Kafam karisik okuyun...

Zorunlu eğitim diye bişey var diyip çekileyim. Zira çocuk yetiştirme yönteminizi pek sağlıklı bulmamakla birlikte bana laf düşmeyeceği için susayım.

Yani bu benim tercihim, benim görüşüm . Annesinden yeterli doyumu alamayan bir çocuk girdiği ortamları daha fazla yabancılar , sosyalleşmeye uzaktır . Yeni insanlarla tanışmak istemez arkadaş istemez bencildir ..
bu kişilik eğitiminin tamamına yakını 2 yaşına kadar oturur . Büyük çoğunluğunu annesinden ve bir kısmını da babasından alır .
Çoçuğun sosyalleşmesi ve zihinsel gelişimi için 8 saat sırada oturmasına da gerek yok.

Zorunlu eğitim diye bişey var diyip çekileyim. Zira çocuk yetiştirme yönteminizi pek sağlıklı bulmamakla birlikte bana laf düşmeyeceği için susayım.
Evt maalesef zorunlu eğitim var . . Ama Türkiye'de olmayan biri olarak bunu sorun etmiyorum . Ev okulları var burada , anneler çocuklarına kendi evlerinde eğitim veriyor

Durum tamamen polemige girmis fakat soyle cvp vereyim size gecen yil yolladim fakkt bir ayda alisamadi cocuk uzerine iyice hastalandi doktor domtor gezdik ve yalvariyodu anne goturme diye bu tip seyleri cocuga zorlamak yerine eglwnceli hale getirmek lazim bir cocuk zaten alisabilecegi sure maksimum bir ay dir eger alismadiysa tamamen kres para almak icin zorluyodur ben bu gorusteyimm tabiki coxuklar sosyl ortama girmeli ama olmayinca olmuyor esim bu konuda kati goruslu bidaha yollamam dedi bilmiyorum ama seneye yatim gun tekrar denicem

Ayrica ben bir soru sordum calisan anneler varmi nasil yapiyosunuz falan diye fakat tamamen olay farkli boyuta gecmis biz cocugumuza tabiki keyiflerince karar vermelerini saglamicaz ama bu hassas bi konu bazi kreslerde ogrtm veya yardmcilar kotu davraniyo ve cocuk bir anda sevdigi ortamdan vazgeciyo bu durumda boyle yollamak ne kadar etik ve saglikli hersey ince ince arastirilmali haberlere bile cikti cogu kres lerde yapilanlar lutfen yorum yaparken biraz hassas olun anne olan veya yollamayan zaten bilmez o karmasayi

Erken göndermişsiniz . Şuan aynı şekilde tepki vereceğini sanmıyorum

Yanlis yazmisim anne olmayan ve o ortama cocugunu yollamayan zaten bilemez fakat ben yolladim biliyorum

Çocuğum istemiyor yapamam edemem gidemem ne demek ya 4 yaşındaki çocuk sizi değil, siz 4 yaşındaki çocuğu yönlendireceksiniz.
Olaya Yönlendirme olarak bakmanız ne kadar da acı .
Kimse kimseyi yönlendirmiyor , çocuk da olsa onunla istişare etmeyi tercih ediyoruz sadece

Erken göndermişsiniz . Şuan aynı şekilde tepki vereceğini sanmıyorum
Su anda o yoldan bile gitmiyor size oyle soyleyim bazen komsularla yurucek oluyoruz o yoldannkolumdan tutuyo gitme ordan diye millet sasiriyo veya arabayla gidicez babasina talimat veriyo o taraftan gitme diye evde anlatiyorum yavrum gidersen bicok arkadasin olur hep oyun oynarsin yok yok evde durcam diyo

Çok etkilenmiş aynı yeri tercih etmek zorunda olmasaydınız keşke

Çok etkilenmiş aynı yeri tercih etmek zorunda olmasaydınız keşke
Ah keske baska kresler de olsaydi ama malesef zaten ozel dedigim yer ve ucretli diger biyer dha var orasi dha phali yani keske alissa parasindada degildim ama bilmiyorum belki ilerde duzelir ama bi cocuk bukdr etkilendiyse vardir bisey

kreşe gitmeye alışır bir şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…