- Konu Sahibi brunettella
-
konuyu anlayamadım sorun onun nasıl biri olduÄu mu yoksa sizin ne hissettiÄiniz mi? ikisine de göre orta karar bir cevap vermek gerekirse, annenizin görüÅüne çok takılmayın, siz nasıl görüyorsanız öyledir. sevgilinizin sözleri inandırıcı gelmiyorsa bunun sebeplerini düÅünün, sebep olan tavırları sevgilinizle konuÅun. güven yoksa zaten o iÅ yaÅ. üstüne doÄru hisler oluÅmaz.
pardon ama siz 8 aydır birlikte deÄil miydiniz? ne zaman 10 oldu? 4 günde 2 ay mı atıyor?
bir de geçen gün iÅ yerinde kaza geçirmiÅti nasıl iÅi gücü yok???
2 ay konustuk.. 8 ay sonra cikmaya basladik.. 10 diyorum lafin gelisi. is yeride gecici calisiyordu bir iki haftalikti.. ellini kirip cikti ordan oturuyo suan.. ellide duzeliyor.. kemigi oynamis koptugunu soyledi yanina gidince gordum dikis izleri yoktu..
Benim esimde Turkiyeden geldi. Isi yoktu tanidigi yoktu dili yoktu. Sifira sifir yani.
Birlikte calistik bazen ac kaldik bile..
Ama simdi kendi isi var kimseye muhtac degiliz iki cocugumuza gayet duzenli bi hayat kurduk...
Sen sevgilin opse gicik oluyosun davranislarini begenmiyosun.. Kisaca sevmiyosun herseyi gozune batiyo..
Ayril gitsin bence... Hem senin icin hem onun icin en hayirlisi bu...
oturumunu filan aldimi sevgilin ?
o zaman dikkatli ol derim
haklisin.. pismanlik duygusunu hisettinmi hic?
formalite evli gozukuyor suan ztn bir akrabasiyla.. oturumu icin beni kulanicagni sanmiyorum ki
Neden pisman olucam ki??
hiiii o zaman iyi ben uyarayim dedim.. biliyorsun bazilari oturum icin kullanabiliyorlar..
herseyi sifirdan baslamisiniz zorluklar cekmisiniz.. mesala yurt disinda biriyle evlilik yapsaydiniz zorluklar cekmeden. zor yoldan gitmisiniz hic ahh pismanim demisliginiz olmadimi? mantik olmasa bir evlilikte mutlu olunurmu sizce yanlis anlamayin sakin sadece fikir almak istiyorum sizden bu konu uzerinde annemde karsi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?