• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafam karışık size ihtiyacım var

bitanepapatya

Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2014
15
11
18
Merhaba kızlar öncelikle, ben 19 yaşındayım ve uzun zamandır bir erkek arkadaşım var son zamanlarda kafam çok karışık aynı lisede son sınıfı okuyoruz (ikimizde geç yazıldıgımız için 19 yaşındayız ) onun ailesi baya bi muhafazakar yani ilişkimizi hiç bir şekilde istemiyor. Geçen gün bir yerde otururken annesi geldi oraya bana çıkıp gitmemi söyledi sevgilimide onca insanın önünde azarlamış bu olaydan sonra güvenmiyor tabiki ona dışarı falan çıkmasını istemiyormuş tamam dedim ben her şeyi unutmaya varım annenin beni kovmasınıda unuturum dedim dışarı çıkmamanda sorun degil okulda görüşüyoruz zaten dedim. Daha sonra rehberlik hocamız beni çağırdı yanına ben senin nasıl bir kız olduğunu biliyorum fakat siz sınıfta biraz fazla samimi oluyormuşsunuz dedi ne samimiligi dedim oda sarmaş dolaş falan dedi bende fazla uzatmadan çıktım odasından gerçekten neye uğradığımı şaşırdım sanki herşey bize karşı gibi hissediyorum bu sene sınavım var o çok umursamıyor bu konuları tek kafasına takan benim cidden çok yoruldum sizce gidip rehberlikçiyle konuşayım mi erkek arkadaşıma karşı ne yapayım kafam çok karışık

Son düzenleme:
Ah ablacim ah nasıl da arayacaksin şu günlerini. ...yazık ki kendini olmayasiya islere heder ediyorsun. ...ne aşkı öpmesi bilmemnesi. ..sen üniversite sınavına hazırlanan bir genç kizsin tek derdin bu olmalı. ..Hem niye unutuyor mussun kovulmayi azarlanmayi?

Beverly Hills te yaşamıyorsunuz burası Suriyeye komşu işide elaman devşiren buram buram muhafazakarlık kokan şeriatın hergün biraz daha yer edindiği bir ülke burası
Ne desem bilmiyorum en iyisi son seneniz önünüzde çok önemli bir sınav var ona yoğunlaşın

istediği şekilde öper bu beni ilgilendirmez okul ortamında saçma ve gereksiz sadece

Annesi simdiden böyle yaparsa ooo daha çok eve gelmez o çocuk tepkisi neden öyle annesinin.Ayrica rehberliğe nasil duyuldu bu kadar bi masum lise askiysa .

Ablacım daha ikiniz de aileleriyle yaşayan, üniversiteye hazırlanması gereken öğrencilersiniz. Aşk meşk illa ki olur hepimizin oldu lisedeyken ama inan daha sonra devam etme oranı o kadar düşük ki, hele üniversiteye gittiğinde nelerle kimlerle karşılaşacaksın, hatırlar gülersin bu günlere:) Şuan boşuna kendini yorup üzülüyorsun.
Sınavı bile umursamıyormuş bak sen derslerine çalış bırak neyaparsa yapsın, her koyun kendi bacağından.

Annesi simdiden böyle yaparsa ooo daha çok eve gelmez o çocuk tepkisi neden öyle annesinin.Ayrica rehberliğe nasil duyuldu bu kadar bi masum lise askiysa .
Annesinin neden böyle olduğunu inanın bilmiyorum rehberlik konusuna gelince de kendisi de söyledi zaten hoca çeken olur çekemeyen olur siz birbirinize yardım ederek derslerinizi düzelttiniz çok uzun süredir de görüşüyorsunuz okulumuz da böyle şeyler pek hoş karşılanmasada bizim nasıl bir ilişkimiz olduğunu bildikleri için kimse bişey demiyordu bu olay cidden beni mahvetti hiç bişey olmamasına rağmen o duruma düşmek.

Aramızda bi kac yaş var seninle.
Bir kac sene sonra bu yaşadıkların cok sacma gelecek. Ya cok pişman olacaksın ya da gülüp geçeceksin.

Kimse icin kendini hırpalama.
Kendinden başka kimseyi cok fazla önemseme.
Kimse icin bişeyleri göze alma cunku değmez.

Bu dediklerim bi kulağından girip diğerinden çıkacak ama bu boyle ister inan ister inanma.
Su an tek derdin iyi bir üni kazanmak olmalı. Gerisi kendiliğinden gelecek emin ol.

Annesinin neden böyle olduğunu inanın bilmiyorum rehberlik konusuna gelince de kendisi de söyledi zaten hoca çeken olur çekemeyen olur siz birbirinize yardım ederek derslerinizi düzelttiniz çok uzun süredir de görüşüyorsunuz okulumuz da böyle şeyler pek hoş karşılanmasada bizim nasıl bir ilişkimiz olduğunu bildikleri için kimse bişey demiyordu bu olay cidden beni mahvetti hiç bişey olmamasına rağmen o duruma düşmek.
Devamsizlik yada annesini yildiracak birşey olabilir de size tepkisi çok uçari garip.
Fazla okul aski karistirmayin dersleri düzeltin atlatin son seneyide insallah üni'ye gidince zaten bu kadar müdahil olamazlar çok fazla.Ayrica erkek arkadasinin annesi simdiden ciddilik olursa diye ilerisi için önlem almaya mi çalışıyor nedir ?

allah askına o yasta ne askı ne sevgisi sacma sapan hareketler yapıpta ortalarda gezmeyin
adın rahat kıza cıkar herkez okuldan sonra seni öyle hatırlara ögretmenlerin bile bu duyguları yasamak istermisin
hepimiz o dönemleri yasdık yavrum
şimdi bile kaç sene gecmesine ragmen yolda cıvık kötü davranıslı kız görsem hatırlarım beee
sende öyle düşünülüp hatırlanacaksın akıllı kız
o erkek öper koklar senin adın cıkar anneni babanı kardesini ve kendini düşün kendine gel
tama önemli hayatına yön verecegn dönemde tutturmussun asıgım seviyom görürsün sınavın kötü gelirse aglamayı
evlerde bir kal ders calısta anla dünyanın kaç bucak oldugunu
diger arkadasların üniversiteler kazandıgı bölümlere kayıt yaptırmya giderken sen o cocugu biraz daha öp oldumu:KK15:

Devamsizlik yada annesini yildiracak birşey olabilir de size tepkisi çok uçari garip.
Fazla okul aski karistirmayin dersleri düzeltin atlatin son seneyide insallah üni'ye gidince zaten bu kadar müdahil olamazlar çok fazla.Ayrica erkek arkadasinin annesi simdiden ciddilik olursa diye ilerisi için önlem almaya mi çalışıyor nedir ?
Erkek arkadaşımın evet ilk sevgilisi benim tedirginliği bu yüzden çünkü o kapalı en az kendisi kadar muhafazakâr birini istiyor ve geleceği düşünüyor. Haklısınız önceliğimin sınavım olması gerekiyor teşekkür ederim

allah askına o yasta ne askı ne sevgisi sacma sapan hareketler yapıpta ortalarda gezmeyin
adın rahat kıza cıkar herkez okuldan sonra seni öyle hatırlara ögretmenlerin bile bu duyguları yasamak istermisin
hepimiz o dönemleri yasdık yavrum
şimdi bile kaç sene gecmesine ragmen yolda cıvık kötü davranıslı kız görsem hatırlarım beee
sende öyle düşünülüp hatırlanacaksın akıllı kız
o erkek öper koklar senin adın cıkar anneni babanı kardesini ve kendini düşün kendine gel
tama önemli hayatına yön verecegn dönemde tutturmussun asıgım seviyom görürsün sınavın kötü gelirse aglamayı
evlerde bir kal ders calısta anla dünyanın kaç bucak oldugunu
diger arkadasların üniversiteler kazandıgı bölümlere kayıt yaptırmya giderken sen o cocugu biraz daha öp oldumu:KK15:
Haklısınız ne diyebilirim ki

yahu önüne bak yoluna bak sınavına yogunlas
onu düşünürsün hep derslerine odaklanamazsın
senin tam hayatının dönüm noktası ciziliyor haberin varmı
farkındamısın ne kadar önemli bir dönem ve yıldasın
sense erkek arkadas yapmıs takılıyorsun
sana su laf cukkk uyar
bugün yediğin hurmalar yarın seni tırmalar:KK53::KK53:

Annenin tutumu yanlış, rehber öğretmenininki yanlış, iki genç insan olarak belli bir disiplin içinde olmanız gerekirken takındığınız tutum yanlış.

İşe rehber öğretmeninizden özür dileyerek başlayabilirsiniz. Odadan hesapsız kitapsız çıkmak hoş olmamış. Fikir birliğine varın. Kötülüğünüz için konuştuğunu zannetmiyorum öğretmeninizin. Sevgilinizi korumanıza gerek yok o da genç bir erkek olarak annesine karşı ilişkisini savunabilir, savunmaya değer görüyorsa. İkinci olarak ilişkinizi okul içinde bedensel temasa girmeden yaşamalısınız. Elbette aşık olabilirsiniz, flört edebilirsiniz ama oraya belli bir amaç için toplandınız öğretmen ve öğrenciler olarak ve ne okul yönetimi, ne öğretmenler, ne sistem el ele, göz göze aşk yaşamanıza izin vermez. Belli kurallar var. Gerekli özürleri diledikten sonra bu konunun üzerine bir sünger çekin ve liseden hakkıyla mezun olun. Bir aşkı savunmak, bir erkeğin arkasında durmak, onun annesini püskürtmek, sisteme isyan etmek için çok erken. Kız öğrenci olarak, üstelik adı aşk ilişkisine karışmış bir kız öğrenci olarak sizi affetmezler iş büyürse. Ortamdaki algı belli, akadamisyenleri yrrde sürüklüyorlar. Temmuzda özgürsünüz, kozlarınızı o zaman paylaşın.

genç bir insanla empati kuramayıp, yargılayan, seninle dalga geçen ve olumsuz yorum yapan üyeleri de umursama. Onlar yetişkin birinin derdi olduğunda ''psikoloğa git'' demekten başka yol gösteremeyen ve genç bir kız akıl istediğinde bugün yediğin hurmalar yarın bir tarafını tırmalar diyen kk klasikleri ne yazık ki.

Erkek arkadaşımın evet ilk sevgilisi benim tedirginliği bu yüzden çünkü o kapalı en az kendisi kadar muhafazakâr birini istiyor ve geleceği düşünüyor. Haklısınız önceliğimin sınavım olması gerekiyor teşekkür ederim
En güzeli okumak Aşk sa zaten bi sekilde yolunu bulur .a.e.o. sevgiler

Annenin tutumu yanlış, rehber öğretmenininki yanlış, iki genç insan olarak belli bir disiplin içinde olmanız gerekirken takındığınız tutum yanlış.

İşe rehber öğretmeninizden özür dileyerek başlayabilirsiniz. Odadan hesapsız kitapsız çıkmak hoş olmamış. Fikir birliğine varın. Kötülüğünüz için konuştuğunu zannetmiyorum öğretmeninizin. Sevgilinizi korumanıza gerek yok o da genç bir erkek olarak annesine karşı ilişkisini savunabilir, savunmaya değer görüyorsa. İkinci olarak ilişkinizi okul içinde bedensel temasa girmeden yaşamalısınız. Elbette aşık olabilirsiniz, flört edebilirsiniz ama oraya belli bir amaç için toplandınız öğretmen ve öğrenciler olarak ve ne okul yönetimi, ne öğretmenler, ne sistem el ele, göz göze aşk yaşamanıza izin vermez. Belli kurallar var. Gerekli özürleri diledikten sonra bu konunun üzerine bir sünger çekin ve liseden hakkıyla mezun olun. Bir aşkı savunmak, bir erkeğin arkasında durmak, onun annesini püskürtmek, sisteme isyan etmek için çok erken. Kız öğrenci olarak, üstelik adı aşk ilişkisine karışmış bir kız öğrenci olarak sizi affetmezler iş büyürse. Ortamdaki algı belli, akadamisyenleri yrrde sürüklüyorlar. Temmuzda özgürsünüz, kozlarınızı o zaman paylaşın.
genç bir insanla empati kuramayıp, yargılayan, seninle dalga geçen ve olumsuz yorum yapan üyeleri de umursama. Onlar yetişkin birinin derdi olduğunda ''psikoloğa git'' diyen, genç bir kız akıl istediğinde bugün yediğin hurmalar yarın bir tarafını tırmalar diyen kk klasikleri ne yazık ki.
Çok teşekkür ederim en çok yardımcı olan kişi sizsiniz .

Back
X