kafam karisik ya benim pufffff

brunettella

Guru
Kayıtlı Üye
11 Mart 2013
1.309
371
323
Almanya
ya kizlar sevgilime karsi ne hisettigimi bilmiyorum bir seviyorum diyorum bir gunde skiliyorum aklimda soru isaretleri oluyor.. haraketleri cok ters geliyor bana karsi bazen.. turkiyeden yurtdisina geldi yeni.. bende de yurt disinda buyudum yetistim.. o turkiyede cok capkinmis.. buraya gelince en uzun iliskisi benimle oldu..10 aydir birlikteyiz..sanki ben onun boslugunua geldigimi hisediyorum.. ama sevdigini surekli soyler.. ne istedigimi bilmiyorum suan.. sorun bendemi bilmiyorum annemde kabul etmiyor turkiyeden yeni geldigini. isi yok gucu yok diyor.. mutlu olaman pisman olursun diyor.. annemi dinlemem zaten kararlarimi kendim.alirim ki kafam karisik..

bana fikir verirseniz cok ihtiyacim var suan :s

konuyu anlayamadım sorun onun nasıl biri olduğu mu yoksa sizin ne hissettiğiniz mi? ikisine de göre orta karar bir cevap vermek gerekirse, annenizin görüşüne çok takılmayın, siz nasıl görüyorsanız öyledir. sevgilinizin sözleri inandırıcı gelmiyorsa bunun sebeplerini düşünün, sebep olan tavırları sevgilinizle konuşun. güven yoksa zaten o iş yaş. üstüne doğru hisler oluşmaz.

pardon ama siz 8 aydır birlikte değil miydiniz? ne zaman 10 oldu? 4 günde 2 ay mı atıyor?

bir de geçen gün iş yerinde kaza geçirmişti nasıl işi gücü yok???

Son düzenleme:

bir seviyorum deli asiklar gibi gozum kimseyi gormuyor sonra bir zaman skiliyorum.. suan 4 gundur soguk davraniyorum elimde dgl napim oda hisediyor zaten.. kucuk seylerden sorun geziyorum. ne istedgimi bilmiyorum..
mantik ve sevgi olmasini isterdim herzmn.. mantik hic yok..

bazende uzerime yuklenmeye calsiyor.. bana is konusunda yardimci ol is bulurmusun diyor.. nsl bulim.sna is diyorum dili yok kagitlari yok kimse almaz ise. is zor bulurum. bazen dusunuyorum acaba bosluguna mi geliyorum

Sevginden emin değilsin. Ona da güvenin yok anlaşılan. Annen de istemiyor. E ayrıl gitsin o zaman.

2 ay konustuk.. 8 ay sonra cikmaya basladik.. 10 diyorum lafin gelisi. is yeride gecici calisiyordu bir iki haftalikti.. ellini kirip cikti ordan oturuyo suan.. ellide duzeliyor.. kemigi oynamis koptugunu soyledi yanina gidince gordum dikis izleri yoktu..

pardon siz her şeyi lafın gelişi söylediğiniz anlayamamışım ben. o zaman bende lafın gelişi diyorum ayrılın bu çocuktan. zaten sizin rahatsız olduğunuz bir hareket de yapıyordu. bu saatten sonra nasıl kabul edebiliyorsunuz??

Benim esimde Turkiyeden geldi. Isi yoktu tanidigi yoktu dili yoktu. Sifira sifir yani.
Birlikte calistik bazen ac kaldik bile..
Ama simdi kendi isi var kimseye muhtac degiliz iki cocugumuza gayet duzenli bi hayat kurduk...
Sen sevgilin opse gicik oluyosun davranislarini begenmiyosun.. Kisaca sevmiyosun herseyi gozune batiyo..
Ayril gitsin bence... Hem senin icin hem onun icin en hayirlisi bu...

haklisin.. pismanlik duygusunu hisettinmi hic?

Bence sevmiyorsun ne bu kişiyi,içinde sevme boşluğu var o nedenle bazen seviyorsun gibi geliyor,başkasından hoşlanırsın bırakırsın,hiç gerek yok ah almaya bence şimdi ayrılın..

oturumunu filan aldimi sevgilin ?

o zaman dikkatli ol derim

Neden pisman olucam ki??

herseyi sifirdan baslamisiniz zorluklar cekmisiniz.. mesala yurt disinda biriyle evlilik yapsaydiniz zorluklar cekmeden. zor yoldan gitmisiniz hic ahh pismanim demisliginiz olmadimi? mantik olmasa bir evlilikte mutlu olunurmu sizce yanlis anlamayin sakin sadece fikir almak istiyorum sizden bu konu uzerinde annemde karsi

Turkiyede onun kurulu bir duzeni evi arabasi vardi en onemlisi universte ogrencisiydi. Hepsini benim icin birakti geldi..
Pisman olcak bisi yok bizde cunku Hala cok bagliyiz birbirimize.
Birlikte basardik.
Ama senin ki farkli bi durum bence. Senin icine sinmeyen bisiler var onun icin hersey gozune batiyo.. Pisman olurmusun bilmem ama hemen evlilik plani yapma sakin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…