Kafam karışık gebe miyim

Cannailem

Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2019
6
1
16
33
Merhaba herkese ben adetime 4 gün kala erken gebelik testi aldım ve çok silik bi çizgi gördüm emin olamadım ertesi sabah yine test yaptım bu defa çok net çiZgi gördüm . Gebe olduğumu düşüp kan test verdim değerim 5,7 çıktı . Ertesi sabah yine emin olmak için kan testi verdim 7,7 çıktı . Gebelik var denemez dendi . Test aldım bu defa da hiç çizgi görünmedi . Dün bi daha kan testi yaptırdım 8,7 çıktı . Adet öncesi beta değerleri önemli bir veri olabilir mi acaba ? Gebe miyim değil mi bilemiyorum

Canim acaba kimyasal gebelik mi

Yarın bi daha verin kan yaklaşık 16 ya çıkması lazım sağlıkla ilerliyor diyebilmeniz için

Merhaba benim adetime 6 gün varken 3.9 la öğrendim gebe olduğumu iki gün sonra tekrarladım aynı hastanede 26 cıktı sizde hamilesiniz sanırım
Siz iki güne aynı hastanede tekrarlayn iki kat cıkmalı sizin pek iki kat cıkmamış

Gebelik var gibi konuşmadı kimse aslında öyle çok büyük bir katlanma da söz konusu değil fakat adet öncesi olduğu için mi öyledir bilemedim ben de danışmak istedim.

Bndede olmustu adetime 1 hafta kala silik gördüm kan verdim 10 çıktı 2 gün sonra 8 sonra adetle beraber attım bnmki düşüyordu beta senin artıyor azda olsa bi ümit var.adet günün ne zamandı tam

48 saatte 2 kat artıyorsa sağlıklı ilerliyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…