Kafam karışık nolur bi akıl verin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kısır döngü gibi aslında ..

Evet bende tam olarak böyleyim ama kendime kızıyorum bi yandan da hepimiz insanız hata yaparız karşımdaki insanın hataları affedilemeyecek şeyler değil ben ilişki danışmanına da gittim bana şöyle dedi ilişkilerde şiddet ve aldatma olmadığı sürece biz hep kurtarmak isteriz o ilişkiyi ama kimse kimseye mecbur değil ilk seansta bunları konuştuk. Evet gerçekten ona mecbur değilim ama onu seviyorum bunu biliyorum ondan ayrı kaldığım süreçte bunu anladım şimdi bu duygular neden var çözemiyorum

EK olarak varsa imkanınız psikoloğa gidin , yoksa da kendinizi yıpratmayın bu süreci yaşamış biri olarak insanın en değerlisi kendisidir
Kendime karşı bi değersizliğim yok aksine şuan birlikte olduğum insan bana çok değer veriyor bugün mesela ruh halim bozuk olduğu için beni baya gezdirdi yedirdi içirdi hediye aldı iltifatlar etti bu sadece bugüne özel değil barışmadan sonra gayet iyi biri oldu ama bende bi sorun var

İnsallah seninki benimki gibi sonuclanmaz arkadaşım. Iyice gözlemle, tart. 10 yıl sonra bu adama tahammül edebilir miyim, sevgim degisir mi diye sorgula. Hakkinda hayirlisini dilerim

Bende tam aksi eşimle buluşmaktan nefret ediyordum. Annem zorla bulusmaya gondermisti bir sefer. Ses tonu falan cok kotu gelmisti duymak istemiyordum

İnsallah seninki benimki gibi sonuclanmaz arkadaşım. Iyice gözlemle, tart. 10 yıl sonra bu adama tahammül edebilir miyim, sevgim degisir mi diye sorgula. Hakkinda hayirlisini dilerim
Teşekkür ederim allah hepimizin gönlüne gçre versin

Bende tam aksi eşimle buluşmaktan nefret ediyordum. Annem zorla bulusmaya gondermisti bir sefer. Ses tonu falan cok kotu gelmisti duymak istemiyordum
Peki nasıl aştınız o durumu

Olmayacak bi ilişkiyi zorluyorsunuz ondan. Beyniniz kabul etmiyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…