- 1 Ekim 2016
- 736
- 644
- 103
- 29
- Konu Sahibi Blackcatt1
-
7 aydır birlikteyiz ve arkadaş çevresini tanımıyorum takilcak bir konu benceSiz neden takılıyorsunuz ki buna bu kadar?
Sanki sevgiye dayalı bir iliski değil gibi geldi bana kusura bakmayın.
Ben 21 o 24Siz ve o kaç yaşındasınız?
NedenUğraşma.
Ben tanistirmasam sorun etcegini dusunmuyorum ama sevgisinden de eminim bana en ufak bisey olsa direk gözleri dolar elinden geleni yaparTanıştırmıyorsa, geleceğe yönelik düşünmüyordur.
Sizin bu baskınız daha da iter onu.
Aynı şekilde davranın, belki tavrı değişir.
Seviyor olması gelecek düşünmemesine engel değil ki?Ben tanistirmasam sorun etcegini dusunmuyorum ama sevgisinden de eminim bana en ufak bisey olsa direk gözleri dolar elinden geleni yapar
Ama bu sorunu aşamadık bir türlü
Ciddi düşünse şimdiye dünyaya duyurmuştu. Seni saklıyorsa vardır altında nedenler. Benim erkek arkadaşım daha sevgili olmadan ismimi karın üzerine yazıp kapak fotoğrafı yapmıştı, bana da söylememişti facede dolaşırken görmüştüm. Sonra 2 gün sonra ilişki yapmıştı. Resimlerimizi paylaşmıştı. Şu an 3.5 sene oldu RABBİM e şükür, sosyal medya kullanmıyoruz ama hala o kardaki resim benim ismim whatsap profilinde, hala resimlerimizi paylaşır. Bayram sonu da ciddiye binecek inşa ALLAHMerhaba hanımlar
7 aylık bi ilişkim var ve daha önceden de tanismisligimiz var yani epeydir taniyorum birlikte olduğum kisiyi. Fakat bu 7 aydır beni ne bi arkadaşıyla tanıştırdı ne de sosyal medyada birlikte fotoğrafımizi paylaşti bunun nedeni nedir sizce?
Daha once uyardigimda tanistiririm dedi fakat bi sonuc yok hala
Tekrar konusmali miyim
BilemiyorumSeviyor yada sevmiyor demek kimseye düşmez ama şöyle birşey deneyin derim; bir piknik vs mesela şuan ramazandayız bir iftar düzenle arkadaşlarım gelicek sende birkaç arkadaşını çağır vs bunada yanaşmıyorsa bir sorun vardır.. Merak ettimde tanışmıyor olsanız bile arkadaşlarının sizin varlığınızdan bi şekilde haberi var mı?
Bu telefonda benle olduğunu soylememe durumunu uyardiktan sonra artik soylemeye başladı kiz arkadasimlayim diyeBenim erkek arkadaşım da bir süre birşey paylaşmadı ben de hiç sormadım bunu açıkçası. Çünkü eski eş,çocuk ve aileler faktörü vardı ortada. Evlilik teklifi ettikten sonra paylaştı. Ama yakın arkadaşlarından ve annesinden saklama gibi bir durumu yoktu. Yanımda olduğunda söylerdi tabiki.
Sizin erkek arkadaşınız biraz garip davranıyor gibi geldi bana. Sizinle olduğunu neden saklıyor ki telefonda. İnsan en azından ismen tanıtır arkadaşlarına diye düşünüyorum.
Farkli dusunceler almak istiyorum belki ?kendisine sorsana.
Bu telefonda benle olduğunu soylememe durumunu uyardiktan sonra artik soylemeye başladı kiz arkadasimlayim diye
Az önce yuz yuze bu konuyu konustum içimdekileri döktüm
Gel tanıştirayim hepsiyle ortam olmadi hiç diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?