Kafam çok karışık hanımlar, ne yapacağım ben şimdi?

Valla ne yalan söyleyeyim, ülkenin ekonomik durumu ortada. Alman olmasının da etkisi var. Ama normalde türkler 5 dakika messjlaşınca hemen konuyu cinselliğe getiriyor. Efendi olması ve bu konulara asla girmemesi de etkiledi.
Ben de bizim akranlar öyle sadece (30 üstü) zannediyordum. 20ler de mi böyle?🙄 bu yaşta bunları düşünebilmene şaşırmakla karşılık imrendim de yalan yok. Am 20 yaş cidden çok erken

Hanımlar ben sosyal medyadan bir yabancı ile tanıştım. kendisi alman. istanbula gelmek, benimle tanışmak istiyor ve ciddi. evlenelim falan diyor şimdiden. ama şöyle bir durum var ki, görünüş olarak pek içime sinmedi.:( bunu düşünürken biraz vicdan azabı hissediyorum. hani ben de pek uzun değilim, 1.64üm, ama onun boyu 1.72, yani bir tık daha uzun olsaydı 1.75+ falan iyi olurdu. kafa yapısı olarak uyumlu biri ben ne dersem o, ama çok fazla ciddi, şimdiden evlilik kafasında, o 25 yaşında ve ben daha 20 yaşındayım ve üniversite eğitimim devam ediyor. sizce görünüş olarak içime sinmese bile, onu sevebilmek için kendimi zorlamalı mıyım? çünkü iyi biri, asla zarar gelmez iyi aile adamı olacağına %100 eminim. kendimi şımarık mıyım, yoksa hislerim doğru mu söylüyor diye sorguluyorum. kafam çok karışık. gerçekten kişilik olarak iyi biri ama bilemiyorum. aileme nasıl kabul ettireceğim,sonuçta yabancı, benim ailem de klasik anadolu ailesi.daha 20 yaşındayım ciddi ilişki de zaten gözümü korkutuyor. bir yandan da acaba elime fırsat geçti iyi biri de ben mi şımarıklık yapıyorum, sonra pişmanlık yaşarım diye düşünüyorum. ne yapıcam ben??

Ablacim 20 yasinda bu neyin cesareti? Nerden biliyosun adamin dogru, durust biri oldugunu? Sosyal medyadan tanidigin adamin bilgileri hakkinda nasil bu kadar eminsin. Ben begenmeyerek simariklik mi yapıyorum diye dusunmeden once, su konunu bir oku ve ben nasil bu kadar kolay insanlara inaniyorum diye sorgula.

Siz daha tanışmadığınız yüz yüze görüşmediğiniz birinin iyi aile adamı olacağına nasıl yüzde yüz emin olabiliyorsunuz? Belki katil, belki dolandırıcı, belki psikopat. Adam da hiç kadın görmemiş herhalde ömründe. Koca kaçmıyor merak etmeyin daha 20 yaşında uğraştığınız şeylere bak. Sosyal medyadan bulduğunuz adama nasıl bu kadar güveniyorsunuz hayret ettim. Önce bir büyüyün evlilik sonra olur

boyunun sizin kriterlerinize göre 3 santim kısa olması mı içinize sinmedi de şımarık mıyım diye soruyorsunuz? Kafa yapısı açısından iyi anlaştığın sevdiğin kişinin boyu önemli değildir ama Sosyal medyadan tanıştığınız ve henüz görmediğiniz bir kişiyi nasıl evlenecek kadar sevebilirsiniz? Ayrıca nasıl güvenebilirsiniz? Yaşınız da daha çok genç, üniversiteyi henüz bitirmediniz. Ailem yabancıyı kabul etmez diyorsunuz. Yani sorun boyunun 3 santim kısa olması değil ki.

Konuya hangi açıdan baksam elimde kalıyor. İşi hanımlara bırakıyor ve gençlerimize akıl fikir mantık diliyorum. 🙄

eğitimli bir genç kızımızın düştüğü hallere bakın
yavrum okulunu bitir
acelen ne?
hem sosyal medya filan,çok tehlikeli
hiç mi müge anlı izlemiyorsunuz siz yaa...

Konunun artı ve eksilerini kendin yazmışsın zaten. Mantıklı davran bence. Dana 20 yaşındasın güvenme böyle insanlara hem bu saydıklarını aşsan ve o da güvenilir bir insan olsa bile ileride çok zorlanırsın gibi geliyor bana

Hanımlar ben sosyal medyadan bir yabancı ile tanıştım. kendisi alman. istanbula gelmek, benimle tanışmak istiyor ve ciddi. evlenelim falan diyor şimdiden. ama şöyle bir durum var ki, görünüş olarak pek içime sinmedi.:KK43: bunu düşünürken biraz vicdan azabı hissediyorum. hani ben de pek uzun değilim, 1.64üm, ama onun boyu 1.72, yani bir tık daha uzun olsaydı 1.75+ falan iyi olurdu. kafa yapısı olarak uyumlu biri ben ne dersem o, ama çok fazla ciddi, şimdiden evlilik kafasında, o 25 yaşında ve ben daha 20 yaşındayım ve üniversite eğitimim devam ediyor. sizce görünüş olarak içime sinmese bile, onu sevebilmek için kendimi zorlamalı mıyım? çünkü iyi biri, asla zarar gelmez iyi aile adamı olacağına %100 eminim. kendimi şımarık mıyım, yoksa hislerim doğru mu söylüyor diye sorguluyorum. kafam çok karışık. gerçekten kişilik olarak iyi biri ama bilemiyorum. aileme nasıl kabul ettireceğim,sonuçta yabancı, benim ailem de klasik anadolu ailesi.daha 20 yaşındayım ciddi ilişki de zaten gözümü korkutuyor. bir yandan da acaba elime fırsat geçti iyi biri de ben mi şımarıklık yapıyorum, sonra pişmanlık yaşarım diye düşünüyorum. ne yapıcam ben??

Acelen ne? 20 yaşındasın daha.
Ayrıca dışardan görünce kanın kaynamıyor beğenmiyorsan herşeyiyle ASLA yürümez.

Back
X