"Maaşa zam,işine son"
Kızlar bu cümleyi bana eşim sözde espri olarak söyledi ama sevinçliyken öyle bir moralimi bozdu ki.
Doğruluk payı var mı bunun? Henüz maaşlarımız yatmadı ama genel müdürümüz İK departmanındaki arkadaşıma sen CeYz'e haber verirsin demiş, herkes %8 zam alırken bana %20 zam yapılmış. Başta çok mutlu oldum ama eşimin şakadan söylediği sözü internette araştırdım biraz, böyle yapan çok işveren varmış. Siz ne düşünüyorsunuz?
Genel bilgi vermem gerekirse; doğum iznine çıkmadan önce istifa etmiştim. Kızım 1 buçuk yaşına geldiğinde farklı bir pozisyon açılmıştı tekrar başvurdum ve geri döndüm.5-6 aylık çalışanken yapılan ocak zammından senem dolmamasına rağmen ben de yararlandım hatta sonrasında cumartesileri çalışmak zor geliyor diye istifa etmeye yeltendim, çalışma günümü bir miktar ücret keserek 5e indirdiler. 1 buçuk yıllık elemanım,saydıklarım benden çalışan olarak memnun kalındığını gösteren iyi yönler. Ama 2-3 hafta önce genel müdürümüz bir laf söyledi, şahsi telefonum çantamda kalmış yöneticim de aramış. Ben duymadım, sonradan görüştüğümde "Bu aralar iletişim sorunumuz oluyor" gibi bir cümle söyledi. Sırf bu yüzden eşim haklı mı diye kafayı yemek üzereyim