kafam karisik moralim bozuk..su hayatta hic mi bi isim rast gitmeyecek ya?

_ecrinnur_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2010
228
1
46
Diğer
yeni bir iliskim var 3 aylik.

arasira eski iliskilerinden bahseder... dinlememi ister. Eski konustugu bir kizla nasil tanistigini anlatiyor (ben sormadim o lafi baslatti) ve bana akrabalarim facebookta tavsiye etti diyor. bende "haa yani onu da benim gbi faceden taniyorsun öylemi" dedim cünki ilk bahsettiginde hem kinada tanisdim diyo bi yandanda facebook cikartti...kafam karismisdi sordum...kinada kizi göstertmis ailesi de bu da yanasmamis sonra kiz bunu faceden bulup yazmis güya ve daha sonra 6 ay konusduktan sonra bu kizin erkek arkadasi oldugunu ögreniyor ve konusmuyor birdaha.....o da yokya neden soruyon, neden ilgilenion be" dedi...oysa ki ben ona hic terslemeden herseymi hep anlattim . ama ben ufak bise sorunca böyle tersliyor...ne yapayim? morelim bozuk cünki aniden olunca sasirdim..sonra bayagi bi küstüm...aceba adet dönemindeyim ondan mi duygusal davraniyorum diye düsündüm ama onunla da ilgili yok ki ne zaman olsa buna kizarim bu cevabi verene...sinavim var okulum bitecek 6 ay sonra ins. o zaman ailelerimize acmayi beklyioz...ama bu durumda pek tuhafima gitti...ona bazi seylerin acele geldigini söyledim eger böyle tepki veriyorsan dedim...bi yandan ilk askim sensin diyor (28 yasinda) bi yandanda böyle tuhaf seyler yasiyoruz...bikezdaha benzer bisey anlattiginda eski sinifinda bi kiza platonik asiktim diyodu kizin adi güya zeynepmis...gecen anlattiginda ise seda diye cikdi...neymis okulunda görüyomus ama hic konusmamismis. yillar sonra bunu calisdigi yere bu kizda baslamis ve sevgilimin ortak arkadasi tanistirmis ama hic yalniz deglmis kantinde otururlarmis arkadasi da varmis ya ve daha sonra bu kizdada ayni sekilde erkek arkadasi oldugunu ögrenince ayrilmis güya...hep ayni hikaye tuhafliklar...kafam karisip sorunca da yada tutarsizliklar oldugnu anlayincada tersliyor iste..madem öyle neden anlatiyor bana ki...banane senin eskilerinden bilmek istemiyorum dedim dün.yada dogrüdürüst anlat ama bu ne ki dedim...küstüm yalvardi...sogukum ona karsi.

bu kisiyle evlilik düsünmek dogru olurmu bunun derdindeyim. yillar sonra dogrudürüst birini buldum derken bu cikti bide. sanirim ben hic evlenemiycem.evde kaldim. 28 im.

Son düzenleme:
Asil bi erkek gecmisini agzina boyle sakiz cigner gibi ciikini cikartip anlatiyorsa sana emin ol seninle yasadiklarinida anlatacak birini bulur...erkek olgunluguna erismemis bu sahis.asla evlilik dusunmezdim boyle biriyle..

Son düzenleyen: Moderatör:
adam usta yalancı olma yolunda gidiyor sanırım bence evlilik konusunda acele etmeyin

Kendini ispatlamaya mı çalışıyor ne.
Bak şunu sevdim şunla çıktım vs.
Sende kıskanacaksın onunda egosu tavan yapıcak. Böyle bişi istiyor sanırım.
28 yaşında ve henüz olgunluk seviyesine ulaşamamış bir birey.
Bence zamanını da kalbini de harcatma bu kişiye.

olduğundan fazla görünmeye çalışan klasik türk erkeği . Hayır anlamıyorum ki bi erkeğin çok sevgilisi olmuş olması utanılacak bi şey , yani kötü bi şey .

ama bizimkiler maşallah bir madalyasını takıp dolaşmıyorlar . Çocuk gibi o ne ya

sizin başka konuşacak konunuz yokmu da böyle en ince ayrıntısına kadar eski sevgilileri konuşuyorsunuz? üstelik arkadaşınız sevgilileri konusunda yalanda söylüyor ... açıkçası onun bu anlattıklarına inanmadım hava atmak için anlatmış size ama söylediği yalanları aklında tutmadığı için hepsini karıştırmış birbirine... kanmayın bu çocuğa, sakın öyle 3 ayda falan evlenmeyede kalkmayın, tanıyın biraz aslında o kendini yeterince açık etmiş söylediği yalanlarla ya neyse .. ikinizinde yaşı çok küçük sanırım, sahi kaç yaşındasınız? ...

ben yerinizde olsam ayrılırdım, bu kadar yalan söyleyen biriyle birlikte olmak ve evlenmeyi düşünmek bana göre çok yanlış..

Ben en çok MOREL bozukluğna takıldım..
Tesadüf sanırım ki;aynı sayfada başka bir konuda MORELİ bozuk olan bir arkadaş daha var..
Kendimden şüphe ettim,sesli söyledim bir de kendi kendime ve evet
insanın MORALİ bozulur..

Konuya dönersek;
''Yıllar sonra doğru dürüst birini buldum derken...'' demişsiniz ya..
bunu düşündüren ne oldu ben onu merak ettim açıkçası..

Çünkü bir dediği diğerini tutmamış ki anlattıklarınıza bakılırsa.

Siz bir şekilde çözüme ulaştırmak istesiniz de kafanızda,zamanla başka yalanlar duyarsınız gibi geliyor bana..

Yani;siz devam ettirmek istediğiniz sürece ilişki bir şekilde gider ama sizin dayanamadığınız bir nokta elbet olacak...

Son düzenleme:
Konu, içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…