Kafam karışık,kararsızım ne yapmalıyım

Hayallerdeyim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2021
1.537
616
73
34
Merhabalar iyi geceler .Konuyu baştan özet olarak anlatıyorum.Meslegine yeni başlamış birisi olarak birisiyle tanıştım her şey güzel gitti aileler tanıştı söylenip,nişanlandık .Ama ben de evlilik korkusu vardı bunu sevdiğim kişi sayesinde azaldığını düşünüyorum. Fakat nişanlım ve ailesi düğünün (kasımda tanıştık) kasımda olmasını istiyor ,daha da uzarsa cılkı çıkacağını düşünüyorlar. Ben de nisan ya da haziranda olmasını istiyorum .Ama bu konuda uyusmazlığımız ilişkimizi olumsuz etkiliyor.Maddi olarak onlar karşılayacaklar Ben de alabildiklerimi alacağım. Eksiklerimi tamamlayacagim mutfak eşyaları vs .Ama ailem de kardeşime düğün yaptığımız için hem maddi hem de psikolojik olarak yorulduğunu belirtiyorlar.1 yıl tanışmak için ideal süre de olmadığını düşünüyorum ama bana karşı bir yanlışını görmedim şimdiye kadar .Çok kararsizim bir yanım kasımda evlen yuvanı kur uzamadan diyor bir yanım da biraz daha bekar kal , daha iyi tanırsın hem daha rahat olursun hem de eksiklerini alırsın diyor.Cok zor sartlarda okuduk yani atanali 1 yil oldu nerdeyse biraz da tek yaşıyayim kendime de harcamak istiyorum (Nişanlımla görev yaptığım şehirde haftada 2 kez görüşüyorduk )Çok kararsizim önerilerinize ve düşüncelerine ihtiyacım var Teşekkür ederim şimdiden

Kasim dediginiz 3 ay sonraki kasimsa ayy hic bisey yetismez istedigim gibi olmaz ben yaz gelini olmak istiyorum diyebilirsiniz. Bi de 6 ayda hic biseyin cilki cikmaz niye alelel acele evlendirmeye calisiyorlar bi sorgulayin bence. Burada ogretmen maasina cokmeye calisan koca hikayesi gordugumuz icin isgillendim ben sahsen.

Ben de açıkçası şüpheleniyorum bana bekleyin deseler ben beklerim ne olacak sonuçta diye.

Ben de acele etmelerinden şüpheleniyorum açıkçası seven insan yıllarca bekler ve bu düğün işi aceleye getirilince kendimi iyi hissetmiyorum

Ben de açıkçası şüpheleniyorum bana bekleyin deseler ben beklerim ne olacak sonuçta diye.

Kalbinizin sesini dinleyin. İçinize sinmeyen, sizi huzursuz eden hiç bir şeye "evet" demeyin.

Sevdiği insanla evlenirken bir insanın içinde , sevdiği insana dair hiç bir şüphe olmamalı. Ayaklarınız geri geri gidiyorsa , durup yeniden düşünün.

Hakkınızda hayırlısı olsun.

Benim ailemde öyleydi, nişanla düğün arası kısa olur, uzamaz derlerdi Eylülde nişan yaptık Kasım Aralık gibi düğün istediler. Ben hep haziran düğünü hayal etmiştim ama falan diye duygu sömürüsü yaptım biraz. Benim aklımda soru işareti yoktu ben gerçekten haziran düğünü istiyordum aslında ama. Sizde bunu kullanabilirsiniz.

Nişan da tanışma ayları diye düşünüyorum , zaten nişanlıyken sorun yaşarsak evlenmek saçma olur.Nişanlım bana soğuk yapıyor mesajları felan soğuk olmaya başladı

Ne bu acele yangından mal kacirir gibi. Aile ile arada yemege cik iyice tanis.aile neyse cocuguda odur ilerde üzülme ben yaz düğünü istiyorum diyin

Yaz mevsiminde gelin olmak istemek en doğal hakkınız bu konuda sizi kimse baskılamamalı.
Ancak biraz daha tanımak istiyorum demişsiniz.
Bu Haziran değil üç yıl sonraki Haziran da olsa tam anlamıyla tanıyamama ihtimaliniz var.
Evlendikten sonra herşey değişebiliyor

Her şey iyiyse, kafalar uyuyorsa ben evlenirdim sanırım.
Kimse kimseyi aynı eve girmeden tanıyamaz ki kaç yıllık evliler bile eşlerinin pek çok huyunu sonradan öğreniyor.

Nişan da tanışma ayları diye düşünüyorum , zaten nişanlıyken sorun yaşarsak evlenmek saçma olur.Nişanlım bana soğuk yapıyor mesajları felan soğuk olmaya başladı
İstediği olmadı diye tafra yapmasa olmaz paşanın.Sizde soguk davranın aileniz bile sizinle aynı şeyleri düşünüyor neden üsteliyorlar anlamadım.
Gerçi herşeyi yapıcaz diyenler düğünde takıları alıp borcu kapatıp herşeyi yaptık diyor onların çözümü bu olabilir

memursun sanırım
seni kaçırmak istemiyorlar gibi geldi bana
araya zaman girince birşeyler olur vazgeçilir diye
Bana öyle geldi
ha kasım ha haziran ben olacaksa haziran olsun istiyoırum de çık işin içinden.

Evlilik gibi hayati bir kararda, evleniyorsan evlen evlenmiyorsan sen bilirsin gibi emrivaki bir tarza giren insanlara karsı dikkatli olmanızı öneririm.Bir ömür boyu sürsün diye çıkılan bir yolda aceleci olmak niye?
Evlenseniz ve bunun doğru karar olmadıgını o zaman fark etseniz daha mı iyi olacak?
Size hata yaptırmalarına müsade etmeyin,isteklerinizin arkasında durun onlardan da buna saygı duymalarını isteyin,duymazlarsa kendileri bilir.

ben de nikahımı iş sebebiyle ertelemek zorunda kaldım ekimde evlenecektim gelecek sene nisan mayısa kaldı

her neyse ne kadar çok nişanlıma bir an önce kavuşmak istesem de nişanlılık ayrı bir güzel. seneye evlenince 2 yıl nişanlı kalmış olacağım ama iyi yani. çeyizime daha çok şey katıyorum daha rahatım. napiyim kader...

sen de yazın yap boş ver kız ben seni anladım biraz kafa rahatlığı istiyorsun. takıl kafana göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…