Ama ayrılmak istemiyorum bu hislerimi ona yansıtmıyorum huzurlu olalım istiyorumbence nasılsa ben ayrılsam da o beni bırakmaz rahatlığı gelmiş sana
Ya gerçekten bende sizin gibi düşünüyorum adam seni seviyor buluşuyorsunuz daha allahtan belanı mı istiyorsun diyorum kendime ama içimde hep bi huzursuzluk hep bi sevmeme hissi:) herkes ... mış ondan demiş okuması çok zevkliydi yorumları
Bence şimdi o ayrılsa tekrar gelir ağlarsın burda.
O totonu indir acilen düzelirsin
Sizce bunun çözümü nedir ??Çok garip geldi ,bence sebebi onu çok sevmeniz ve bu sevginin sizi yorması , kafanız hep onunla meşgul olduğu için de yoruluyorsunuz
Ya gerçekten bende sizin gibi düşünüyorum adam seni seviyor buluşuyorsunuz daha allahtan belanı mı istiyorsun diyorum kendime ama içimde hep bi huzursuzluk hep bi sevmeme hissi
Bu ilişki yürümez, bir zaman gelecek kaçıp kurtulmak isteyeceksinHanımlar merhaba;
Sevgilimle birbirimizi artık çok yıprattığımız için ayrılmıştım ve bu süreçte onu çok özledim çok sevdiğimi anladım. O da bana değiştiğini beni çok sevdiğini bensiz olamayacağını hissettirdi yani söyledi demiyorum davranışlarıyla gösterdi. Barıştık evet gerçekten çok değişti çok iyi her şey ama o yanımdayken onu seviyorum eve döndüğümde istemiyorum bunalıyorum en en ufak bişeyde konuşup çözmek yerine aman be bıktım diyip ayrılasım geliyor. Ama bir yanda da seviyorum bu duygu karmaşasının sebebi nedir nasıl çözerim bana bi yardım edin
Çözümü bence ayrı kalmak biraz, yoksa psikolojik olarak çökersiniz , sağlıksız ilişkiSizce bunun çözümü nedir ??
Aynısını yasadım,Hanımlar merhaba;
Sevgilimle birbirimizi artık çok yıprattığımız için ayrılmıştım ve bu süreçte onu çok özledim çok sevdiğimi anladım. O da bana değiştiğini beni çok sevdiğini bensiz olamayacağını hissettirdi yani söyledi demiyorum davranışlarıyla gösterdi. Barıştık evet gerçekten çok değişti çok iyi her şey ama o yanımdayken onu seviyorum eve döndüğümde istemiyorum bunalıyorum en en ufak bişeyde konuşup çözmek yerine aman be bıktım diyip ayrılasım geliyor. Ama bir yanda da seviyorum bu duygu karmaşasının sebebi nedir nasıl çözerim bana bi yardım edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?