Kafam karışık yardımm

nora2010

Nirvana
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2009
9.864
10.314
773
Hanımlar merhaba
Ocak ayında açık liseden mezun oldum.
Şansımı öss yeni adı lys galiba denemek istiyorum.ama altyapım olmadığı için pek de güvenen biri değilim kendime ( türkiyede okumadım hiç )
Ama içimde bir uhde kalmasını istemiyorum.
Sınava başvuru tarihleri nedir hiç bilgim yok.
Birde bölüm ne seçebilirim.evli vede çocuklu,30 yaşında biriyim.aynı zamanda çalışıyorum.Özgüveni yüksek biriyim,atılganım.
Birde mesela en az kaç puan almak gerekiyor sınavdan,önlisans veya lisans kazanmak için.
Ve okul harçları çoook pahalı diye duydum
Doğruluk payı nedir,bu konularda beni aydınlatır mısınız?
Ve iş alanı olarak hangi bölümü okumalı...geç mi kaldım sizce yaş itibarı ile...

Öncelikle ygsye basvurmaniz gerekirdi başvurular bitti. Seneye inşallah
Ygsden baraj 180di en son 180 astiginiz takdirde tercih yapabilirsiniz

Hanımlar merhaba
Şansımı öss yeni adı lys galiba denemek istiyorum.ama altyapım olmadığı için pek de güvenen biri değilim kendime ( türkiyede okumadım hiç )
Birde bölüm ne seçebilirim.evli vede çocuklu,30 yaşında biriyim.aynı zamanda çalışıyorum.Özgüveni yüksek biriyim,atılganım.
Birde mesela en az kaç puan almak gerekiyor sınavdan,önlisans veya lisans kazanmak için.
Ve iş alanı olarak hangi bölümü okumalı...geç mi kaldım sizce yaş itibarı ile...

Sinava hangi bolumden gireceksiniz?
NE gibi bolumler dusunuyorsunuz?
Bir de nerede okudunuz yurtdisinda?
Ingilizce var mi ?

Öncelikle azminizi tebrik ederim.
Ygs basvuruları bu sene için bitti, seneye denersiniz.
Özeller cok pahalı evet ama devlette örgün eğitimde okulu uzatmadığınız sürece harç ücreti yok.
Açıköğretim de dönemlik 200 lira cıvarı diye biliyorum.

Sinava hangi bolumden gireceksiniz?
NE gibi bolumler dusunuyorsunuz?
Bir de nerede okudunuz yurtdisinda?
Ingilizce var mi ?
Bulgaristan da okudum.ingilizce yok malesef.
İş hayatında işime yarayacak bişey olsun isterim.ama mesela herkes işletme okuyor.bu mantıklı değil

Hanımlar merhaba

Off offf offf 0 bilgiyle baaliyosunuz ygs ye ya girdiler ya da girmek uzereler. Ygs ye girmeden lys ye giremezsiniz. Basvurulari kacirdiniz ancak seneye.. harclar sadece ikinci ogretimlerin var yani birinci ogretimlerin yok

Bulgaristan da okudum.ingilizce yok malesef.
İş hayatında işime yarayacak bişey olsun isterim.ama mesela herkes işletme okuyor.bu mantıklı değil

Anladim ingiliZce olsa dilden girerdiniz
Alt yapi icin endise etmeyin
Bením 3-4 net ile baslayip cok yukseklere cikan ogrencilerim oldu
Sinavlar zekanizi olcmuyor NE yazikki
Azimli disiplinli calisin yaparsiniz

Öncelikle azminizi tebrik ederim.
Ygs basvuruları bu sene için bitti, seneye denersiniz.
Özeller cok pahalı evet ama devlette örgün eğitimde okulu uzatmadığınız sürece harç ücreti yok.
Açıköğretim de dönemlik 200 lira cıvarı diye biliyorum.

Teşekkür ederim.ama baksanıza kaçırmışım :(
Özel e gücüm yok.örgün kazanabilmem için çok iyi bir puan almam lazım.onu da sanmıyorum.
uygunmuş aöf.ben dönemi 500 600 diye duydum da.

Off offf offf 0 bilgiyle baaliyosunuz ygs ye ya girdiler ya da girmek uzereler. Ygs ye girmeden lys ye giremezsiniz. Basvurulari kacirdiniz ancak seneye.. harclar sadece ikinci ogretimlerin var yani birinci ogretimlerin yok

Maalesef.ama genel kültürüm ve sözelim iyidir.
okur araştırırım her daim.Türkiye'de de doğup büyümüş kişilerden bile iyi olduğumu söyler çevrem :)

Maalesef.ama genel kültürüm ve sözelim iyidir.
okur araştırırım her daim.Türkiye'de de doğup büyümüş kişilerden bile iyi olduğumu söyler çevrem :)

Ne guzel:))) simdiden baslayin güzelce calismaya bu sene gecti artık seneye de basvurulari takip edin osym nin sitesinden

13 yaşında geldim.yani 7 nci sınıfta.
ortaokulu da açıktan aldım.
ama yinede altyapı önemli bence :(

Ders ve konu çalışmak için
hangi yayınlar ın kitabını alayım.test şekilde falan var ya hani konu anşatımlı.

Back
X