Kafam Karışık Yardımcı Olurmusunuz ?

okuyucuu

Guru
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2014
3.357
5.656
358
İstanbul
Merhaba ben regl 5 gun kala suphelendigim icin idrar testi yaptım 2nci çizgi silik çıktı ve sonrasında dayanamayıp kan vermeye gittim beta hcg sayısı 11,1 çıktı doktor hamilelik var diyemem dedi 2 gun sonra tekrar gel dedi 2 gun sonra tekrar gittim beta hcg 53,4 çıktı hamilesiniz dedi 1 hafta sonra icin randevu alın dedi sizce normal mi sayı ve de regl den önce olan durumlar bunlar regl den sonra durum artar mı aksilik olurmu bilmiyorum bugün regl günüm regl olmadım zaten şişliğim kasık ve bel ağrım devam ediyor ara ara şiddetleniyor yani adet olmaktan korkuyorum resmen ve de cuma günü adetimin 5nci günü olacak doktor kontrolüne gidicem kimisi çok erken doktora gitmen diyor bir daha kan da vermek istemiyorum kafam karışık yardımcı olurmusunuz ?

Evet çok normal bende de 33 çıkmıştı hayırlı olsun ben doktor ne zaman gel dediyse gittim evde kalınca düşünmekten aklın bulanır bence git 🤗

Cuma gidicem erken diyenler.cok ama gorunmekte fayda var sen 33 iken mi gittin ve ne dedi
Evet 2 gün sonra yine gel dedi gittim 124 olmuştu 2 hafta sonrası için randevu verdi kese için 🙏🏻😊

2 hafta sonra demis sana bana 1 hafta sonra gel dedi benim gideceğim zaman 5gun gecikme ile gidicem sizce gideyimmi ondan sonraki hafta mi gideyimm
Folik asit felan başladı mı size

yok ben hiç doktor muayenesine gitmedim henüz bu cuma gidecem kendim de başlamadım
Muhtemelen bu tip şeyleri konuşmak için çağırdı hemen folik asite başlatır seni git bence folik asit önemli ilk 3 ay muhakkak kullanılmalı Organ gelişimi için

Cuma gidicem erken diyenler.cok ama gorunmekte fayda var sen 33 iken mi gittin ve ne dedi
Düzenli artıp da belli bir sayıya ulaşana kadar doktora gitmeye gerek yok sanırım
Çünkü keseyi görmeleri lazım sağlıklı olduğunu bilmek için
O da belli bi sayıdan önce olmuyor

Muhtemelen bu tip şeyleri konuşmak için çağırdı hemen folik asite başlatır seni git bence folik asit önemli ilk 3 ay muhakkak kullanılmalı Organ gelişimi için
kan verdiğim doktor ayrı biri doktordan muayene için 1 hafta sonra randevu alabilirsiniz dedii
Düzenli artıp da belli bir sayıya ulaşana kadar doktora gitmeye gerek yok sanırım
Çünkü keseyi görmeleri lazım sağlıklı olduğunu bilmek için
O da belli bi sayıdan önce olmuyor
aynen şuan sayım kaç bilmiyorum mesela 4 gün geçti regl de 2 gün geçti cuma gideyim bakayım olmadı kese için bir daha gidicem

kan verdiğim doktor ayrı biri doktordan muayene için 1 hafta sonra randevu alabilirsiniz dedii

aynen şuan sayım kaç bilmiyorum mesela 4 gün geçti regl de 2 gün geçti cuma gideyim bakayım olmadı kese için bir daha gidicem
Naptınız merak ettim

Cok sukur doktor muayenesine gittim kesesini alttan muayene ile gördük 6nci haftasındayız kalp damar atışlarını da duydum hamdolsun rabbim isteyenlere nasip eylesin hayirli zamanda

Back
X