kafam karışık ne yapmalıyım

hayatbubellimiolur

Mutsuzluk Sardı Beni
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2012
771
70
68
İstanbul
merhaba kızlar yazın görüştüğüm bi çocuk vardı bi şekilde olmadı falan neyse beni sürekli arayan biri vardı yabancı numaradan bende ona mesaj attım sen misin diye yok dedi yeminler etti benim hayatımda yeni biri var dedi seni niye arıyım numaranı herşeyini sildim dedi biz neden mutlu olamadık dedi bana bende mutlu olursn şimdi bulmuşsn dedim oda şuan bişy yok onunla olmazsa sana gelicem bir sürü kişiyle konuşuyorm doğru kişiyi bulmak için dedi..... cevap ver bana ne dersin dedi bende yok sana bişey diyemem sen o kızla mutlu ol ben ilişkiye hazır hissetmiyorm dedim sonra oda arkadaş kalalm o zaman dedi bende tamam dedikten 5 dk sonra kusura bakma ben arkadaşta kalamam belki sana kıyamadığım içn öyle dedim ama o insan hayatımdayken kimsenin adı bile geçsin istemiyorum senle çıksam biriyle daha konussam selin olmazsa sana dönerim desem iyi olurmu asla olmaz kendine iyi bak dedi ..... bende tamam senden dedim ama içimde kaldı kızlar sanki bana dönmesini istiyorum o kızla olmasın istiyorum ama bi yandanda kızıyorum ne demek o olmazsa sana gelirim ya( o kızla görüşecek bu haftaiçi artık olurmu olmazmı bilmiyorum ama olmazsa bana dönecek ne yapmalıyım

Boyle bir insan sana donse ne olur ki canim? Seninle gorusup baskasini yedekte tutacak belki. Guvenebilir misin? Oyuncak misin sen? Yuz verme yine uzulen sen olursun.

adam uyanık, işini biliyor
şımdılık yedekte tutuyor senı, bu tıplerın ılışkılerı uzun sürmez yakında senın aşkından ölüyorum bıtıyorum dıye gelır kapına.
Ben olsam asla kabul etmezdım
aşkımdan gebereyım daha ıyı yanı

bir kadın olarak bazı yerlerde gururlu bir duruş sergilemek en güzelidir.
bahsettiğin şahıs, tutarlı bir insan gibi görünmüyor bu durumda "bile bile" ateşlere atlamayı kimse istemez sanırım.

Son düzenleme:
ne yaptında bu adam sana döndüğünde senin kabul ediceğinden bukadar emin ?
cepte bir seçenek varsa arı misali başka çiçeklere konmayı seviyor bu erkek milleti .

Adamın tercihine göre mi hayatınızı şekillendireceksiniz?

Hic hayal etmiyor musunuz; cafede buluşacaklar konuşacaklar gülecekler sonra da size durum bildirecekler.

doğru kişiyi bulmak için bi sürü kişiyle görüşüyorum lafına çok güldüm

hiçbirşey için bırakmayacaksan da, gerizekalı olduğu için bırak bunu

ciidden tam aptal, laflara bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…