Kafam karışık,olaya duygusal bakıyorum.

Siz dönün, bir dahakine delil bırakmayacak şekilde dövecek sizi. Belki elinde kalacaksınız. Bu adamın neyi kalmış güzel hatırlanacak? Merak etmeyin yine aşık olursunuz. Dünyada sürüsüyle adam var.

Siz dönün, bir dahakine delil bırakmayacak şekilde dövecek sizi. Belki elinde kalacaksınız. Bu adamın neyi kalmış güzel hatırlanacak? Merak etmeyin yine aşık olursunuz. Dünyada sürüsüyle adam var.
Haklısınız.Amacını biliyorum zaten.Elimde olan delileri yok edip davayı çektirmek.Tabi davayı çekince bidaha elimdekileri kullanamayacağım bunu çok iyi biliyor.Bu fırsatı ona vermeyeceğim asla.Kafamı karıştırmaya çalıştı ama çok şükür tuzağına düşmedim.Sizler ve ailem sayesinde.

Her şeyi geçtim, o masum yavrunun hatrına asla affetmezdim. Aklınız nasıl hala karışabiliyor,benim aklım almadı.
Gerçekten dönmeniz için delirmiş olmanız lazım. Sakın kanmayın.

Her şeyi geçtim, o masum yavrunun hatrına asla affetmezdim. Aklınız nasıl hala karışabiliyor,benim aklım almadı.
Gerçekten dönmeniz için delirmiş olmanız lazım. Sakın kanmayın.
Haklısınız.Kendi yavrusuna acımadı.Merhametsiz insan.Vebalini elbette alcak.Dönmeyeceğim asla.Tuzağına düşürmeye çalışti ama çok şükür düşmedim.

Bu yaşadıklarınızdan sonra yüzüne bakmamanız lazım. Amacı davayı çektirip, tazminattan kurtulmak, çünkü elinizde deliller var. Sakın kanmayın.

Sadece 21 yasinda misiniz? Cok cok gencsiniz cok sevilir cok mutlu olursunuz ama bu adamla degil. Lutfen onunuze bakin
Evet hayatımın başındayım daha inşallah bundan sonraki hayatımda doğru kararlar ve kendimden emin biri olarak adım atacağım.Bazen acı tecrübeyi yaşamak gerekiyor,bende yaşadım erkenden ve buna göre hayatıma bakacağım.Güzel dilekleriniz için teşekkür ediyorum

Donsen bıle adam melek bıle olsa senı her an mutluluktan aglatsa bıle bebegını unutturur mu bazı durumların telafisi yoktur.

Son düzenleme:
Donsen bıle adam melek bıle olsa senı her an mutluluktan aglatsa bole bebegını unutturur mu bazı durumların telafisi yoktur.
Asla unutmam bebeğimi,kürtaj masasını hiç unutamam.Döktüğüm gözyaşı,hergün canımın yandığını,bende bıraktığı yaraları unutmak imkansız.Ben o adamı mezara gömdüm artık.Önüme bakmam gerekiyor.

Bence kendisiyle iletişim kurma engelle kandırmasına ızın verme geleceğine odaklan mutlulukla duayla geleceğini inşa et.
Engelledim.muhatap oldukça her şey başa sarıyor bunu farkettim.Dediğiniz gibi iletişim kurmamak en mantıklısı.Umarım dediğiniz gibi güzel bir gelecek inşa edebilirim

Güncelleme

Sen kararını vermişsin arkadaşlar da yazmıştır mutlaka ama yalvarmaların sebebini ben de yazayım, affedip davadan cayarsan delillerin yanar aynı delilleri de tekrar elde ettirmezler. Suçlu çıkıp tazminat ödeyeceğinden barışmaya çalışıyor. Sakın gelme bu oyuna.

Evet haklısınız amacını çözdüm ve ne kadar doğru bir kararda olduğumun farkına vardım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…