğum ile göre..

ben daha once hastanede calistim. istanbul disindaki doktorlar daha para odakli oluyor gozlemlerime gore.

kendim de abla dedigim bir doktor tarafından gereksiz bir ameliyata ve mudehalelere maruz birakilmaya çalıştım. o nedenle bu konuda cok titizim. kadin doğumcular, kbbciler ozellile ameliyat yapmayi cok seviyorlar. hastaya faydasi bazen supheli oluyor. su kosullar altinda hastane personeline extra is yükü olabilecek herseyden kacinmalari, risiki minimize etmeleri lazim. ben sizin doktorunuzun hakediş peşinde olduğunu düşündüm.

Ben yeni düşük yaptım 13 haftalık şu an bütün değerlerim düşmüştür çok kan kaybettim. Doktor folik asidimi kullan dedi ben de doğal dediğiniz için sormak istedim çok teşekkürler 🙏🏼 Kan değerlerime baktırıp ona göre alacağım
Bende doğumdan sonra ameliyat gecirdigin için çok zorlandım.
Kan kaybettim. Ve doğum sonrası kanama 4 ay yada 5 ay sürdü.
Ay feleğim şaştı resmen.
Bana verilen kan hapını özelden yazabilirim vücudu acayip toparlıyor.
Çok geçmiş olsun.
Rabbim bir daha yaşatmasın.
İnşallah tez vakitte evladınızı kucağınıza alırsınız.🙏

Selam. Çikolata kistim var ve tüp bebek yapmaya karar verdik muayene edilince önce kisti alıp sonra tüp bebeğe karsr verdi doktorum ve ameliyattan sonra da en az 1 en çok 3 ay geçici uygulanacak. Dün hastaneye gittik kapalı ameliyat olduğu için doktorum Bi sıkıntı olmayacağı söyledi eğer şimdi olmazsam durumlar daha kötü olucak tedavin ertelncrk hazirana kadar dedi. Sizce napmalıyım eğer şimdi olmazsam 3 4 ay belki 6 ay ertlenicrk herşey

Doğuma bile nasıl girecem bu virüs zamanı diyorumm. Canina yazık etme azıcık sabir geçecek inşallah bu günler

Bende doğumdan sonra ameliyat gecirdigin için çok zorlandım.
Kan kaybettim. Ve doğum sonrası kanama 4 ay yada 5 ay sürdü.
Ay feleğim şaştı resmen.
Bana verilen kan hapını özelden yazabilirim vücudu acayip toparlıyor.
Çok geçmiş olsun.
Rabbim bir daha yaşatmasın.
İnşallah tez vakitte evladınızı kucağınıza alırsınız.🙏
Size de çok geçmiş olsun 🙏🏼 Çok sevinirim kullandığım hapı da yazarsan. Bazen doktorlar çok etkili ilaçlar önermiyor da normal devletin karşıladıklarını öneriyor. Güzel dileklerin için çok teşekkür ediyorum 🙏🏼 İnşallah en kısa zamanda kendimi toparlayıp istiyorum Allah nasip ederse 🙏🏼

ben daha once hastanede calistim. istanbul disindaki doktorlar daha para odakli oluyor gozlemlerime gore.

kendim de abla dedigim bir doktor tarafından gereksiz bir ameliyata ve mudehalelere maruz birakilmaya çalıştım. o nedenle bu konuda cok titizim. kadin doğumcular, kbbciler ozellile ameliyat yapmayi cok seviyorlar. hastaya faydasi bazen supheli oluyor. su kosullar altinda hastane personeline extra is yükü olabilecek herseyden kacinmalari, risiki minimize etmeleri lazim. ben sizin doktorunuzun hakediş peşinde olduğunu düşündüm.
Nasıl güvenicez peki? Özellikle özel hastane olunca..

Doğuma bile nasıl girecem bu virüs zamanı diyorumm. Canina yazık etme azıcık sabir geçecek inşallah bu günler
İnş en kısa zamanda geçer.. Hayırlısıyla sağlıkla doğurursun inş

Size de çok geçmiş olsun 🙏🏼 Çok sevinirim kullandığım hapı da yazarsan. Bazen doktorlar çok etkili ilaçlar önermiyor da normal devletin karşıladıklarını öneriyor. Güzel dileklerin için çok teşekkür ediyorum 🙏🏼 İnşallah en kısa zamanda kendimi toparlayıp istiyorum Allah nasip ederse 🙏🏼
Bu dediğim hapı devlet karşılıyor.
Ama dediğiniz doğru kabız yapan ve etkisi az olan ilaç yazıyorlar.
Bile bile.
Özelden atıcam.
Birde gece yatmadan önce iç ama sakın aç karnin içme. Bol su iç.
Hiç kabız olmuyorsun.

Bu virüs ortamında bence bebeği erteleyin. Diyelim gebe kaldınız hastalık hala bitmemişse doğum sıkıntı olur. Bir de nasıl doktor o bu ortam da yapalım sıkıntı olmaz demiş.

Nasıl güvenicez peki? Özellikle özel hastane olunca..

sanirim siz tup bebege dogru ilerliyorsunuz. bu işte tüm ekip cok önemli. doktorun laboratuarı cok onemli. bulundugunuz sehirdeki başarı orani en yuksek doktoru bulun ve artik caresiz o ne derse onu yapin. eger simdiki doktorunuz o kisi ise degistirmeyin. ve ne derse yapin ama eger degilse sonucu getirmeyecek doktorsa onun yaklasimi ile ilerlemeye devam etmeyin.

Bu virüs ortamında bence bebeği erteleyin. Diyelim gebe kaldınız hastalık hala bitmemişse doğum sıkıntı olur. Bir de nasıl doktor o bu ortam da yapalım sıkıntı olmaz demiş.
Perşembe günü gittiğimizde bu kadar ciddi dğeildi durum ondan olabilir ama açıkçası gitmeden önce bence iptal eder diyodum. Hastanede Bi sıkıntı yok dedi ama açıkçası inanamadım ben düşünücem haber veririm dedim

sanirim siz tup bebege dogru ilerliyorsunuz. bu işte tüm ekip cok önemli. doktorun laboratuarı cok onemli. bulundugunuz sehirdeki başarı orani en yuksek doktoru bulun ve artik caresiz o ne derse onu yapin. eger simdiki doktorunuz o kisi ise degistirmeyin. ve ne derse yapin ama eger degilse sonucu getirmeyecek doktorsa onun yaklasimi ile ilerlemeye devam etmeyin.
Çok merkez var çok gezdik en içimize sinen doktor buydu devam etmek istiyorum tüp bebek içinde ama gerçekten beni süpheye düşürdü bu düşüncesiyle.. Başarı olarak da iyi

Perşembe günü gittiğimizde bu kadar ciddi dğeildi durum ondan olabilir ama açıkçası gitmeden önce bence iptal eder diyodum. Hastanede Bi sıkıntı yok dedi ama açıkçası inanamadım ben düşünücem haber veririm dedim
Ama durumun sıkıntılı olacağını en iyi onlar bilir biz bile 1 hasta ile kalmayacağını biliyorduk. Bence siz biraz kafa dinleyin şu virüs duruşmaya başladığında yine başlayın tedaviye. Rabbim kucağınızı boş bırakmasın inş en kısa zamanda kucağına sağlıklı bebişleri alırsın.

Ama durumun sıkıntılı olacağını en iyi onlar bilir biz bile 1 hasta ile kalmayacağını biliyorduk. Bence siz biraz kafa dinleyin şu virüs duruşmaya başladığında yine başlayın tedaviye. Rabbim kucağınızı boş bırakmasın inş en kısa zamanda kucağına sağlıklı bebişleri alırsın.
Daha kötü olmadan yapalım ameliyatı yoksa hazirana kalır ama sne bilirsin dedi. Galiba dediğini Yapıcam çünkü 4 5 yıl panik atak için antidepresan kullandım ve Bi kaç gündür çok düşünmekten yine kötü hissediyorum kendimi.. Amin inş her isteyen kavuşur..

Evet ozel hastanedeyiz ama atesli hastalar gelip gidiyor, ne kadar hijyene dikkat etsek de mecburen ayni asansorleri kullaniyoruz, hastane yemegi yedirmek zorundayiz vs vs.
Benim hastam agir kanser hastasi bir de...
Neyse ozetle şu an aciliyeti olmayan herhangi bir ameliyat icin hic dogru bir zaman değil
Zaten özel hastanelere güvenmeyin diye sormuştum özel hastane olmasaydı zaten şu an ki süreçte hiç bir doktor ameliyat edelim bişey olmaz demezdi

Çok merkez var çok gezdik en içimize sinen doktor buydu devam etmek istiyorum tüp bebek içinde ama gerçekten beni süpheye düşürdü bu düşüncesiyle.. Başarı olarak da iyi

basari olarak da iyiyse devam et. cunku hepsi birbirinin benzeri. bulacagin diger doktor da boyle seyler yapabilir.

Zaten özel hastanelere güvenmeyin diye sormuştum özel hastane olmasaydı zaten şu an ki süreçte hiç bir doktor ameliyat edelim bişey olmaz demezdi

Bulunduğumuz hastane özel hastane olmasina rağmen, hayati ameliyatlar dışında ameliyatlari durdurdular (obezite cerrahisi, estetik operasyonlar, varikosel vs vs) aadece acil ve hayati ameliyatlari yapiyorlar.

Haber gördüm yeni bir haber bütün ameliyatların durdurulduguna dair önemli olmayan....
Kistinizin boyutu ne ne aşamadasınız bunlar önemli
Ayrıca tup bebek bu salgında mı uygulanacak
Bebegın anne bagısıklıgını dusurdugune inanıyorum
Ayrıca stresli bir gebelik olur bu aşamada bana göre tabiki
Evet ablamın estetık amalıyatı ıptal oldu.Şu durumda hamıle kaldıgınızda hep korku olucak hastanwye gıttıkce !!Acaba virus kaptımmı acaba bebeım ıyımı ortalık bır duzelsın hele her sey yoluna gırer allahın ıznı ıle

Back
X