Kafam karışık lütfen bakar mısınız ?

kumru16

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2020
88
44
38
Merhaba eşim sabahları gün aşırı yada 2-3 günde bir duş alır,işe öyle gider.ve özelikle sabahları duş almayı tercih eder.Bir kaçtır farkediyorum.duş almadan önceki çıkardığı iç çamaşırında sperm var.en son iki gün önce sabah duş aldı yine sperm vardı ve bugün sabah duş aldı yine aynısı…bu neyin nesidir ? Normal de bana karşı da çok istekli değildir.Anlayamıyorum. kendi kendini mi tatmin ediyor ?eğer öyleyse peçete vs kullanmaz mı ? İc çamaşırı spermli…Eşimden birseylerden şüphelenmeli miyim ?Bana karşı bu kadar istekli değilken düzenli kendini tatmin eden birisi var karşımda.Ne yapmalıyım bilmiyorum.sadece bir süre daha takip edeceğim.Ne olabilir kızlar ?

Rüyalanıyordur belki Kendı kendıne bişeyler yapıyor olsa peçete kullanır herhalde olduğu gibi donuna salmazdır çok mu az mı onu siz anlıcaksınız çamaşırından

Rüya görüyordur. Açıkça konuşur musunuz mesela size niye ilgisi yok.

Çamaşır varken kendini tatmin edemeyeceğine göre ya rüyalanıyor ya da bir şey görüp bir şekilde bu hale geliyor yani buna gelene kadar cinsellik olmayan evlilikte sizin işiniz ne ki yani ben çekemezdim açıkcası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…