• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafam karışık nolur cvp verin

efnan mira

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
-2
Puanlar
6
Arkadaslar iki yildir gebelik planliyoruz bir dusuk yaptim bugun doktor alttan ultrason ile muayene etti ve dedi ki burda cok sayida beyaz beyaz lekeler var dedi kendi de tam ne oldugunu soylemedi ilk defa gordugunu souledi nolur bu sekilde olup ne anlama geldigini bilen var mic

Arkadaslar iki yildir gebelik planliyoruz bir dusuk yaptim bugun doktor alttan ultrason ile muayene etti ve dedi ki burda cok sayida beyaz beyaz lekeler var dedi kendi de tam ne oldugunu soylemedi ilk defa gordugunu souledi nolur bu sekilde olup ne anlama geldigini bilen var mic
Merhaba geçmiş olsun, ne yapmanız gerektiğini sormadınız mı? Sizi bilgilendirmedimi yani? Bunun ne olduğunu doktor bilebilir, örnek alır patolojiye gönderir bildiğim kadarıyla. İncelenmesi gerekir ki ne olduğu tespit edilsin.

Merhaba geçmiş olsun, ne yapmanız gerektiğini sormadınız mı? Sizi bilgilendirmedimi yani? Bunun ne olduğunu doktor bilebilir, örnek alır patolojiye gönderir bildiğim kadarıyla. İncelenmesi gerekir ki ne olduğu tespit edilsin.
Soylemedi sadece afedersiniz alttan muayane etti rahimde bak beyaz beyaz tomurcuk leke gibi seyler var bunlar olmamasi gerekiyor dedi ney hocam dedim bunlar bir sey demedi bilemiyorum net bisey diyemiyorum dedi

Yokmu cevap verecek lutfen

Yengemde kuck et parcalari varmis içeride
Hatta tüp bebek icin igne kullandığında büyüdü oyle anladılar
O et parcasini aldılar
Oyle tüp bebekle tek seferde başarılı sonuçlar aldilar

Sordum kendisi de bilmedigi ivin net bi cvp alamadim miyom olabilir polip olabilir su ilaci kulla dedi gonderdi

Sordum kendisi de bilmedigi ivin net bi cvp alamadim miyom olabilir polip olabilir su ilaci kulla dedi gonderdi
Tamam ilaç vermiş ilaçlarınızı kullanın sonra gidersiniz durumunuz netleşir. Geçmiş olsun

Tamam ilaç vermiş ilaçlarınızı kullanın sonra gidersiniz durumunuz netleşir. Geçmiş olsun
Bence ilacı kullanma doktor bile anlamamış kist midir miyim mudur anlamadan bide ilaç vermiş hem bilmiyorum ney olduğunu demiş bilmediğin şeyi ilacını ne demeye verdin başka doktora git arkadaşım ne olduğunu öğren aydınlatan bir doktorsa kullan onun verdiği ilacı

Back
X