Kizlar dün esimle görümceme gittik oturduk cay kahve falan esim bebekle ilgilenirken bizde mutfaga girdik yemek icin esim cok kiskanctir ordan konuyu acti iste senden once bu kadar kiskanc sinirli degildi falan eski kiz arkadasinin muhabbetini acti o varken hic boyle degildi dedi ben valla abla dedim ben sinirlendirmiyorum kendi kiskancligindan oluyo oncekini kiskanicak kadar sevmiyomus demek ki dedim. Esim de bana anlatmisti once ki kiz arkadasini iste annemle babamla falan tanistirdim ama cok gelip gitmedi 1-2 kere gorustuler falan ben cok gormuyodum zaten sevmiyodum falan demisti. Gorumcem iste gelip giderdi annem ameliyat olunca kac kere geldi gitti olcakti kapaliydi ben cok istiyordum dedi gorumcemde kapalidir ben degilim. Ama kardesim bilmiyorum diyodu hep istemiyorum diyodu dedi en son zaten esim istememis olmamis kizin ailesi yuzunden falan kizdan da sogumus. Gorumcem dedi ki sonra beni aradi abla bizi baristir anneme gitti anne bizi batistir diye kayinvalidem de hayir kizim oglum istemiyo bizde istemiyoruz gelme arama sorma demis ama annemde begeniyodu babamda tamam demisti falan dedi. Babasi iste istiyosan ben altin haziligi yapayim falan demis esime o da hayir demis biz evlenecegimiz zaman benden hicbi sey bekleme dedi esime yine kendi takilarini takti ama onun disinda hep kendimiz yaptik her seyi kayinvalidem ve benim annemler yardimci oldu.Kayinvalidem basta iyi bakiyomus sonradan istememis butun gun bunlari anlatti bana. Kayinvalidem de beni cok sever ama bunlari duyunca demek ki herkesi seviyomus iste esim bana yalan soylemis falan diye dusunmeye basladim. Gorumceme de caktirmadim bozuldugumi valla abla kardesin onu sevseydi onunla evlenirdi sansina küs dedim güldüm esimin yanina gectim ona da bisey belli etmedim ama tani bana o kadar yalan soylemis aklimda bunlar var. Neyse ciktik benim suratim asildi tabi cikinca ama soylemedim ablan boyle boyle dedi diye oyle hafif bi tartistik. Aksam yine tartistik. Ama esimin bi sucu da yok iste suan cok seviyorum esimi o da beni cok seviyor biliyorum. Ben beni uzmemek icin soylememistir yanlis bisey dusnmeyeyim diye o kadar derine inip anlatmamistir diye dusunuyorum tamamen saklamadi cunku haberim var her seyinden. Ama gorumceme cok sinirlendim. Esimle iyiyiz suan ama benim hala aklimda kadinin dedikleri cok sinirimi bozdu sizce gorumceme nasil davranmaliyim beni istemiyor desem yani bilmiyorum ilk defa boyle biseyini gordum sizinle paylasmak istedim :)