Kafam Karışık N'olur Yardım Edin

azrazehra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2013
456
0
26
Sakarya
Arkadaşlar 6 ay önce terkedildim sebebsiz yere 4 aydır depresyon tedavisi görüyorum şükür iyiyim,geçenlerde bir çocuk tanışalım dedi malum siteden numarasını verdi görüşelim dedi,istersen numaranı sakla dedi, çocuk sağlam birine benziyor ama ben bilmiyorum.....kafamın içi çok karışık....

Bir kere çocuk kilolu ama hoş ....
Ayrıca ben bununla nasıl konuşurum ne derim bilemiyorum.... bu konuda cahilim ne sorulur ne yapılır aranır mı aranmaz mı?

Ne olur yardım edin !!!!

peki bi tek sana mı verdi numarasını sence?
ya o gün içerisinde 15 tane kıza aynı mesajı attıysa?

güzelim psikolojikmen iyi değilim darbe aldım diyorsun, sağlıklı düşünememen sevgiyi aramak istemen normal ama bunun için daha güvenilir şartlar lazım.

aynı adam için konuşuyorum: belki de iyi biridir ama ne kadar peşinden geldiğine bak, bir msj atıp bıraktı mı?yoksa tanışmak için çırpınıyor mu? bunun için gerçek hayatta karşına çıktı mı mesela ?

bir kez kırılmışsın ikincisinde de aynı hüsranı yaşarsan bir daaha güvenin kalmaz,ümidin kalmaz,sabrın kalmaz. kendine bu şansı tanımak için iyi düşün.

ve bana kalırsa arama ..

Vallahi internet üzerinden tanışmalara güvenemiyorum ben

Daha yeni bir mücadeleden çıkmışsın, tedavi görüyorum diyorsun

Yeniden kendini hırpalayacak bir şey yapma bence

Risk yüksek, denemeye değmez

peki bi tek sana mı verdi numarasını sence?
ya o gün içerisinde 15 tane kıza aynı mesajı attıysa?

güzelim psikolojikmen iyi değilim darbe aldım diyorsun, sağlıklı düşünememen sevgiyi aramak istemen normal ama bunun için daha güvenilir şartlar lazım.

aynı adam için konuşuyorum: belki de iyi biridir ama ne kadar peşinden geldiğine bak, bir msj atıp bıraktı mı?yoksa tanışmak için çırpınıyor mu? bunun için gerçek hayatta karşına çıktı mı mesela ?

bir kez kırılmışsın ikincisinde de aynı hüsranı yaşarsan bir daaha güvenin kalmaz,ümidin kalmaz,sabrın kalmaz. kendine bu şansı tanımak için iyi düşün.

ve bana kalırsa arama ..

Çocuk amcamın müdür olduğu yerde çalışıyor, çok kibar ve ilgili gözüküyor baya mesaj attı ...benim referansım sağlam istersen araştır dedi, şu an tatildeymiş nete fazla bakamıyormuş o yüzden vermiş telefonunu bende ararım demedim...

Canım ben internet üzerinden tanışmaları, görüşmeleri doğru bulmuyorum nedense. :50:
Ben arama diyorum, öncelikle kendini toparla tamamen.

Arkadaşlar 6 ay önce terkedildim sebebsiz yere 4 aydır depresyon tedavisi görüyorum şükür iyiyim,geçenlerde bir çocuk tanışalım dedi malum siteden numarasını verdi görüşelim dedi,istersen numaranı sakla dedi, çocuk sağlam birine benziyor ama ben bilmiyorum.....kafamın içi çok karışık....

Bir kere çocuk kilolu ama hoş ....
Ayrıca ben bununla nasıl konuşurum ne derim bilemiyorum.... bu konuda cahilim ne sorulur ne yapılır aranır mı aranmaz mı?

Ne olur yardım edin !!!!

Güvenme kimseye hiç bi anlamda..
Önceden erkeklere güven olmuyordu ya ben artık kızlarada güveniyorum yani düşün bak..

sizinle internette tanışan bir erkek muhtemel başka kadınlarla internet aracılığınla görüşmüştür.bazı şeyleri zor atlatmışken neden kendinizi rikse atıyorsunuz.toparlanın elbet karşınıza adam gibi bir adam çıkar.internet ortamında böyle şeyler sağlıklı değil.kimdir,neyin nesidir,amacı nedir bilemezsinizki güvenmeyin.

sizinle internette tanışan bir erkek muhtemel başka kadınlarla internet aracılığınla görüşmüştür.bazı şeyleri zor atlatmışken neden kendinizi rikse atıyorsunuz.toparlanın elbet karşınıza adam gibi bir adam çıkar.internet ortamında böyle şeyler sağlıklı değil.kimdir,neyin nesidir,amacı nedir bilemezsinizki güvenmeyin.

bizim burada oturuyormuş, amcamın şirketinde çalışıyor =)

Back
X