- 28 Mayıs 2021
- 1.537
- 616
- 73
- 34
- Konu Sahibi Hayallerdeyim
Merhabalar iyi geceler .Konuyu baştan özet olarak anlatıyorum.Meslegine yeni başlamış birisi olarak birisiyle tanıştım her şey güzel gitti aileler tanıştı söylenip,nişanlandık .Ama ben de evlilik korkusu vardı bunu sevdiğim kişi sayesinde azaldığını düşünüyorum. Fakat nişanlım ve ailesi düğünün (kasımda tanıştık) kasımda olmasını istiyor ,daha da uzarsa cılkı çıkacağını düşünüyorlar. Ben de nisan ya da haziranda olmasını istiyorum .Ama bu konuda uyusmazlığımız ilişkimizi olumsuz etkiliyor.Maddi olarak onlar karşılayacaklar Ben de alabildiklerimi alacağım. Eksiklerimi tamamlayacagim mutfak eşyaları vs .Ama ailem de kardeşime düğün yaptığımız için hem maddi hem de psikolojik olarak yorulduğunu belirtiyorlar.1 yıl tanışmak için ideal süre de olmadığını düşünüyorum ama bana karşı bir yanlışını görmedim şimdiye kadar .Çok kararsizim bir yanım kasımda evlen yuvanı kur uzamadan diyor bir yanım da biraz daha bekar kal , daha iyi tanırsın hem daha rahat olursun hem de eksiklerini alırsın diyor.Cok zor sartlarda okuduk yani atanali 1 yil oldu nerdeyse biraz da tek yaşıyayim kendime de harcamak istiyorum (Nişanlımla görev yaptığım şehirde haftada 2 kez görüşüyorduk )Çok kararsizim önerilerinize ve düşüncelerine ihtiyacım var Teşekkür ederim şimdiden