- 26 Nisan 2010
- 791
- 946
- 323
Kızlar 1seneye yakın sürek karmaşık ama mutlu bir ilişkim vardı çok şey yaşadık ama herşeye rağmen beraberdik..
Yaptığım birçok hataya rağmen beni affetmişti ama son yaptığım hatadan sonra ayrıldık.
Ayrılalı 4ay oldu ve ben 4aydır ne sesini duydum ne yüzünü gördüm sadece facebook'tan bazen profilini takip ediyordum.
Ve birgün canımı yakan o fotoğrafı gördüm ayrılığımızdan 2ay sonra başka biriyleydi ve canım nasıl yandı anlatamam o fotoyu görmeseydim mesaj atmayı düşünüyordum ama fotoğraftan sonra vazgeçtim.. Derken aradan 2ay daha geçti yanii şimdii..
Ve ben geçen hafta dayanamayıp ona msj attım diyaloğumuz şöyle oldu;
-çok özledim seni..
*şimdi mi aklına geldim
-Daha öncede hep aklımdaydın ama nette fotoğrafını gördüm sevgilinle ve msj atamadım
*Hadi ben hala o kızla ilişki me devam ediyorsam ?
-Peki öyleyse. Mutluluklar..
*Hmm vazgeçeceksin yanii..
-Ne yapmamı bekliyorsun başka çıktığın var..
*Oraya geldiğimde yüzyüze konuşuruz.. (bu arada kendsi başka şehirde okuyor şuan ki çıktığı kızda ordan)
-Peki. Seviyor musun onu?
*Sence?
-Seviyorsundur.
*Şimdilik bunun bi önemi yok.
-Neden?
*işte geldiğimde konuşuruz ben msj atana kadar msj atma.
-Peki.
Ve konuşma bu kızla şuan başka bir kızla çıkıyor ama bnmlede konuşmak istiyorsa ne yapmalıyım sizce düşüncesi ne? Yardımcı olun lütfen..
Yaptığım birçok hataya rağmen beni affetmişti ama son yaptığım hatadan sonra ayrıldık.
Ayrılalı 4ay oldu ve ben 4aydır ne sesini duydum ne yüzünü gördüm sadece facebook'tan bazen profilini takip ediyordum.
Ve birgün canımı yakan o fotoğrafı gördüm ayrılığımızdan 2ay sonra başka biriyleydi ve canım nasıl yandı anlatamam o fotoyu görmeseydim mesaj atmayı düşünüyordum ama fotoğraftan sonra vazgeçtim.. Derken aradan 2ay daha geçti yanii şimdii..
Ve ben geçen hafta dayanamayıp ona msj attım diyaloğumuz şöyle oldu;
-çok özledim seni..
*şimdi mi aklına geldim
-Daha öncede hep aklımdaydın ama nette fotoğrafını gördüm sevgilinle ve msj atamadım
*Hadi ben hala o kızla ilişki me devam ediyorsam ?
-Peki öyleyse. Mutluluklar..
*Hmm vazgeçeceksin yanii..
-Ne yapmamı bekliyorsun başka çıktığın var..
*Oraya geldiğimde yüzyüze konuşuruz.. (bu arada kendsi başka şehirde okuyor şuan ki çıktığı kızda ordan)
-Peki. Seviyor musun onu?
*Sence?
-Seviyorsundur.
*Şimdilik bunun bi önemi yok.
-Neden?
*işte geldiğimde konuşuruz ben msj atana kadar msj atma.
-Peki.
Ve konuşma bu kızla şuan başka bir kızla çıkıyor ama bnmlede konuşmak istiyorsa ne yapmalıyım sizce düşüncesi ne? Yardımcı olun lütfen..