kafam karışık

merkurvenus

12.09.2017 T♡P
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2018
454
565
18
İyi akşamlar hanımlar yine ben..
Sorum açık ve net hanımlar. Sevgilinizle mutlu musunuz? Yani illaki mutlusunuzdur. Yoksa neden bilikte olasınız. Ama hani her ilişkide tartışma olur, siz kırılırsınız o kırılır ama kırgınlığınız kalır ya. Onu soruyorum aslında.
Ben zamanında kırılmaktan çok sinirlendim, öfkelendim. Bana göre hepsinde haklıydım Aslında öyle büyütelecek konular değil. (aldatma, şiddet, hakaret vs yok, cidden iyi biri)

Her şey düzeldi gibi ama ben mutsuzum şu sıralar. Sanırım onu yanımda istiyorum, ama uzakta.. Bir yandan onun özlemi, bir yandan beni sinirlendirdiği konuları hatırlayıp yeniden sinirlenmem, ışık hızıyla hemencecik soğumam. Suratı aklıma gelince yeniden ısınmam

Çok karmaşık duygular yaşıyorum. Cidden iyi biri, karıncayı bile incitmez. Kendi halinde, yalnız. Yanında arkadaşı bile yok, arkadaşları hep memleketinde. Bir yandan üzülüyorum, seviyorum. Bir yandan kendi kendime durduk yere yeniden kırılıyorum. Sevgililer günü falan aklıma geliyor. Bir yandan ''millet aldatılmayı, şiddeti(asla tasvip etmiyorum, onaylamıyorum) hazmetmiş, sen neyi hazmedemiyorsun bu kadar merkur diyorum..O zaman sevmiyorsun millet nelere boyun eğiyor diyorum, bir yandan da sevmesen bu kadar sabretmez yanında olsun istemezdin diyor..

Duygularım, her şey karmakarışık. Ne yapacağım bilmiyorum.. Teşekkür ederim şimdiden

Gerçekten kafan karışmış :)
Cok takma bu sorunları , cok onemlı bişey göremedim ben..
Burcun nedir acaba :)

İşte önemli şeyler değil, ama ters giden bir şeyler var. Çözemiyorum
Söyle düşün bu yaşadıkların sevgilin dışında da karşılaştığın biley tanı benım hayatım öyle birşey ile bir kişi ile ömür boyu sorunsuz bir şekilde hep mutlu olamazsın :)
Kendini de sorgula seviyor musun , sevmiyor musun ?

Bunu sorguluyorum, her şey konumda yazdığım gibi:) Hem soğuyorum hem seviyorum

En son ayrılma kararı almamış miydin canım kıyamadın sanırım
Biz de ilgisizlik sorununu çözmüş sayılırdık ki ayrıldık
Bizim ilişkiler biraz çetrefilli nedense

En son ayrılma kararı almamış miydin canım kıyamadın sanırım
Biz de ilgisizlik sorununu çözmüş sayılırdık ki ayrıldık
Bizim ilişkiler biraz çetrefilli nedense
Aa ayrıldınız mı? Şaşırdım şu an bayaa. Özele gelip anlatabilirsin merak ettim cidden
Kıyamamak değil, şans verdim

Başkalarının nelere katlandığı seni bağlamaz.Herkes kendinen sorumlu.

Bana biraz seninki sevgiden değil de, alıştığın için vazgeçememek gibi geldi.

yeterince sevmiyorum sanirim, millet aldatiliyor, hazmediyor yazmissin ya?
aldatilan insanlar aslinda sevgiden degil mecburiyetten affediyor. ya ailesi arksinda degil, ya calismiyor yada bebek var. Esimi cok seviyorum evet ama onunlada tartismalarimiz oluyor. Bazen gercekten incir kabugunu doldurmucak sebepler oluyr bazende gercekten gecerli sebeplerimiz. Senin o kafada kurup hirslanma olayini hamileyken yapiyordum simdi dusunuyorum hep kendimi uzmusum. Kavga edilir. Ama onemli olan kavgadan sonra kavgayi unutturma gonul alma. Kavga esnasinda hababam paldir kuldur olmamali. Siz daha sevgilisiniz. Evli olsaniz belki azalir belki artar bilinmez :) ama saygiyi korumaniz lazim.

Kavgamız saygı çerçevesinde oluyor. Yani hakaret, bel altı vurma yok. Ben kendi kendime kavga ediyorum adam sadece dinliyor zaten Gönül alması yok, sanırım ondan affedemiyorum hırslanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…