anneler bilir ve hisseder :) tabi kendiniz kararınızı verin ama annenize de kulak verin.
Åunu düÅünün: bu adamın hangi huylarını seviyorsunu / hangileri güzel deÄil. FiziÄinin hangi özellikler çekiyor /hangileri çekmiyor. Avantajlar ve dezavantajlar. Niye birlikte olmalısınız veya gerçekten boÅluktan mı?
Mesele sizde bitiyor. Kalbiniz ve beyniniz size doÄruları söyleyecektir. Yoksa birimiz ayrıl desek, biz dedik diye yapmazsınız veya anneniz dedi diye.
Karar vermenize yardımcı olacak faktörlerden biri de yeni insanlarla tanıÅmak kaynaÅmak. Belki de aradıÄınız o deÄil, yeni tanıÅacaÄınız biri sizin kısmetiniz olabilir.
cok haklisiniz.. kadere ben cok inaniyorum.. artik ne diyorum biliyormusunn kaderimdeki insan gelsin artik. sevgilim kaderimse mutlu olmak istiyorum. gecmisimde bir cok huzursuzluklar yasadim cocuklar esirgeme yurduna gittigim oldu.. aile sorunlari yedi beni :/ acelede etmiyorum sabrediyorum kafami kulaniyorum hani aile sorunlar icin kacamak bir liman aramiyorum. kendi ayaklarimin uzerinde durabiliyorum..
karaktere bakiyorum suan.. karakter onemli herseyden dediginiz gibi.. ama onun yaninda kendimi cocuk gibi hisediyorum.. guldurebiliyor beni.. mutluyum onunla sanki.. sadece isi ve oturumu olsa dha iyi olurdu..
ben ne istedigimden emin olamiyorum.. bir yandan annem falan..