- 7 Aralık 2014
- 15
- 11
- 18
- Konu Sahibi bitanepapatya
Merhaba kızlar öncelikle, ben 19 yaşındayım ve uzun zamandır bir erkek arkadaşım var son zamanlarda kafam çok karışık aynı lisede son sınıfı okuyoruz (ikimizde geç yazıldıgımız için 19 yaşındayız ) onun ailesi baya bi muhafazakar yani ilişkimizi hiç bir şekilde istemiyor. Geçen gün bir yerde otururken annesi geldi oraya bana çıkıp gitmemi söyledi sevgilimide onca insanın önünde azarlamış bu olaydan sonra güvenmiyor tabiki ona dışarı falan çıkmasını istemiyormuş tamam dedim ben her şeyi unutmaya varım annenin beni kovmasınıda unuturum dedim dışarı çıkmamanda sorun degil okulda görüşüyoruz zaten dedim. Daha sonra rehberlik hocamız beni çağırdı yanına ben senin nasıl bir kız olduğunu biliyorum fakat siz sınıfta biraz fazla samimi oluyormuşsunuz dedi ne samimiligi dedim oda sarmaş dolaş falan dedi bende fazla uzatmadan çıktım odasından gerçekten neye uğradığımı şaşırdım sanki herşey bize karşı gibi hissediyorum bu sene sınavım var o çok umursamıyor bu konuları tek kafasına takan benim cidden çok yoruldum sizce gidip rehberlikçiyle konuşayım mi erkek arkadaşıma karşı ne yapayım kafam çok karışık
Son düzenleme: