Kafam karışık

Blackcatt1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2016
736
644
103
29
Merhaba hanımlar
7 aylık bi ilişkim var ve daha önceden de tanismisligimiz var yani epeydir taniyorum birlikte olduğum kisiyi. Fakat bu 7 aydır beni ne bi arkadaşıyla tanıştırdı ne de sosyal medyada birlikte fotoğrafımizi paylaşti bunun nedeni nedir sizce?
Daha once uyardigimda tanistiririm dedi fakat bi sonuc yok hala
Tekrar konusmali miyim

Siz neden takılıyorsunuz ki buna bu kadar?
Sanki sevgiye dayalı bir iliski değil gibi geldi bana kusura bakmayın.

Siz neden takılıyorsunuz ki buna bu kadar?
Sanki sevgiye dayalı bir iliski değil gibi geldi bana kusura bakmayın.
7 aydır birlikteyiz ve arkadaş çevresini tanımıyorum takilcak bir konu bence
Onun sevgisinden eminim sevgi konusunda şüphem yok

Tanıştırmıyorsa, geleceğe yönelik düşünmüyordur.
Sizin bu baskınız daha da iter onu.
Aynı şekilde davranın, belki tavrı değişir.

Tanıştırmıyorsa, geleceğe yönelik düşünmüyordur.
Sizin bu baskınız daha da iter onu.
Aynı şekilde davranın, belki tavrı değişir.
Ben tanistirmasam sorun etcegini dusunmuyorum ama sevgisinden de eminim bana en ufak bisey olsa direk gözleri dolar elinden geleni yapar
Ama bu sorunu aşamadık bir türlü

Ben tanistirmasam sorun etcegini dusunmuyorum ama sevgisinden de eminim bana en ufak bisey olsa direk gözleri dolar elinden geleni yapar
Ama bu sorunu aşamadık bir türlü
Seviyor olması gelecek düşünmemesine engel değil ki?
İlla çok seven insanlar evlenmiyorlar, kafalarına ve ailelerine uygun bir aday buluyorlar gezip tozup.
Belki ailesinin ya da çevresinin çok da hoşnut olmayacağı biri olabilirsiniz, bundan da çekiniyor olabilir.

Kaldı ki eşimle 8 yıl sevgiliydik, ne ilişki başlangıcında ne de ilerleyişinde ikimiz de gelecek düşünmezdik.
Bilirdik bizden olmaz diye, ha imzayı attık diye oldu mu.
Bir şekilde oldurduk, orası ayrı.

7 aydır hareket yoksa,olmayacak demektir.
Sizin demenizle olacaksa ilk fırsatta size yol vermek için uğraşacak demektir.
Seven ilk fırsatta millete duyurur ki başkası yanaşmasın,en kaba tabiri ile böyle.
Ya da mutluluğunu paylaşmak ister.
Amaç başka onda.
Boşver gitsin.

Ciddi düşünse şimdiye dünyaya duyurmuştu. Seni saklıyorsa vardır altında nedenler. Benim erkek arkadaşım daha sevgili olmadan ismimi karın üzerine yazıp kapak fotoğrafı yapmıştı, bana da söylememişti facede dolaşırken görmüştüm. Sonra 2 gün sonra ilişki yapmıştı. Resimlerimizi paylaşmıştı. Şu an 3.5 sene oldu RABBİM e şükür, sosyal medya kullanmıyoruz ama hala o kardaki resim benim ismim whatsap profilinde, hala resimlerimizi paylaşır. Bayram sonu da ciddiye binecek inşa ALLAH

Seviyor yada sevmiyor demek kimseye düşmez ama şöyle birşey deneyin derim; bir piknik vs mesela şuan ramazandayız bir iftar düzenle arkadaşlarım gelicek sende birkaç arkadaşını çağır vs bunada yanaşmıyorsa bir sorun vardır.. Merak ettimde tanışmıyor olsanız bile arkadaşlarının sizin varlığınızdan bi şekilde haberi var mı?

Bilemiyorum
Ama bir keresinde telefonu çaldığında benle olduğunu söylemek yerine başka bir sey demisti telefondaki arkadasina

Benim erkek arkadaşım da bir süre birşey paylaşmadı ben de hiç sormadım bunu açıkçası. Çünkü eski eş,çocuk ve aileler faktörü vardı ortada. Evlilik teklifi ettikten sonra paylaştı. Ama yakın arkadaşlarından ve annesinden saklama gibi bir durumu yoktu. Yanımda olduğunda söylerdi tabiki.

Sizin erkek arkadaşınız biraz garip davranıyor gibi geldi bana. Sizinle olduğunu neden saklıyor ki telefonda. İnsan en azından ismen tanıtır arkadaşlarına diye düşünüyorum.

Bu telefonda benle olduğunu soylememe durumunu uyardiktan sonra artik soylemeye başladı kiz arkadasimlayim diye

Az önce yuz yuze bu konuyu konustum içimdekileri döktüm
Gel tanıştirayim hepsiyle ortam olmadi hiç diyor

Bu telefonda benle olduğunu soylememe durumunu uyardiktan sonra artik soylemeye başladı kiz arkadasimlayim diye

Az önce yuz yuze bu konuyu konustum içimdekileri döktüm
Gel tanıştirayim hepsiyle ortam olmadi hiç diyor

Açıkça konuşmakla iyi yapmışsınız tabiki. Ya kendine güvenmiyor ya da sizden yana bir çekincesi olabilir bilemiyorum. Madem öyle söyledi tanışın bakalım en kısa sürede. Bir insanı kendi ortamında görmek önemlidir bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…