- Konu Sahibi hayatbubellimiolur
-
Seni yedekte tutan birini bu denli istemen şaşırtıcı..
başta ben onu istemedim aylarca yalvarmstı yinede bu kabul edilemez birsey değilmi yedekte tutmak istemesi
bir kadın olarak bazı yerlerde gururlu bir duruş sergilemek en güzelidir.
bahsettiğin şahıs, tutarlı bir insan gibi görünmüyor bu durumda "bile bile" ateşlere atlamayı kimse istemez sanırım.
merhaba kızlar yazın görüştüğüm bi çocuk vardı bi şekilde olmadı falan neyse beni sürekli arayan biri vardı yabancı numaradan bende ona mesaj attım sen misin diye yok dedi yeminler etti benim hayatımda yeni biri var dedi seni niye arıyım numaranı herşeyini sildim dedi biz neden mutlu olamadık dedi bana bende mutlu olursn şimdi bulmuşsn dedim oda şuan bişy yok onunla olmazsa sana gelicem bir sürü kişiyle konuşuyorm doğru kişiyi bulmak için dedi..... cevap ver bana ne dersin dedi bende yok sana bişey diyemem sen o kızla mutlu ol ben ilişkiye hazır hissetmiyorm dedim sonra oda arkadaş kalalm o zaman dedi bende tamam dedikten 5 dk sonra kusura bakma ben arkadaşta kalamam belki sana kıyamadığım içn öyle dedim ama o insan hayatımdayken kimsenin adı bile geçsin istemiyorum senle çıksam biriyle daha konussam selin olmazsa sana dönerim desem iyi olurmu asla olmaz kendine iyi bak dedi ..... bende tamam senden dedim ama içimde kaldı kızlar sanki bana dönmesini istiyorum o kızla olmasın istiyorum ama bi yandanda kızıyorum ne demek o olmazsa sana gelirim ya( o kızla görüşecek bu haftaiçi artık olurmu olmazmı bilmiyorum ama olmazsa bana dönecek ne yapmalıyım
Adamın tercihine göre mi hayatınızı şekillendireceksiniz?
Hic hayal etmiyor musunuz; cafede buluşacaklar konuşacaklar gülecekler sonra da size durum bildirecekler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?