Görümcemin eşimin eski kız arkadaşına sevgisi

Eşinize kızmanızı gerektirecek bişey yok, size gerçekleri söylemiş istemediğini , ailesiyle tanıştırdığını arada gelip gittiğiniz. Diğer detayları söylese siz tepkili olurdunuz ailesine. Şimdi görümcenizin yaptığı densizlik , kendisini tanımadığımız için dan dun boş konuşan biri olduğundan mı yaptı yoksa size gıcıklık olsun diye mi onu bilemem ama ilk kez böyle bişey olmasından dolayı yoksayın devamı gelirse cevabını verip oturtun, eski mevzuları açmanın bi anlamı yok ki.

çok gereksiz bir muhabbet. bitmiş gitmiş adam sizinle evlenmiş, daha eski defterleri açmanın manası nedir? bence görümcenle arana mesafe koy. bana hiç iyi niyetli biri gibi gelmedi.

Sizden önceki kızı sevmesinde problem yok bunu size belirtmeside sıkıntı değil ama konunun bu kadar konuşulması saçma... Madem rahatsız oldunuz abla geçmiş beni ilgilendirmez bu konuyu konuşmak istemiyorum demeliydiniz... O an susup sonra dert etmek etik gelmiyor bana kusura bakmayın.

Çok degil 4 gün önce aynı şekilde benzer bi konu açtım biliyorum neler hissettigini sen yine sanslisin bir de benim gorumcem ve Kv gorusuyorlar kızla birde bnden gizli !

Kizlar dün esimle görümceme gittik oturduk cay kahve falan esim bebekle ilgilenirken bizde mutfaga girdik yemek icin esim cok kiskanctir ordan konuyu acti iste senden once bu kadar kiskanc sinirli degildi falan eski kiz arkadasinin muhabbetini acti o varken hic boyle degildi dedi ben valla abla dedim ben sinirlendirmiyorum kendi kiskancligindan oluyo oncekini kiskanicak kadar sevmiyomus demek ki dedim. Esim de bana anlatmisti once ki kiz arkadasini iste annemle babamla falan tanistirdim ama cok gelip gitmedi 1-2 kere gorustuler falan ben cok gormuyodum zaten sevmiyodum falan demisti. Gorumcem iste gelip giderdi annem ameliyat olunca kac kere geldi gitti olcakti kapaliydi ben cok istiyordum dedi gorumcemde kapalidir ben degilim. Ama kardesim bilmiyorum diyodu hep istemiyorum diyodu dedi en son zaten esim istememis olmamis kizin ailesi yuzunden falan kizdan da sogumus. Gorumcem dedi ki sonra beni aradi abla bizi baristir anneme gitti anne bizi batistir diye kayinvalidem de hayir kizim oglum istemiyo bizde istemiyoruz gelme arama sorma demis ama annemde begeniyodu babamda tamam demisti falan dedi. Babasi iste istiyosan ben altin haziligi yapayim falan demis esime o da hayir demis biz evlenecegimiz zaman benden hicbi sey bekleme dedi esime yine kendi takilarini takti ama onun disinda hep kendimiz yaptik her seyi kayinvalidem ve benim annemler yardimci oldu.Kayinvalidem basta iyi bakiyomus sonradan istememis butun gun bunlari anlatti bana. Kayinvalidem de beni cok sever ama bunlari duyunca demek ki herkesi seviyomus iste esim bana yalan soylemis falan diye dusunmeye basladim. Gorumceme de caktirmadim bozuldugumi valla abla kardesin onu sevseydi onunla evlenirdi sansina küs dedim güldüm esimin yanina gectim ona da bisey belli etmedim ama tani bana o kadar yalan soylemis aklimda bunlar var. Neyse ciktik benim suratim asildi tabi cikinca ama soylemedim ablan boyle boyle dedi diye oyle hafif bi tartistik. Aksam yine tartistik. Ama esimin bi sucu da yok iste suan cok seviyorum esimi o da beni cok seviyor biliyorum. Ben beni uzmemek icin soylememistir yanlis bisey dusnmeyeyim diye o kadar derine inip anlatmamistir diye dusunuyorum tamamen saklamadi cunku haberim var her seyinden. Ama gorumceme cok sinirlendim. Esimle iyiyiz suan ama benim hala aklimda kadinin dedikleri cok sinirimi bozdu sizce gorumceme nasil davranmaliyim beni istemiyor desem yani bilmiyorum ilk defa boyle biseyini gordum sizinle paylasmak istedim :)
ne hadsiz cahil bir insanmış görümcen.
böyle konuşma cüretini nasıl gösterebiliyor?
bir dahakine tekrarlarsa abla ne yapmamızı istiyosun boşanalım mı de bakalım.

Kizlar dün esimle görümceme gittik oturduk cay kahve falan esim bebekle ilgilenirken bizde mutfaga girdik yemek icin esim cok kiskanctir ordan konuyu acti iste senden once bu kadar kiskanc sinirli degildi falan eski kiz arkadasinin muhabbetini acti o varken hic boyle degildi dedi ben valla abla dedim ben sinirlendirmiyorum kendi kiskancligindan oluyo oncekini kiskanicak kadar sevmiyomus demek ki dedim. Esim de bana anlatmisti once ki kiz arkadasini iste annemle babamla falan tanistirdim ama cok gelip gitmedi 1-2 kere gorustuler falan ben cok gormuyodum zaten sevmiyodum falan demisti. Gorumcem iste gelip giderdi annem ameliyat olunca kac kere geldi gitti olcakti kapaliydi ben cok istiyordum dedi gorumcemde kapalidir ben degilim. Ama kardesim bilmiyorum diyodu hep istemiyorum diyodu dedi en son zaten esim istememis olmamis kizin ailesi yuzunden falan kizdan da sogumus. Gorumcem dedi ki sonra beni aradi abla bizi baristir anneme gitti anne bizi batistir diye kayinvalidem de hayir kizim oglum istemiyo bizde istemiyoruz gelme arama sorma demis ama annemde begeniyodu babamda tamam demisti falan dedi. Babasi iste istiyosan ben altin haziligi yapayim falan demis esime o da hayir demis biz evlenecegimiz zaman benden hicbi sey bekleme dedi esime yine kendi takilarini takti ama onun disinda hep kendimiz yaptik her seyi kayinvalidem ve benim annemler yardimci oldu.Kayinvalidem basta iyi bakiyomus sonradan istememis butun gun bunlari anlatti bana. Kayinvalidem de beni cok sever ama bunlari duyunca demek ki herkesi seviyomus iste esim bana yalan soylemis falan diye dusunmeye basladim. Gorumceme de caktirmadim bozuldugumi valla abla kardesin onu sevseydi onunla evlenirdi sansina küs dedim güldüm esimin yanina gectim ona da bisey belli etmedim ama tani bana o kadar yalan soylemis aklimda bunlar var. Neyse ciktik benim suratim asildi tabi cikinca ama soylemedim ablan boyle boyle dedi diye oyle hafif bi tartistik. Aksam yine tartistik. Ama esimin bi sucu da yok iste suan cok seviyorum esimi o da beni cok seviyor biliyorum. Ben beni uzmemek icin soylememistir yanlis bisey dusnmeyeyim diye o kadar derine inip anlatmamistir diye dusunuyorum tamamen saklamadi cunku haberim var her seyinden. Ama gorumceme cok sinirlendim. Esimle iyiyiz suan ama benim hala aklimda kadinin dedikleri cok sinirimi bozdu sizce gorumceme nasil davranmaliyim beni istemiyor desem yani bilmiyorum ilk defa boyle biseyini gordum sizinle paylasmak istedim :)
Densiz dengesiz saçmalamış ağzının payını vermişsin eşinin yanında açamamış konuyu sana tenhada söylemiş bi daha konuşunca sesini kaydet kocana dinlet
Ay çok sinir oldum:sinirli:

siz eşinize güvenmiyorsunuz belli ki. yani ebn olsam görümceye kendimi eski kızla kıyaslatmazdım. eşim ne dediyse o dur yani. belki sizin güven sorununuz var?? ya da sizin eşinize sevginizde sorun var. ben okurken her kelime de görümce yalan söylüyor olabilir, neden görümceye kendini kıyaslatmış, görümce de sevinmiştir kıskandığını düşünerek dedim.

Gorumcenin zekasinda ciddi problem var.

Benim gorumcem boyle bir konu acsa gerekli cevabi verirdim ilk cumlesinden sonra. Bir daha benimle konusmaya cekinirdi. Ama sende baya baya muhabbetini etmissin. Onu sevseydi falan gibi. Sana da şaşırdım.

siz eşinize güvenmiyorsunuz belli ki. yani ebn olsam görümceye kendimi eski kızla kıyaslatmazdım. eşim ne dediyse o dur yani. belki sizin güven sorununuz var?? ya da sizin eşinize sevginizde sorun var. ben okurken her kelime de görümce yalan söylüyor olabilir, neden görümceye kendini kıyaslatmış, görümce de sevinmiştir kıskandığını düşünerek dedim.
Yo esimi cok seviyorum ve guveniyorum. Ben esim anlatmadiysa ben uzulmeyeyim diye anlatmamistir diye dusundum onu hic suclamadim. Benimde aklima geldi gorumcemin yalan soylemis olabilecegi ama niye soylesin ki dedim. Esime guveniyorum bisey yapmissa bi bildigi vardir yani ben kesinlikle ona kizmiyorum

bi de söyleme mi diyor ben olsam kocama derim durmadan eski sevgilinden bahsediyor muhtemelen bizim boşanmamızı ve senin eskinle evlenmeni istiyor sonrada kocana anlatma bana kızar diyip beni fitil ediyor diyeceksin..hep merhametten kaybediyoruz:D:D:D

Yok artik Allah sabır versin size insanlar karsilarinda ki insani hic dusunmuyorlar
Ya sorma resim paylasmis lar bende görünce esime söyledim oda anasinı aramis. Sonra ne oldu dersin kv kapima Dayandı oğlumla arami bozdun diye ! Valla Aklıma geldikçe kuplere biniyorum.

Ya sorma resim paylasmis lar bende görünce esime söyledim oda anasinı aramis. Sonra ne oldu dersin kv kapima Dayandı oğlumla arami bozdun diye ! Valla Aklıma geldikçe kuplere biniyorum.
Eskiden insanlar evlatlarinin kardeslerinin evliligi yurusun mutlu olsun diye cabalarlardi simdi ayirmak icin. Ama esin senin arkanda olmasi cok iyi insallah sizin aranizi bozmazlar bide oyleleri var

Eskiden insanlar evlatlarinin kardeslerinin evliligi yurusun mutlu olsun diye cabalarlardi simdi ayirmak icin. Ama esin senin arkanda olmasi cok iyi insallah sizin aranizi bozmazlar bide oyleleri var
Yani beterin beteri var boşver kocani sıkma ne halleri varsa gör :işsiz:

Buna benzer bişey eltim yapmıştı. Benden önceki kız arkadaşı ayrıldıktan sonra evi aramış hep. Kayınvalidemle eltimle konuşmuş barıştırın diye. Evliliğimizin ilk günleri telefonum bozuldu eşim kendi telefonunu verdi bi süreliğine. Gizli bi numara arayıp dinliyordu. Hep ben açınca en sonunda konuştu. Kimsiniz bu numara kimin. Dedim eşimin. Durdu bi. Defterinin arasında yazıyormuşta isim yokmuşta merak etmişte. Eltimin anlatıp ardından bu olay olunca kızmıştım.
Eşime anlattım aman boşver densizlik etmiş dedi. Geçti bitti dedi.
Düşününce sonuçta beni sevdi benle evlendi.
Ne benden öncekileri anlattı nede bana bugüne kadar tek bi kere ondan önce hayatıma birileri girdimi vs sordu sormazda.
Sonuçta önemli olan bizimleyken olup bitenler.
Kayınvaliden kayınpederin seni seviyormu ona bak huzursuzlanma.
Görümcende kendince kardeşinin ne kadar sevildiğini anlatmak istemiş

Arkadaşım sen bu adamla evli misin evlisin.Kimse doğar doğmaz gözünü açıp beşik kertmesiyle evlenmiyor.Geçmişinde birini çokta sevmiş olabilir.Olmamış ayrılmışta olabilir.İnsan çocuğunun anasından boşanıp tekrar evleniyor.Benim görümcem bana eşimin eskideki aşklarını anlatamaz.Buna müsaade etmem.Sen öyle gülerek onu almadı beni aldı tadındacevaplarla,yüz göz olduğun sürece çok kıyaslanırsın.

Yo esimi cok seviyorum ve guveniyorum. Ben esim anlatmadiysa ben uzulmeyeyim diye anlatmamistir diye dusundum onu hic suclamadim. Benimde aklima geldi gorumcemin yalan soylemis olabilecegi ama niye soylesin ki dedim. Esime guveniyorum bisey yapmissa bi bildigi vardir yani ben kesinlikle ona kizmiyorum

görümcen eğer dürüst olsa insanların içinde söylerdi. ben hiç sanmıyorum doğru söylediğini. bir de evine gelmiş misafiri memnun etmesi gereken yerde nerdeyse sinir harbine sokmuş. bence siz onla çok muhatap olmayın. eşinizle de boşyere tartışmayın. eşinize ablan bana böyle dedi ben sana güveniyorum ve inanıyorum ama ablan beni çok rahatsız etti bir daha evine gitmeyelim gibi bir konuşma yapabilirsiniz. en azından kafanız rahat olur.

Evlenmişsiniz ;çoçuğunuz bile olmuş.(maşallah)cahilin önde gideniymiş..Ne Yapim abla;bunları niye anlatıyorsun deseniz yeniymiş de.Sizde zaten güzel cevaplar vererek;takmadığınızı belli edip;onu çıldırtmışsınız..

Back
X